Erkeklerin Zevk Aldığı Pozisyonlar :)

Erkeklerin Zevk Aldığı Pozisyonlar

Her kadın ya da her  erkek partnerine zevk vermek ister. Çünkü erkek ne kadar zevk alırsa o kadar sert ve hızlı siker. Eğer sağlam bir cinsel deneyim acı ve zevk almak istiyorsanız önce erkeğinizi mutlu edeceksiniz. Erkekler Penisinin ıslak olmasından çok tahrik olur. Bunu amınızdaki suyla yapabilmek zor. Yani geliyoruz Blowjob meselesine.

kaslı erkek

          Erkekler kadınların ağzına vermeyi sever. Oral seksi sevmeyen penisini yalatmak istemeyen erkek yoktur sanırım. Yalnız yalamayı abartın ağzınızı şapurdatarak yalayın adeta ve bundan zevk aldığınızı gösterin. Erkeğinizin penisini ne kadar ağzınıza alabilirseniz o kadar iyidir ve her yerine dilinizi sürün. Taşak dediğimiz bölgeyi yalamaktan kaçınmayın. Unutmayın ne kadar yalar ıslatırsanız sizin yararınıza olacaktır. Çünkü ne kadar yalarsanız o kadar sertleşir ne kadar sertleşirse o kadar zevk verir ve penisin ıslak olması anüs deliğinizin veya vajinanızın tahriş olmasınıda engeller.

erkeğin zevk aldığı pozisyonlar

           Geldi işin en cikcikli bölümüne yavaş yavaş tahrik ederek soyunun mümkünse onun soymasını isteyin. Erkekler buna bayılır. Doğrusu bende bayılıyorum bir kadını yavaş yavaş soymak açtıkça burnuma buram buram sıcak am kokusu gelmesine ve hemen oraya dil atmayı seviyorum :) Sizi isterse yalasın isterse direkt sokmak istesin inan o da zevk vermek için sizi yalayacaktır. Yalnız yalamazsa zorlamayın o an doludur ve tek isteği bir an önce içinize sokmaktır bu size daha çok zevk verecektir.

sikici erkek

          
           Soyunduktan sonra onu yatırın ve sikinin üzerine çıkın yavaş hareketlerle başlayarak amınızı sürtünün göreceksiniz çok zevk alacaktır. Ve gittikçe yavaş yavaş içeri sokun onu. Atabildiğiniz kadar onu tahrik edecek çığlık atın izin verin tahrik olsun ve sizi zıplatsın. Ellerini göğüslerinize yada kalçalarınıza götürün. Sizi sarmasına izin verin. Erkekler aydınlık ortamda seks yapmayı sever. En çok sevilen pozisyonlar kadını domaltma, bacak omuza alarak kadının üzerine çıkmak. Artık olay sizde iyi seksler :))

Bayan arkadaşlar ararsa yardımcı olmak isterim gizli numarada olur :) 
Lütfen Sadece Bayanlar Arasın 




seksi yakışıklı ve en büyük yaraklı sikici erkekler sikici erkek resmi sikici erkekler fotosu sikici erkeklerin sikleri sikici erkeklerin yaraklari



7 Ağustos 2017

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Sideki Tum Sayfalar Site ici Linkler Sitemap

DAHA FAZLA RESİM İÇİN AŞAĞIDAKİ RESİMLERİ TIKLAYABİLİRSİNİZ  JARTİYERLİ KADIN RESİMLERİ LATEX ve DERİ ELBİSE GİYEN BAYANLA...

DAHA FAZLA RESİM İÇİN AŞAĞIDAKİ RESİMLERİ TIKLAYABİLİRSİNİZ


JARTİYERLİ KADIN RESİMLERİ


LATEX ve DERİ ELBİSE GİYEN BAYANLAR



KISA ŞORTLU SEKSİ KIZLAR


GİZLİ ÇEKİM RESİMLER İFŞA FOTO



























GENİŞ BASENLİ KADINLAR









SARIŞIN KEDİCİKLERİN RESİM GALERİSİ





HAMİLE KADIN RESİMLERİ



KORELİ TATLI KIZ FOTOLARI




HİNTLİ KIZ FOTOLARI