Kızlık Zarı Nasıl Bozulur, Nasıl Bozulmaz ? Bekaret ile ilgili Sorular

Kızlık Zarı Nasıl Bozulur ? Kızlık Zarı Nasıl Bozulmaz ?  Bekaret ile ilgili Sorular

Kizlik Zari Nasıl Bozulur ? 
Kizlik Zarı Nasil Bozulmaz ? 
Kızlık Zarını Neler Bozar ?

Öncelikle Kısa Bir Bilgi Kızlık Zarı Nedir ?
Kızlık zarı veya himen, kadınlarda vajinal açıklığı çevreleyen veya kısmen kaplayan zarımsı bir doku. Genellikle 1–2 cm kadar içeride ve 2–3 mm kalınlığındadır. Oldukça çeşitli şekiller alabilen bu doku genellikle hilal şeklindedir ve kılcaldamarlarla çevrilidir. Himen adı Eski Yunan'daki evlilik ve düğün tanrısı Hymenaeus'tan gelir.
Kızlık zarı, isminden dolayı zar gibi düşünülse de aslında bir zar değildir. Gebeliğin 7-12. haftaları arasında embriyoda dış cinsiyetin gelişmesi gözlenir. Bu sırada embriyodaki genital duvarlar birleşip yapışarak erkeklerdetestis torbasını oluştururken kadınlarda bu duvarlar ayrılarak küçük (labia minora) ve büyük (labia majora) dış dudakları oluştururlar. Ayrılma sonucunda ortada kalan zarımsı doku kızlık zarı adı verilen yapıları oluşturur













 KIZLIK  ZARI HAKKINDA SORULAN SORULAR VE CEVAPLAR 


Kız çocuklarında genital organla oynama ? : Cinsel organı ile erkek çocuklar daha çok oynar. Bu doğuştan kazandığı bir oyuncaktır. Kız çocuklarında ise dokunma sadece kendini keşfetmedir.Kız çocuklarında genital organla oynama kızlık zarına hasar vermez. Parmağına geleceği tek şey klitoris olabilir en fazla.Çocuk acı duyacağı yerden parmağını çeker. Hatta çocuklar kız erkek doktorculuk oynasa da birbirlerini tanımaları için sadece fırsatlar yaratırlar. Zarar veremezler. Bizim gibi niyetleri kötülük dolu değildir.Kızlar ergenlik çağına kadar cinsel organları çok korumalı doğarlar. Öyle kapalıdır ki cinsel dudaklar zor açılır. Kendisine zarar veremez ç cinsel organını ancak aynayla görebilir. Göremediğiniz tutamadığınız bir organa zarar vermek zordur. Bir çocuğa ancak büyük insan içi kötü olduğu zaman zarar verebilir. Kalkıpta hiçbir çocuk kendine zarar vermek aklından geçmez. Kendisini sünnet eden bir erkek çocuk yoktur mesela. Zarar verme olayı zarar görme aile disipliniyle alakalıdır. Siz neyseniz öyle canavar dünyaya getirirsiniz. Sizin çocuğunuz arkadaşını döverse ,zarar verirse siz suçlusunuz. İnsan terbiye edilebilen bir hayvandır.


Adetliyken mastürbasyon yapılırsa kızlık zarı bozulur mu ? Hayır



Sevgilim vajinama dokundu bakireyim. Kizlik zarin yok dio el ile dokunarak bilmesi mumkun mu hic iliskiye girmedim? Hayır bunu bilmesi mümkün değil sırf vajinana sokmak için böyle bir şey söylemiştir.


Fazla mastürbasyon kızlık zarını bozar mı ? Hayır. böyle birşey mümkün degil . kalın birşey oraya sokmadığınız takdirde klitorisinizle yaptığınız mastürbasyonun kızlık zarınıza zarar vermesi mümkün değildir.


Genital bölgeyi jiletle temizlenince kızlık zarı bozulur mu ?  Hayır.


Sulanmada kızlık zarı bozulur mu ?  Hayır. böyle birşey mümkün değildir. Kendi vücudunuzdan korkmayın.



Kızlık zarı elle hissedilir mi ? sakın denemeyin, sadece görerek bekaret olup olmadığını bir uzman anlar.

Ped varken kızlık zarı bozulur mu ? : böyle birşey imkansız ,ed cinsel organın içine sokulmaz. sadece dışında kalır. Ha iç çamaşırına degmiş ha pede aynı şey. Kızların cnsel organı cam gibi kırılan bozulan bir yapıda değildir.



Kızlık zarı ilaçla bozulur mu ? Hayır böyle bir ilaç,Veya bir ilacın kızlık zarını bozduğu hiç duyulmamış birşeydir. Böyle birşey olursa da komple kişiyi öldürebilir.Zar parçarsını eriten vücudu da eritir.Kızlık zarı çalışan bir organ değildir. Bozulması veya tamir olması için bir araştırma yoktur.


Kızlık zarı dudakları iki yana ayırınca yırtılır mı ? Hayır ayırmakla yırtılmaz. o içeridedir kolay yırtılmasın diye öyledir.


Ped kızlık zarını bozabilir mi ? Hayır öyle olsa memlektte namus kalmazdı. Bütün kızlar kullanıyor nerdeyse.

Üzerinde birşey yokken sürtünme yoluyla kızlık bozulur mu ? Hayır birşey sokarak içine zorlamadığın sürece böyle birşey mümkün değildir.

Beyaz akıntı kızlık zarını bozar mı ? : Hayır bozmaz, o beyaz akıntı sizi mikroplardan korur. 

Kızlık zarı kanı kokulu mudur ? Normal kandır, basit 1-2 damlayı geçmez. kokulu olmasını anlayamazssınız ki ,kokulu olup olmamasının bir anlamı yoktur. Kızlık zarı kanı adet kanı ile alakası yoktur,kokmaz.


Kızlık bozulduktan sonnra adet görürmüyüm ? Elbette görürsünüz. Kızlık sadece doğuştan olan bekaretinizdir. Adet görmek bir kadının sağlıklı ve yetişkin olduğunu gösterir. Adet sadece hamile kaldığınızda durur.Yada 45-50 yaşınızda artık yumurtalarınız bittiğinde.


Aynaya bakmakla kızlık bozulur mu ? : Hayır , böyle birşey kesinlikle olmaz, bakmakla bozulmaz vücudunuzun her yerine bakmakta özgürsünüz..Ayrıca kendine bakmak günah değildir.

Çok istekli olunca kızlık zarı bozulur mu ? Hayır çok hoşunuza giden bir erkek gördünüz, ve Oranız sulandı, altınız ıslandı bunu hissettiniz. kalktı heyecanlandınız. Bu gayet normal bir durumdur. Her kızda görülebilir. kızlık zarınız böyle birşeyde bozulmaz. Bunları yaşamasak insan olmazdık.heyecanlar olmasa hayatın anlamı kalmaz.

Ayağıma otururken kızlık bozulur mu?  Hayır, doğal bir oturuşla  içine yabancı cisim sokmazssanız bişey olmaz.

kızlar boşalınca kızlık zarı bozulur mu ? Hayır orgazmla kızlık zarı arasında bağlantı yoktur. kızların boşalmak için illa deliğe bişey sokması gerekmez. boşalmak keyif almak için daha hassas yerlerini kullanırlar. O yer kızlık zarının oldugu yere uzaktır.

Genital bölgeye peçete koymak kızlık zarına zarar verir mi ? Hayır , içine zorla sokmaya çalışırsanız zarar verebilir. Normalde ped bulamayınca her kızın yaptığı bir olaydır.Hiçbir şekilde kızlık zarına zarar vermez. Kızlık zarını bozmak için özellikle parmak sokmanız gerekir.

Peçete ile vajina silmek kızlığa zarar verir mi ? Hayır vermez. Kızların hemen hemen hepsi tuvalet kağıdı veya peçete ile siler zaten. Günlük ped dışarı çıkarken  bu yüzden kullanılır . Basit akıntıyı bunlarla temizlersin zaten . Bunun dışında ılık suyla yıkarsın yatmadan önce. Kız olmak böyle birşey işte.

Tanga Kilot Kizlik Zarina Rarar Verir Mi?  Hayır vermez sadece iki yanak arasından geçtiği için sıkıntı olmaz

kızlık bozulunca yürüyüş değişir mi ? Hayır, kızlıgı bozulan kızlar ayrık ayrık yürümez ,sünnet olmuş gibi bir acı olmaz. yada sek sek yürtümez


Ayda iki kez adet olmak kızlık zarının zarar görmesinden olurmu ? Hayır sanırım  ergensiniz ve adet durumunuz dengeye oturmamış, bir kadın doğumcu veya jinekoloğ sizin sorularınızı daha iyi cevaplar, bu hep böyle devam ederse  hormonal sorunlarınız olabilir . ama sadece 1 defa olmuşsa sorun yoktur. Eğer bu durum sonraki aylar da devam ederse doktora danışın.Hemde içsel olarak rahatlarsınız.



Rahime parmak sokarsak bakirelik gider mi ?  Önce kızı buldun, dış dudakları araladın,iç dudakları araladın kızlığı bozdun, vajinaya girdin , Rahime de  ulaştın   . Daha ilerle yumurtalıkları da bir gıdıklasaydın.  Saçmalamışsın çok ilerdesin. rahimle vajina ayrı şeyl



cisimleri sürtmek kızlık zarına zarar verir mi ? Hayır,siz ilk değilsiniz. ama içine sokmak zarar verir. sürtmeniz kanatıcı yaralayıcı sertlikte değilse zarar olmaz.


Penis vajinaya 1 cm girerse kızlık gider mi ? Oynamayın evladım. perdeyi delersiniz anneniz babanız kızar bu işlere kalkışmayın . Ya tam sokun çıkarın . Penisin üstüne cetvelle santimetre ölçüsü koyup ta mı yapıyorsunuz . Anacıım 1cm yi nasıl ölçüyorsun orayı onu merak ettim peniste kızılötesi ölçücü mü var ?  Olmaz yırtılır. O kızın namusu kirlenir yapmayın böyle evcilik oyunları.


Uyurken kızlık zarı bozulur mu ?  Kalın geniş uzun bir zorlanma olmazssa genellikle kendi kendine hatta rüyada bozulan görülmemiştir.


agda kızlık zarını bozar mı ? Hayır bozmaz elbette ki, yoksa nüfusun yarısından fazlası bekaretini kaybederdi.


aldatan kadın vajinasından belli olurmu ? Hayır belli olmaz, ancak ilişkiye girdiği erkek içine boşaldıysa 1-2 gün sperm kokar,iç çamaşırına sperm akmaya devam eder vajinasının içini yıkamadııysa. Kadının orasını ölçecek takometre henüz daha icat edilmemiştir,erkekler saf kızları  bu konuda işletirler, Bu işletmeyi yapmasının sebebi kızı korkutmak başkasına gitmesini engellemektir. ben anlarım filan gibisinden


kızlık zarı olanın vajinasından hava gelir mi ? Elbette ki gelebilir , bu boşluk ve kasılma olabilen organların en doğal hareketidir ,yalnız yaş küçükken fazla anlamayız. yaş ilerledikçe vajinal boşluk büyür büyüdükçe vücut hareketleri hava sıkışıklıkları oluşturur ve osurma şeklinde şaşırtıcı ses gelebilir. Genellikle vajina ıslak ve nemliyken. Cinsel yönden aktif kadınlarda bu daha fazla açıga çıkar.


kızlık zarı bozulunca mide bulanır mı ? Hayır, mide bulanmasının kızlık zarıyla alakası yoktur. Böyle birşey olsa bile psikolojiktir. Mide bulanması genellikle hamilelik belirtisidir. Kadınlıkla alakalı durum olduğu için karıştırılır.


pantolon uzerinden kızlık zarı bozulurmu ? pantolonu delerseniz ve kadın çıplaksa, aksi takdirde bunu becerebilirseniz rekorlar kitabına geçebilrisiniz. Henüz penis ortaya çıkarılmadan bekaret bozabilen olmamıştır. Ha duvar ha pantolonlu bir kişi aynıdır,ama özellikle birşeyler sokulmaya uğraşılırsa tabikide başarılı olursunuz.




Çamaşır suyu kızlık zarini bozar mı ?  İşte bu enteresan soru , O kızlık zarına çamaşır suyu değdirecek kızı bulursan bize haber ver. Kimya ile cinsel ilişkiyi karıştırıyorsun gibime geliyor. Önce çamaşır suyuna kendi organını koy eğer keyif alıyorsan devam et yeni bir  yöntem bulacaksın. Tuz ruhu ile hatta hidroklorik asitle devam et. Ferro siliko manganez ile Hidrojen peroxidi unutma bor madeni çıkarıcaz ondan.


adet kanının kızlık bozulunca olan kanama ile bir ilgisi varmı ? Hayır yoktur, Bazı uyanık kızlar evlilik gününü  adet gününe rastlatarak bekaretini kaybetmekle adet gününü karıştırarak uyanıklığa gitme hayalleri vardır. Bunu ancak hiç kadın tanımaış erkeklere yapabilirler.


Dil zar bozar mı ? Henüz dille kızlık zarı bozan olmamış , kullanılan dile bağlı bozar tabii ki uzun ve kalın dillilerden korkmak lazım. filmcilerle konuş bu fantazi hit olacak.



adet günunün ilk gün agrılıi geçmesinin kızlık zarıyla ilgisi varmı ? Hayır yok. tamamen kişinin bünyesiyle alakalı

erkek elinin dokunmasıyla kızlık zarı bozulur mu ? nereye ne kadar soktuğuyla alakalı . erkek elinize ,memenize dokunsa birşey olmaz ama oraya parmağını sokarsa bozar tabikide. mikrop ta kaparsınız bir güzel. Akıntınız başlar kızlık zarı yırıldığı gibi. 1 parmaktan bişey olmaz ile başlar her defasında.  Tatlı dil varken neden parmakla başlanır bilinmez.

Kadın orgazmı zarı patlatır mı ?  Kadınlar bomba mı yüklü nasıl bir patlama bu kızlık zarı dinamitle mi patlatıyorsunuz. İlk defa mı cinsel bilgin oluşuyor.


Kendimiz kızlık zarını dikebilir miyiz ? İğne iplik kullanmayı biliyor olmanız orayı onarmaya yetmez. Doktor veya plastik cerrahlar tarafından yapılan bir işlemi insan kendi kendine yapamaz. Öyle olsaydı kendi kendine sünnet ederdi erkekler başkasının eline düşmek hoş birşey değildir.




Kızlık zarını ilk gecede evlenince patlatmak için ne yapmak gerek ?  Dinamit filan mı var. Ne döşüyorsunuz. Zavallı kızlar düşüncenizi bilse  ömür boyu erkeklerden uzak durur.  Taş ocaklarında mı çalışıyorsunuz.. Kızlık zarını patlatma diye bir kelime hiç duymamıştım.



Kızlık zarı patlamasında peniste kan görülür mü ? Kesin taş ocaklarında dinamitle çalışıyorsunuz. Kızlık zarı patlaması diye birşey yoktur. Ses duyulmaz. Öyle kan revan içinde bişey olmaz. bahsettiğiniz küçük bir yırtılmadır sadece.


kızların canı neden mastürbasyon ister ? Erkeklerin canı neden isterse aynı sebepten. insan üremek ve üretmek için hazır bir makine gibidir. sebebini kendi içgüdünüzde arayın.belkide yetişkin değilsiniz henüz.İleride anlaycaksınız sebebini.


kızlık zarı sert olup patlamayan varmı ?kesin dinamit lazım ,patlaması gerek yoksa olmaz.


Kızlık zarını patlatmak için penisin boyu kaç cm olmalı ? Sen şu taş ocaklarındaki çalışsan işsiz gençsin,bunu kesin anladım ama. Dinamit lokumu lazım patlatma için. Normal seks yapamaz mısın arkadaşım , Bakkaldan kız kaçıran torpil al. Kızlara bu fikrini anlat. Taş ocaklarına ruhsat al.  Patlatma olayına takmışsın santim ölçüsünün kıymeti kalmaz ki. Tehlikeli işlerlerle uğraşıyorsun


kızlık zarı bozulunca ses çıkar mı ? Kızlara sormak lazım, bazılarında kurbaga sesi bazılarında ise zil sesi çıkıyormuş, kızlara bu sebeple zilli derler. bu çok saçma bir soru tabiiki ses çıkmaz ya müzik aleti mi ki bu cinsel organ mı karar verin artık.



Kızlık zarı kokusu nasıldır ?  O kadar küçük bir parçanın muhtemelen soğan zarı gibi kokmasını mı düşünüyorsunuz, Kızlar bunu düşündüğünüzü bilse gülmekten ağlarlar. Oraya varna kadar ne kokular duyacaksınız merak etmeyin.


Kızlık zarı bakmakla bozulur mu ? : Bakmaya bağlı, Süpermen gibi x-ışınları çıkıyorsa bozulabilir kaldırıp atabilrisiniz. Bakmakla kızlık zarı bozulmaz. Sen oraya parmağını köküne kadar sokarsan onun adı ellemek olur.Öyle herkesa aradasırada bakar oraya , Bakarak bozulan henüz yok olsa guiness rekorlar kitabında görürüz.


Kızların kızlık zarı bozulurken ses olurmu ? Henüz bu alanda herhangi bir araştırma yapılmamış, ama erkeklerin büyük bir bölümü patlama sesi çıkacağını zannederken,kızların bir bölümü cıırtt diye bir ses beklentisi içinde. Bu ne yahu o kadar ince sesi duyacak kulak var mı. Ses çıksa dışardan duyulunca ama kızın zarı patladı mı diyeceğiz. Bu kadar ince merak etme arkadaş yahu.

Kızlar memesini ellemeden boşalamaz mı ? Boşalır elbetteki. Kızlara söyleyelim bundan sonra ellemeyin direk boşalın duydunuz mu..  Memeye dokunma uyarımı arttırmak içindir. Birçok kız dokunmadan boşalır boşalabilir.Bu sadece alınan keyfi arttırmak içindir.


Kızların beline vurunca kızlık zarı düşer mi ? Vur beline kazmayı diye birşey var ama mantıksız. Kızlar böyle kadın olursa hiçbirini cinselliğe sokamayız.  Beline neden vuruyoruz kızın ?  Kim uyduruyor bunları  seni kandırmışlar kızlık zarı plastik bir maket değilki düşsün. O zaman kızlara eşşek şakası yapsak beline vursak namusu kirlenir. Sakın yapmayın


kızlık zarı patlatmada erkekler ne yapmalıdır ?  Bu patlama olacağına göre cenin pozisyonu yere yatıp patlamasını bekleyin.



Orgazm kızlık zarını bozar mı ? Hayır  , orgazm olmanın kızlık zarıyla alakası yoktur, orgazm bir  insanın cinsel anlamda en en büyük gerilimi yaşadığı deşarj olduğu  1-2 saniyelik kıymetli bir andır. Vücut daha sonra rahtlar.Adet gelen yerin(delik-açıklık)  içine kalın birşey parmak sokmadıgınız takdirde sadece  klitorisinizi okşayarak  yapacağınız mastürbayon kızlık zarına zarar vermez ,orgazm da zarar vermez. mastürbasyonun maksadı zarten tatmin olmaktır . Orgazm olmak ve rahatlamk için yapılır. Eğer kızlık zarı hasar görseydi çok kız bugün evlenemezdi. Mastürbasyon cinsel bir  avuntudur bekaretinize zararı olmaz.


Bekareti bozulan kilo alır mı ?  Hayır alakası yok, evli kızlar evlendikten sonra amacına ulaşmışlardır ,diyetleri bırakırlar  dolayısıyla  şişmanlama eğilimleri olur yoksa bekaretle kilo arasında bağ yoktur

bekaretin bozulmasindan sonra işerken aci verir mi ? Hayır, acı vermez, siz sanırım sünnet ile karıştırdınız böyle olması lazımdır diye, Evet sünnetli bir çocuğun ilk işemesi çok korkunç acı verir, ve sünnet etmeden önce çocuğun işemesi önerilir, Kızlarda kızlık zarı o kadar abartılacak büyütecek bir olay değildir. Kızlık zarının olduğu delikten işemez ki kızlar onun üstündeki delikten işer o yüzden alakası yoktur.


adetliyken mastürbasyon kızlık zarını bozarmı ? Hayır birçok kızda ,cinsel istek adet döneminde oluşmaktadır bir kısımında ise adet öncesi, adet görmenin mastürbasyon veya bekaretle alakası yok .yapabilirsiniz. kendinize zarar vermezssiniz. adet öncesi yada onrası adet esnasında da yapsanız ,mastürbasyon kızlık zarına bir etkisi zararı olmaz. içine parmak sokmadan yapacağınız mastürbasyonun temizlik kurallarına uyduğunuz sürece size zararı yoktur.


kızlık zarı her ilişkiye girince genişlermi ? Evet ama bir yerde en zamanla nihai duruma gelir ve doğum yaptığınızda artık kızlık zarını son kalıntıları da  tamamen atılır bir kadın görünümüne dönüşür.

kızlık zarı bozuldugunda gögüsleri sarkarmı ? hayır alakası yok,

kızların lezbiyenler hakkındaki düşünceleri ? Lezbiyen kızların çoğu arayış içindedir, ve kızlara çok daha kolay ulaşırlar mesela bazı sosyal kurslarda kadın kadına bireysel veya tensel yakınlık olan  yerlerde kurs vermek gibi metodlar kullanırlar.  Kadınlar arasında daha kolay yumuşak hareket ederlerse de tam bir sevgili bulmaları zordur. Eşcinsellik olasılığını anlayan kız korkmaya başlar.  Ama bir erkekten duyacağı korkudan daha az olur. Çünkü kadınlar kendi hemcinslerinden  şiddet gelmeyeceğini bilirler.

kızken hamile kalınırmı ? Kalınır tabiikide, bir erkekle cinsel ilişkide bulunmasanız bile vajina dudaklarınızın arasına boşalması hamile kalmanıza sebep olabilir. Kızlık zarı spermlere bariyerlik yapmaz. Adet kanının girdiği yerden milyonlarca sperm içeri girebilir.


öpüştüğünde vajinadan gelen sıvı kızlık zarına zarar verir mi ? Hayır vermez

adetliyken masturbasyon kızlık zarını bozar mı? Hayır,alakası olmaz,bozmaz,sadece görüntüsü sizi üzer


adet doneminden once orgazm kizlik zarina zarar verirmi ? Hayır, adetle kızlık zarı orgazm arasında organik bag yoktur. adet kanı ile kızlık arasında bağ kurmak hep kızları korkutmak içindir. hiçbir alakası yok. kendi kendinize de korku yapmayın.kimseyi de korkutmayın.


aynayla kızlık zarına bakarsan bozulur mu ? Hayır niye bozulsun ,kendini incelemek herkesin hakkı


gazımız kızlığımızı bozar mı ? osurarak kızlık zarı bozulan kız henüz dünyaya gelmedi, osuruktan sebebeple de bozulmaz boşuna kafanı basit şeylere takma. memleketin yarısı osrurukçu zira kuru fasülye milli yemeğimiz.




iç çamaşırları kızlık zarını yırtar mı ? Henüz bunu yapabilen iç çamaşırı olmamıştır, iç çamaşırının görevi , üşümeyi engellemek ve bölgeyi kapatmaktır.




kızlık zarı bozulunca adet olunurmu ? Olunur tabii ki , bekaret başka şey adet başka şeydir


kızlık zar bozulduğunda vajina büyürmü ? Vajina elastik bir yapıya sahiptir kızlık bozulmayla kendiliğinden genişlemez,şemsiye gidi açılıp açık kalmaz.


kızlık  kanı tuvalete akarmı ? hayır böyle birşey mümkün değil. ama kendinizi yaralayıp tuvalete dökerseniz her kan tuvalete akar. kendi kendine hiçbirşey olmaz.


koltuğa sürtmeyle masturbasyon sonrası pembe akıntı ? Koltuğa sürterek kızlık zarınızı , bekaretinizi kaybetmezssiniz. ancak içine birşeyler sokarsanız bunu yaparsınız.  sürtünmeyle belki farkında olmadan dudakları veya o bölgeyi incittiniz çatlaklar oluştu zaten koruyucu beyaz ıslaklık oluşacaktır. kızlık zarı vajina içine kalın birşey girmeden bozulmaz. basit sürtmeyle birşey olmaz. Çünkü sürttüğünüz yerden daha derindedir içerdedir.. ama koltuğun koltuk  başını içeri sokarsanız ona birşey diyemem  o zaman kesin yırtılır.


Orgazmla kızlık zarı bozulur mu ? Mantıksız, böyle bir şeyin imkanı yoktur.


pantolon dışından mastürbasyonla kızlık zarı bozulur mu ? hayır, nasıl keyif alıyorsanız öyle yapın parmağı içine sokmayın. pantolonla masumca geliyor olabilir kendi bileceğiniz iş.


tanga giymek kızlığı bozarmı ? Hayır niye bozssun, iç çamaşırını organınızın içine zorla sokmazssanız bekarete etkisi olmaz. Kalkıp deliğin içine iç çamaşırınızı sokacak kadar büyük bir yanlışlık yaparsanız bozar tabii ki, normal olarak dudak arasına girse de tanga kızlık zarını bozmaz.



vajina kendiliğinden eski haline dönermi ? Döner, ama bekaret geri dönmez. eski insanlar vajinayı şöyle tarif ederler. tabak içine pekmez dökülür. bıçakla ortasından çizgi çekilir. işte kadınlık böyledir derler. pekmez tekrar bıçak izini kapatır. sadece yaşlanma izleri kapanmaz. doğum veya amelyat yaşadıysanız kapanır.düzelir.


kız olan birinin zevkten vajinası sulanırmı ? Elbette sulanır bundan doğal birşey olamaz ki, taş yada odun olmasını bekleyemeyiz insandan. vajina sulanması için illa evli olup bekareti  kaybetmiş olmak gerekmez ki. Bu doğal birşeydir.



Azmak kızlık zarını bozar mı ? Hayır bozmaz, herkese olan birşeydir. vücudunuza dokunabilirsiniz bile. Bunun ayıbı günahı olmaz. kızlık zarı ancak kalın bir şeyin zorlanarak oraya sokulmasıyla,orada var olan deliğe parmak sokarak yırtılabilir. Ucuna dokunabiliriniz kendi kendine yırtılmaz patlamaz.


Ağzına pamuk koymak kızlık zarını bozar mı ? Hayır bozmaz. bazı ergen kızlarda adet kanaması düzensiz olduğu için ne zaman nerede geleceği bilinmez. bazen 2-3 ayda 1 gelir ve kendini hissettirmez. Öyle tesadüfi bir anda pir ped kullanmak yerine bulduğu pamuk geçici olarak akan kanı absorbe eder. Ancak pamuk vajina deliğine sokulmamalı sadece dudak arasında kalırsa kızlık zarını bozmaz. Ağzı dediğiniz dudak arası koyduysanız sorun olmaz. Zaten zarar verse acı duyarsınız. Bu her ergen kızın bir şekilde biryerlerde karşılaştığı bir durumdur. Aklına ped satın almak gelmez o an. Yada ped bulabileceği yerde değil acil bir gezide oluşmuştur. Merak etmeyin birşey olmaz.


Bekaret ne zaman oluşur ?: Doğuştan vardır, sonradan oluşmaz.ancak bebeklikte cinsel organlar çok iyi korunmuşlardır dokunsanız da kendinize zarar veremezssiniz. Aklınız başınıza ergelikte farkettiği zaman bekaretin ne oldugunu öğrenirsiniz. Bekaret kızlık zarıdır. Asıl görevi sizi mikkroplardan bakterilerden hastalıklardan korumaktır. Kullanılmamışlığı bir erkek tarafından ellenilmemişliği Temizliği simgeler.


Çok kasılmak kızlık zarını bozar mı ? Hayır bozmaz , olmaz öyle şey bacaklarınızı sonuna kadar açsanız bile kızlık zarınız bozulmaz. sadece kalın bir cisin yada parmak gibi şeylerle çok kurcalarsanız yırtılır. Kızlık zarı çok korunaklı bir bölgededir. Kendi kendine basit bir hareket bozmaz. kasıtlı yada milyonda bir kaza sonucu yırtılabilir



İç çamaşırı kızlık zarını bozabılır mi ? Hayır kızlık zarınının bozulması ıçın parmak veya kalın bırşey sokmanız gerekir vajınanızın içine. Ancak bir iç çamaşırını vajinanıza sokarsanız elbette ki bozulur.Normal giymeyle,vajina dudaklarının arasına kaçmasıyla kızlık zarınız ne kadar zorlasanız da bozulmaz. Ancak anormal bir durumla bozulabilir.




Kızlık zarı bozulduktan sonra adet olunur mu ? Elbette ki olunur. Adet görürsünüz. sadece hamile kaldığınız zaman adet olmazssınız. Adet görmek 45-48 yaşına kadar sürer sonra biter. Bittikten sonra çocuk sahibi olamazssınız demektir. Bütün yumurtalarınızı kaybetmiş olursunuz bu hayat için.



Kızlarda olan kızlık zar gibi erkeklerde bir zar var mıdır ? Yoktur. o yüzden erkekler daha serbest yetişir ama kızlar da daha kıymetli görülür,


klitoris ellemek kiılığı bozarmı ? Hayır.bozmaz kızların en büyük keyif aldıkları noktadır. Kızlık zarıyla alakası yoktur. Bozmaz. Kızlar zaten klitoris mastürbasyonu yaparlar. Evlenene kadar bu böyle devam eder. Medeni olmak cinsel kontrolü sağlamakla mümkündür. Mastürbasyon olmasa insanlar azardı sadece erkekler değil kadınlar da erkeklere muhtactir. Mastürbasyon bir kendini rahatlatma şekli.



Küçük dudakları peçeteyle silmek kızlık zarıma zarar verir mi ? Hayır vermez. kızlık zarınızı bozmanız için kalın baş parmağınızı zorla içeri itmeniz ve kendinize acı vermenizle olur. Acı duyduğunuz zaman zaten elinizi çekersiniz. Kızlık zarı temzlemeyle yıtılmaz. ama parmağınızı içine sokupta içini de temizlerseniz tabii ki bozulur. Peçeteyle küçük dudakları basitçe temizlemeniz size zarar vermez. Kendinizden çok korkmayın.


Küçük dudakları ayırarak aynada kendine bakmak kızlık zarıını bozar mı ? Hayır aynada bakmakla onları ayırıp bakmakla kızlık zarı bozulmaz. Delikten parmak sokmak bozar. Kendinizi incelemeniz gayet doğal ve faydalı. Birgün hastalık anormallik olursa daha erken farkedersiniz. İnsan kendi vücudunu tanımalı ki hastalıkları erken farkedelim.



Yastığı bacağımın arasına almak kızlığa zarar verir mi ? Vermez., bacak arasına yastıkla yatmak,ellerini dizlerinin arasına koyarak uyumak her kadının keyif aldığı yatış biçimidir. İçgüdüsedir-sarılma isteğinden kaynaklı. Kızların ilk mastürbasyonu genellikle basit bir yastıktır.Pek mastürbasyon da sayılmaz çünkü hep kendine zarar vereceğinden korkar. Masumcadır. Bir zararı yoktur.Biraz keyif aldıkları bir nesnedir. ( Yastığa sürtünmekle kızlık zarı bozulur mu )


Erotik film seyretmek kızlık zarını bozar mı ? Kesinlikle bozmaz ,böyle bozulma olasılığı olmaz. Fiziksel kasıtlı birşeyler ile ancak bozulur

g noktasının uyarılması kızlık zarını bozar mı ? Elbette ki bozar iceri bir cisim sokulacak. Merak icin kizin hayati ile oynamak olur. Filmdeki attirma fiskirma olup olmadigini deniyeceksin aklinsiraca. Olmuyor o sizi aldatiyorlar. Filmlerde idrar cis yapiyolar. inanmayin simdi yeni moda. Eskiden killi olmak modaydi. Biz turkleri Kilsiz adam gorunce hasta zannediyordu. Sackiran gecirmisiz gibi bakiyorlardi. Inanmayin bunlara. Gercek cinsellik filmlerdeki gibi degil


Su ile mastürbasyonda kızlık zarı bozulur mu ?Hayır bozulmaz, Banyoda duş alırken kızların tesadüfen farkettikleri basınçlı su mastürbasyon yapmalarını orgazm olmalarını sağlar. Parmakla veya yastıkla mastürbasyon yapmayanlar banyo keyfiyle bunu da birleştirebilir. Gayet normaldir. Kızlık zarınıza zarar gelmez. Zaten su sıkılan yer klitoristir,suyla kızlık zarı bozulmaz. Kızların büyük çoğunluğu bunu yapar zaten banyodan 1 -2 saat çıkmayan kızlar sadece saçlarını yıkamazlar başka temizlikler de yapılır.Bu bir ihtiyaçtır. Banyo komple bir temizliktir.



Kızlık zarı istemeyerek yırtılabilir mi ? : Elbette ki yırtılabilir insanın başına birçok kaza gelebilir ama 1000 de 1 kazanın tam o bölgeye kazık saplanması gibi birşey ile mümkün. Kendi kendine kısa dalga çalan bir rardyonun tiz sesiyle kızlık zarı yırtılmaz. Kurcalamazssanız bozulmaz

Kızlık zarını erkek hisseder mi ? Hissetmez . Zar soğan zarı gibi birşey değildir. Kızlık zarı bozulurken erkek birşey hisseder mi ? Hayır hissetmez.

Kızlık zarı bozulmadan oraya sperm akarsa hamile kalınır mı ? : Hemen hamile kalmak çok kolay birşey değildir. Tam Yumurtlama gününde ilişkiye girildiyse.Kızlık zarınız olsa bile. Hamile kalma ihtimali vardır. 1 damla erkek menisinde milyonlarca canlı hareketli sperm bulunur. Kızlık zarı deliğinden ufak olsa bile sızabilir.Spermeler kadınlık sıvına bulaşarak içinde ilerler .

Kızlık zarını bozmadan G-Noktasına ulaşmak ? Böyle birşey mümkün değil. G-Noktası sadece var olduğu düşünülen noktadır. Sizin erotik filmlerde gördüğünüz çoğunlukla sahtedir. Gerçek evlenecek bir kadın partner sizin filmlerdeki gibi istediğiniz gibi kurcalatacağını sanmayın. Yada çok iyi anlaşarak denersiniz. Kızlık zarını zedelemeden g-Noktasına ulaşmak mümkün değildir. Bu noktayı da bulmak için ,kendini elletecek kurcalatacak bir partneri de bulmak zordur. Kadınlar biz erkeklerin her istediğini yapmazlar ve kendilerini elletmeyi kurcalatmayı denetmeyi sevmezler. Öylesini bulabilirseniz şanslısınızdır. Her filmde gördüğünüz,her kitapta öğrendiğiniz şey gerçek olmayabilir.


kızların eliyle vajinalarını sürtmesi kızlığı bozarmı ? Surtme bozmaz iceri kalin birsey’ parmagin sokulmasi bozar. Kizlar genellikle klitorisine kucuk dudaklara surterek masturbasyon yapar. Bu kizlik zarini bozmaz.


Bekareti bozmadan masürbasyon ? Genellikle kız mastürbasyonunda parmak içeri zaten sokulmaz. Klitoris ile yapıldığı için parmak deliğe gitmez. Klitoris yani en üst kısım bekaret deliğinden uzaktır. Asıl cinsel birleşme deliği işeme deliğinin hemen altındadır. Dolayısıyla normal mastürbasyon esnasında bekaret bozulmaz. Ancak içine bir parmak sokmak veya daha büyük bir malzemeyle zorlayarak sokulursa bozulur elbetteki. Cinsel organ kocaman bir delikten ibaret değildir detaylardan oluşur. Akıl varsa mantık ta vardır.

Bakire kızın vajina dudakları sarkık olabilir mi ? : Gayet doğal ,elbette ki olabilir. Vajinal dudaklar kullanılmışlıkla alakası yoktur. Her ailenin kadın ırkı,cinsine göre değişkenlik gösterir. Erekler ise kulaktan duyma bilgilerle,kızların vajina dudaklarını kullanılmış olmakla karıştırır. Bu durum ailede böyle sarkma estetigi  olan kızları amelyat masasına kadar iter. Kendi hemcinslerinde daha kısa olmasını kendilerinde  anormallik olarak düşünür. Oysa her ailenin kadın ırkı çeşitlilik gösterir. 50 yaşına kadar fahişelik yapmıi feleğin çemberinden geçmiş birçok  fahişe kadının vajina dudakları hiç sarkmamış bunu nasıl karşılarsınız ? Bu da mümkün. Öyleyse anatomik yapı ile alakalı şey kulaktan duyduğumuz şeyler gerçek değilmiş diyebiliriz. Vajina dudakları doğuştan uzun birçok kız evladı da normaldir. Kızın bakire olup olmadığı veya kullanılmış olup kullanılmamışlığını göstermez. Hurafeleri uyduran insanlar bu kadar uğraşacaklarına önce kendi  cinsel organlarına takometre icat etseler laftan dah hayırlıdır. Vajinal duakları kısaltma amelyatlarına labiaplasti denir.Epey fazla yapılan bir estetik operasyondur.


Kızlık deliği ile idrar deliği aynı mıdır ? Hayır farklıdır. İdrar deliği sadece çiş yapmaya yarar. Kızlık doğum,cinsel ilişki,adet kanının atıldığı delik ayrıdır.

Kızlık zarı orgazm olmaya engel mi  ? Hayır değil , Bakireyken de evliyken de klitoris ile orgazmı olan kızlar  çoğunluktadır. Cinsel birleşme deliği ile orgazmın tadı evlenince açılınca  hemen hemen ayndır, hatta daha zor elde edilir. Klitoris orgazmı basit bir parmak hareketi,sürterek, hatta bacakları sıkıştırarak bile elde edilir . Kızlık zarına da hiçbir şekilde zarar vermez. Yoksa kızlar duman olurdu yanmaktan.

Kızlık zarı bozulunca yürümede değişiklik olur mu ?  Hayır yürüyüşten hiçbir şekilde kızlık zarının sağlam yada bozuk olduğu anlaşılmaz. Bu halk arasında kafadan atılmış bir yalan uydurmadır.  Küçücük bir zar parçası o kadar büyük etki etmez. Ancak Hamile kadınlar ayrık dolaşır.

Kızlık zarı bozulunca adet düzene girer mi ? Adet düzeni 18-19 yaşınıza kadar düzelmemişse hormonla veya vücudunuzda salgılanmayan bir madde eksikliği çekiyor olabilirsiniz. Bir jinekolğa kadın doğuma gidip tahlil yaptırın . Hemde sağlığınızı öğrenmiş olursunuz. Kızlık zarı bozulunca adet kanamanız 1 gün daha kısa sürebilir. Çünkü kızlık zarı küçük delik olduğu için adet kanını 1-2 gün daha fazla hapsetmesini sağlar. Bu bilimsel bir kanıt değildir. Adet bittiği halde kan pıhtıları içinde 1-2 gün daha rahatsız eder. tamamen temizlenmesi kızlık zarı olan kızlarda biraz daha uzun sürebilir. Evli kadınlarda ise  hemen hemen 1 gün daha çabuk sona erer.Bu kesin bir bilgi değildir. En güzel cevabı bir jinekolog size verebilir.

Kızlık zarı makata yakın mı ? Biraz yakın sayılır  idrar deliğinin az altındadır.  kadınlar oradan mikrop kapmasınlar diye temizlikte önden arkaya temizlenirler  bu yüzden. Yakın olduğu için bakteri ve mikrop kapmaya yakın yerdir kızlık zarı birçok mikrobun bulaşmasını engeller kızlık döneminde.

Kızlık zarımı aynayla görebilir miyim ? Görürsünüz de onun kızlık zarı olup olmadığını anlayamazssınız. Çok iyi incelemek gerekir. Bunu daha çok jinekologlar bilir. Çeşit tip kızlık zarları vardır. Tecrübe ve örneklerle çok daha kolay tespit ederler.

Mastürbasyondan sonra akıntı gelirse kızlık zarı bozulur mu ?  Hayır akıntıyla adet kanıyla kızlık zarı bozulmaz. İçine kalın sert bir cisim sokmazssan bozulmaz. sürtmeyle bile bozulmaz.


Sürtmek kızlık zarını bozar mı ? Birşeye sürtmek,sürtünmek birçok kızın kız çocuğunun tesadüfen yaptığı bir keşiftir. Sürtmekle kızlık zarı bozulmaz kendine zarar veremez. Sürttüğü yer vajina değil klitoristir. Vajina kat kat altındadır ve korunaklıdır. Kızlık zarıyla bir temas olmaz sürtmeyle.


Aynaya bakmakla kızlık zarı bozulur mu ? Hayır böyle saçma bişey imkansızdır. herkes aynada kendi vücudunu günahsızca inceleyebilir. Kendi vücudunu tanımamak bakmamak bilmemek cahilliktir.


Bakire bayan orgazm olunca kan gelir mi ? Orgazm ile kan arasında alaka yoktur. Böyle birşey alakasız. Adet kanaması ile orgazmı karıştırdınız. Kadın orgazm olunca kan gelmez. Ancak edetliyken yaparsa böyle birşey mümkündür. Orgazm olarak klitorise dokunulmyla bekaret bozulmaz. Kan gelmez. .


Bakire değilim kızlık zarım kendini toparlar mı ? Hayır kızlık zarının geri dönüşü olmaz ama uzun süre ilişki yaşamadıgınız zaman cinsel ilişkiye uzun sure sonra girdiyseniz kız gibi ufak tefek yeni zedelenmeler olur hafif kan pıhtıları görülür. Yani penisle uzun sure cinsel ilişkiye girmemiş kızlarda hafif kan damlaları oluşur. Bu zorlanma alışana kadardır. sonra alıştıktan sonra toparlanır. Her kadının erkeğe alışana kadar böyle bir zorluğu olur.


Jimnastik kızlık zarını bozar mı ? Hayır sporcuların çoğunu kaybederdik öyle olsa. istediğiniz kadar eğilip bükülün. bacaklarınızı sonuna kadar açın kızlık zarınız bozulmaz. Kızlık zarını bozan spor olmaz. Spor insanı geliştirir zarar vermek için değildir.


Kegel egzersizi kızlık zarını bozar mı ? Hayır, içine birşey sokmadığınız takdirde hiçbir sorun olmaz. Kegel egzersizi zaten vajina kasları aşırı sarkmış kadınlar içindir bakire bir kızın böyle birşey yapması mantıksız. Ama bundan keyif alıyorsan bozmaz . sadece içine birşey sokmadan yapılan kızlık zarına zararı olmaz. Kegel egzersizi bir sıkma bırakma ıkınma egzersizidir. Bunda korkacak bişey yok zaten



Adetliyken kızlık zarı diye erkeği kandırabilir miyim ? : Evet, kandırabilirsiniz. Bu yapılan eski bir numaradır. Evlilik gününe yakın nasıl olsa evlenicez önceden seninle olmak istiyorum,bir şekilde nasıl olsa olucak şeklinde yapılır. Erkekler kadınları sadece cinsel obje olarak gördüğü sürece bu numara yiyecektir.. Bir ilişkide önemli olan sizin kendinize karşı dürüstlüğünüzdür.Bir daha yapmayacağınıza inanıyormusunuz ? Daha önce bir kadınla olmamış erkeklerin çoğu böyle bir olaya kanarlar. Böyle evlilik yapmış mutlu olan kadınlar da vardır. Kadınlar sırları ile gömülür erkekler de. Savaşlar erkek kıymetini arttırmıştır Hayatta o kadar çok şey olmuştur ki. 2nci dünya savaşından önce acayip akrabalıklar çarpıklıklar görürsünüz onlar günahsız mıdır mecbur kalınmıştır bazen.Şİmdi insanlar rahat dönemde kendinizle yüzleşmeniz gerekir böyle bir numara için. Şaka için yaparsanız o da kötüdür. Çünkü kişi suçluluk duyacaktır. Ancak tecrübeli bir erkeğin eline düşerseniz anlar.




Bisikletten düştüm kızlık zarım bozulmuş mudur ? Hayır ,bisikletin selesi oranıza girmediyse olmaz,böyle birşeyin imkanı da yoktur. Bu eski bir hurafedir. Eskiden yanlış biriyle birlikte olup uyduracağı hiçbir hikaye olmayan kızlar ancak bu şekilde kendini kurtarırdı,Kaza sonucu bekaretimi kaybettim diyerek kurtulurlardı. salıncaktan düşmek vs vs gibi şeylerle kızlık zarı bozulmaz. Bugün bu numaraları kimse yemez. Oranın içine parmak kalın şeyler sokulmadıkça kendinize,kazayla özellikle oraya hasar veremez


4-5 yaşında düşme sonucunda kızlık zarı bozulur mu ? Bu eski bir hikaye.Yanlış ilişkiye girmiş kızların bir şekilde kendilerini kurtarmak için yıllarca uydurduğu bir hikaye. Ama doktor kayıtlarına bakarsak oldukça az, böyle travmalar oluşabilir ama oranı çok düşüktür. Bir yere düşmeyle kızlık zarı yırtılmaz.İçine demir ,parmak plastik birşey sokmadıysanız böyle birşey üstüne düşmediyseniz bozulmaz. O yaşta kızların anatomik yapısı kapalıdır neredeyse milimetrik çaptadır ve korunmaklıdır.C.C Allah çocuklara öyle bir anatomi vermiştir ki düşseler yarlar hızlı iyileşir. Ve hassas bölgeler o kadar korunaklıdır ki kafanız kırılır ,kızlık zarınız en son yırtılır. Ama yine de kafanızda soru işareti varsa doktora hekime göstermekte fayda vardır. Görmeden atıp tutmak saçmalıktır. İnternetten okuyacağınız bu yazının da bir gerçekliği olamaz zaten


kızlık zarı yırtılınca hissedilir mi ?  Evet kesiklik hissi,az sızı,dokuların ayrılması sünme gerilme hissi oluşur 2-3 günde biter,sızı dayanılmayacak gibi değildir. Güncel işlerinizi rahat görürsünüz,o sızı sadece size artık bir kadın olduğunuzu hatırlatır. insanlar bazen acılarla nişanlanır. elinizin yanıgını unutamazssınız.

kızlık zarını sevgilim uyurken alabilir mi ? hayır   kendi vajinasından haberdar olmayan kız yoktur ,en hassas yerini bilmez misin anlamaz mısın. kafana taş atsalar bile uyanınca şişlik kalır. bir izi olur herşeyin. uyutsada anlarsın. her organ değil bu varşına. yok eve hırsız girmiş te yapmış olabilir mi saçmalıgı  sadece hayaldir.



küçük dudakları çekmek ,çekiştirmek kızlık zarını bozar mı ?  Hayır ,insan kendini merak eder bakar. çekmeden bakamazssın ki. bakarak kendine zarar vermezssin. bu şekilde tatmin olan kızlar çoktur ayrıca.


neden bayanların kızlık organı şişer ?  Cinsel manadaki şişme  ise bu tabiatın kanunudur,  bu bir reflekstir. erkeklerde de kalkma var. bu şişme kalkma olmasa cinsel ilişkiye giremezssin. acı verir.  Günahı filan yoktur her kadında olur ,bunu keserek kurtulamazssın.


kızlar boşalınca kızlık zarı bozulur mu ? Hayır orgazmla kızlık zarı arasında bağlantı yoktur. kızların boşalmak için illa deliğe bişey sokması gerekmez. boşalmak keyif almak için daha hassas yerlerini kullanırlar. O yer kızlık zarının oldugu yere uzaktır.


erotik film izlemek kızlığa zarar verir mi ?  Hayır böyle birşey imkansız  ,sadece mastürbasyon yapmayı kolaylaştırır. sürtme gibi oda bozmaz


fitil kizlik zarini bozarmi ? evet bozabilir o yüzden bütün kadın doğumcular jinekologlar ,daha muayene başlangıcında kız mısınız diye sorarlar. yada anlarlar  ,lise talebesi bir kıza fitil vermezler örneğin. krem verirler. fitil sık kullanılan bir ilaçtır kadın hastalıklarında

erkek elinin dokunmasıyla kızlık zarı bozulur mu ? nereye ne kadar soktuğuyla alakalı . erkek elinize ,memenize dokunsa birşey olmaz ama oraya parmağını sokarsa bozar tabikide. mikrop ta kaparsınız bir güzel. Akıntınız başlar kızlık zarı yırıldığı gibi. 1 parmaktan bişey olmaz ile başlar her defasında.  Tatlı dil varken neden parmakla başlanır bilinmez.



Göğüs uçlarının bakirelikle alakası ? Aslında hiçbbir alakası yoktur.Kızların ergenlik döneminde göğüs uçları tam şeklini almamıştır . Kızın bünyesine göre değişir bazı kızlarda uçları küçük kalıp şişkinliği artar bazısında, uçları irileşir ama şişkinlik geç gelir., beyaz iri tenli kızlarda uçları hiç görünmez içine girer. Uzun boylu kızlarda meme genellikle daha küçükken kısa boylularda büyük olabilir. Ama bunun kızlık zarının bekaretiyle alakası yoktur. Bu geçici bir dönem olduğu için kız bakire gözüyle bakılır. Evlenildiği zaman genellikle şeklini tamamlamıştır. İnsanlar ergenlik ile gelişmiş meme arasında bağlantı kurarak bakirelik tespiti için ipuçları ararlar. Öyle olsaydı İngilterede 10-14 yaşında çocuk sahibi olmuş kızın memeleri bir kadın gibi olması gerekirdi. Bu bir gelişme sürecidir. Memeye bakıp bakirelik anlaşılmaz.



bakire kizin rahiminden üsütünce kanli akinti gelir mi ? Usutme her kizda gorulebilir.Bakire olup olmamasinin bir onemi yok. Usutunce akinti baslar kanli hale gelmeden bunun onlemini almak gerekir. Basit usutmede kendi gecer.Ama gecmezsse enfeksiyon riski artar.







kızlık zarım bozuldu mu nasıl anlaşılır kızlık zarım bozuldumu bilmiyorum kızlık zarım bozuldu ne yapmalıyım kızlık zarının patladığını nasıl anlarsın kızlık zarının bozulduğunu erkek nasıl anlar kızlık zarı peçeteyle bozulur mu kızlık zarım bozuldu ama ilişkiye giremiyorum kızlık zarı bozulduğunda ne kadar kan gelir adetliyken mastur yapinca kizlik zari bozulur mu dili vajinaya sokmak kızlığı bozar mı erkek kızın kızlığ zarını nasıl bozar erkek kızın kızlığın zarını nasıl bozar cınsel ılışkıle erkek tarafından kızlık zarının bozulması kızlık zarı nasıl bozulur  orgazm kızlığa zarar verir mi kizlik zari nasılbozulmaz masturbasyon kizken kizliga zarar verir mi masturbasyon kizlik zarini bozarmi osurukla kizlik bozulurmu  kendi elinle kizlik bozma  kızlık zarı nasıl bozulur yastıkla sürtünmeyle kızlık zarı bozulur mu  kızlığım gittimi bozuldumu bozdurdum galiba korkuyorum çekiniyorum söylemeye kortuktum evdekiler duysa beni öldürür ne diyecem anneme nasıl yaparım 











4 Ağustos 2017


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Sideki Tum Sayfalar Site ici Linkler Sitemap

DAHA FAZLA RESİM İÇİN AŞAĞIDAKİ RESİMLERİ TIKLAYABİLİRSİNİZ  JARTİYERLİ KADIN RESİMLERİ LATEX ve DERİ ELBİSE GİYEN BAYANLA...

DAHA FAZLA RESİM İÇİN AŞAĞIDAKİ RESİMLERİ TIKLAYABİLİRSİNİZ


JARTİYERLİ KADIN RESİMLERİ


LATEX ve DERİ ELBİSE GİYEN BAYANLAR



KISA ŞORTLU SEKSİ KIZLAR


GİZLİ ÇEKİM RESİMLER İFŞA FOTO



























GENİŞ BASENLİ KADINLAR









SARIŞIN KEDİCİKLERİN RESİM GALERİSİ





HAMİLE KADIN RESİMLERİ



KORELİ TATLI KIZ FOTOLARI




HİNTLİ KIZ FOTOLARI