Sikilmek İstiyorum Diyen Bayanlar Tıklasın

Sikilmek İstiyorum Diyen Bayanlar Tıklasın

Sikilmek İstiyorum Diyen Bayanlar Tıklasın

25 yaşında üniversite mezunu ikinci üniversiteyi okuyan deli gezmeyi seven sevişmekten zevk alan sert seven yakışıklı sayılan bir gencim :) Şaka yapıyorum hatırı sayılır bir vücudum fiziğim ve yakışıklılığım var :). 1.83 boyunda beyaz ama yazın çok yandım bronz tenli sarışın kahverengi gözlü aslında buğday tenliyim desek daha iyi olur :) Seks yapmayı kadınlarla birlikte olmayı sorumluluk değil zevk almayı ve zevk vermeyi seviyorum. Sigara alkol kullanmam. Partnerimin kullanmasınıda istemem ama saygı duyarım :). Sigara alkol kullanmadığımdan mıdır bilinmez performansım inanılmaz yüksek bir seferde 6 kez boşalana dek birlikte olduğum kadın isterse sürekli sevişebiliriz :). Yani nefessiz 2 saat boyunca sikebilirim diyelim :). En sevdiğim pozisyon partnerimi kucağımda zıplatmak. Bu nedenle göğüsleri büyük kızları ayrıca severim çünkü onu zıplatırken göğüslerinin gelişigüzel oynamasını tutup onları yalamayı çok severim :)


İzmirli Jigolo Hasan 


Sadece aramanız yeterli Gizli numara vesaire bu güven işi önce konuşmak lazım tabi :). Yalnız niyeti açıkça belli etmek lazım neyden utanacağız ki yada kime hesap vericez sevişmek için bu rahatlıkla aramanızı arzu ederim :)


Hee birde neden hep gece konuşmak zorunda hissediyorsunuz bayanlar. Numarayı kaydedip gündüzde arayabilirsiniz. Yalnız gece daha güzel oluyo gibi hakkınız var kabul ediyorum. Bekar bir gencim. Sürekli sorular bu yönde oluyor. Amaç zevk almak hem evli olsam nolur hiç anlamış değilim. Ama merak etmeyin boşum :). Belki birisi çıkar onda takılı kalırım boşluğumu doldururum :) Birde İzmirde olanlar ararsa daha çok sevinirim. Yada İzmire gelebilme durumu olanlar. Amaan ben gelirim ya nolacak ama bu sefer evi siz bulmak zorunda kalırsınız :)

Erkek arkadaşlar arıyor ben Pasifim diyor önemli olan bu değil. Benim tercihim değil. Ben bir bayan arıyorum. Sıcacık vajinası olan zevk alacağım zevk vereceğim.

Bir kadın durmadan yarrak ister. uzun ve sert kalın olsun ister. Onu tatmak yaşamak ister. Bunu kadına yaşatabilcek erkek bazen karşısına çıkmaz. Çıksada ciddi birşey ister ve baş belası olur. Halbuki sekste zorlama olmamalı taraflar mutlu ayrılmalı seks iki tarafın hoşuna giderse devam etmeli. Her gece her an yaşanabilir o zevkli anlar.
anın sikilmek istiyorsa ne yapmalısın çok sikilmekistiyorum sik beni sik beni lan orusbu cocugu yaragini yiyim sik beni porno turkis seksi yakışıklı ve en büyük yaraklı sikici erkekler sikici erkek resmi sikici erkekler fotosu sikici erkeklerin sikleri sikici erkeklerin yaraklari


7 Ağustos 2017

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Sideki Tum Sayfalar Site ici Linkler Sitemap

DAHA FAZLA RESİM İÇİN AŞAĞIDAKİ RESİMLERİ TIKLAYABİLİRSİNİZ  JARTİYERLİ KADIN RESİMLERİ LATEX ve DERİ ELBİSE GİYEN BAYANLA...

DAHA FAZLA RESİM İÇİN AŞAĞIDAKİ RESİMLERİ TIKLAYABİLİRSİNİZ


JARTİYERLİ KADIN RESİMLERİ


LATEX ve DERİ ELBİSE GİYEN BAYANLAR



KISA ŞORTLU SEKSİ KIZLAR


GİZLİ ÇEKİM RESİMLER İFŞA FOTO



























GENİŞ BASENLİ KADINLAR









SARIŞIN KEDİCİKLERİN RESİM GALERİSİ





HAMİLE KADIN RESİMLERİ



KORELİ TATLI KIZ FOTOLARI




HİNTLİ KIZ FOTOLARI