Erkekler Neden Küpe Takar

Erkekler Neden Küpe Takar Paylaşın

Küpe takan erkekler moda mı ? Yakıştığı için mi Kendilerini bayansı hissettikleri mi ? farklı olma isteği mi ya da hepsi birden mi ? İlk zamanlar ibre her zaman erkeklerin kendilerini kadın gibi hissetmelerinden dolayı olmasına kayıyordu. Yalnız geldiğimiz günde Batı ülkelerinin de verdiği sınırsız özentilik etkisiyle küpe takmaya başladık. hala eski tutucu aileler tarafından bu istekleri rafa kaldırılan  erkekler var.


Küpe takmak genelde tarz arayışında olan insanların başvurduğu noktadır. Bayanlar aksesuar bakımından doğuştan bu hakkı elinde tutarken erkekler ise girebildikleri kadar girerler aksesuar işine. Kolye takmak küpe takmak bileklik takmak hatta halhal takmak ve en önemlisi piercing tabi ki.

tarzı olmayan kendini çıplak hisseden erkekler çeşitli aksesuarlarla (bunların ilki küpe olmuştur ve en yaygın olanı) kendini dolgun ve iyi göstermeye çalışır. Kulağa küpe takan erkeklerin sayısı neredeyse takmayanların sayısını geçecek durumda. Hal böyle olunca tarz olsun diye takan erkeklerin pek bir farklılığı pek bir havası kalmadı. Günümüzde artık kızlar bu durumdan o kadar şikayetçi ki (genel olarak) takmayan sade kendinden emin olan erkekleri daha çok beğeniyorlar. Tıpkı Jack LONDON kitabındaki Martin EDEN gibi sert ve haşin erkekler. Espiriler bir yana bende küpelerin sadece bayanlara has bir aksesuar olarak kalmasından yanayım. yani tarz arayayım bulayım derken ilgimizin o tarafa kayması hiçte uzak bir ihtimal değil ve Psikologlar kesinlikle aksesuar takımını önermiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Sideki Tum Sayfalar Site ici Linkler Sitemap

DAHA FAZLA RESİM İÇİN AŞAĞIDAKİ RESİMLERİ TIKLAYABİLİRSİNİZ  JARTİYERLİ KADIN RESİMLERİ LATEX ve DERİ ELBİSE GİYEN BAYANLA...

DAHA FAZLA RESİM İÇİN AŞAĞIDAKİ RESİMLERİ TIKLAYABİLİRSİNİZ


JARTİYERLİ KADIN RESİMLERİ


LATEX ve DERİ ELBİSE GİYEN BAYANLAR



KISA ŞORTLU SEKSİ KIZLAR


GİZLİ ÇEKİM RESİMLER İFŞA FOTO



























GENİŞ BASENLİ KADINLAR









SARIŞIN KEDİCİKLERİN RESİM GALERİSİ





HAMİLE KADIN RESİMLERİ



KORELİ TATLI KIZ FOTOLARI




HİNTLİ KIZ FOTOLARI