Oral Seks Nedir Nasıl Yapılır Yararları zararları

Oral Seks Nedir Nasıl Yapılır


Oral seks yüzeysel sevişmedir. Önsevişmede denebilir. Sadece üst taraflar çalışır. Ağız yoluyla sekstir. Ağıza vermede buna dahil olabilir. Ama blowjobla karıştırmayın o ayrı bi durum. Oral sekste kıyafetler çıkartılmadanda aşırı sevişilerek boşalma sağlanabilir. Oral seks çabuk ve pratik olduğundan cinsel yolla bulaşan birçok hastalıktanda korur. Erkek kadının ağzına verirse oral seks olur. kadın onu iyice zevkten 4 köşe yaparak boşaltır.





ORAL SEKSİN ZARARLARI

Bir araştırmaya göre ise erkekler oral seksten oldukça zevk almasına karşın bu pozisyon bu seks türü kadınlarda kansere neden oluyormuş. Gerçekliği tartışılır olmasına karşın ciddi bir iddia bu.



Oral Seksin Yararları

Oral seks erkeğinizi zevkin doruklarınıza çıkarmanın en iyi yoludur. Penisin zevk alma işlevi ıslanmaktan geçer. Bu yüzden kadın vajinasına giren penis içinde hızla gidip gelmek ister. Ağızda ise bu ıslaklık sizinle daha fazla olur. Ağzınızı ne kadar ıslatırsanız erkek o kadar hızlı çıkarıp sokar ağzınıza ve ikinizde zevk alır mutlu olursunuz :)


oral sex nasil yapilir




oral nedir nasil yapilir

























































xxx oral seks nasıl yapılır oral seks nasıl yapılır oral seks nasil yapilir oral seks nasl yaplr resmlı oral seks pozisyonlari oral sex nedir gif oral sexs nedır? ciftlerin en cok tercih etigi oral sex pozisyonlari oral seks nasıl yapılır oralseksnedir oral nedir oral seks nasil yapilir oral seks nasıl yapilir oral seks nasilyapilir video oral seks hekayesi hikaye itiraf oral seksi kadina nasil yapilmali pozisyonu pozisyonları nedemek nasilyapilir sex nedir ne demek yarari seksin yararlari ve zararları 


10 Ağustos 2017

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Sideki Tum Sayfalar Site ici Linkler Sitemap

DAHA FAZLA RESİM İÇİN AŞAĞIDAKİ RESİMLERİ TIKLAYABİLİRSİNİZ  JARTİYERLİ KADIN RESİMLERİ LATEX ve DERİ ELBİSE GİYEN BAYANLA...

DAHA FAZLA RESİM İÇİN AŞAĞIDAKİ RESİMLERİ TIKLAYABİLİRSİNİZ


JARTİYERLİ KADIN RESİMLERİ


LATEX ve DERİ ELBİSE GİYEN BAYANLAR



KISA ŞORTLU SEKSİ KIZLAR


GİZLİ ÇEKİM RESİMLER İFŞA FOTO



























GENİŞ BASENLİ KADINLAR









SARIŞIN KEDİCİKLERİN RESİM GALERİSİ





HAMİLE KADIN RESİMLERİ



KORELİ TATLI KIZ FOTOLARI




HİNTLİ KIZ FOTOLARI