Cinsel Konular Cinsel Sorular ve Cevapları

Cinsel Konular Cinsel Sorular ve Cevapları 








Aynada cinsel organına bakmak günah mı ? Hayır böyle birşey günah olamaz, Kendi vücudunuzun bir parcası size mahrem değildir. Vücudunuzu tanıdıkça sağlığınıza daha çok önem verebilir. Neye tepki vergiğinizi anlayabilirsiniz. Memelerinizi elle kontrol etmeseniz kanser olup olmadığını anlayamazssınız. İnsan kendini sağlık açısından incelemek zorunda. Sağlığın günahı olmaz. Siz vücudunuzun her parçasıyla bir bütünsünüz.

Abi sevgilim elini Pantolonun arasından geçirip kalçama indirdi akşamına su geldimi diye sordu bişey anlamadım yardımcı olurmusun? -Ezgi 17 Vajinandan zevk Suyu geldimi akıntı oldu mu diye soruyor

Ağda sırasında özel bölgeden kan gelirmi ? Ağda ile vajinal akıntı, adet kanı veya başka bir akıntı ile alaka yoktur ,içine birşey sokulmazisadece kıllar temizlenir . adet veya regl değilseniz ekstra bir kanama olmaz.  zaten adetli kızlar ağda yaptırmaz kendini bilir


BSG www.evdeyalnizim.com .

Vücudunda tüylenme olanın çocuğu olur mu ?  Erkekler için sorun değil , ama kızlarda aşırı tüylenme kıllanma erkeklik hormonun yüksek olması ve  östrojenin az olması dolayısıyla adet görmesini engelleyebilir .Bu erken yaşta olursa tedavi edilmezsse kızlarda erkekleşme belirtileri gösterir. Halbuki basit hormon haplarıyla çoğu kız normal kadın gibi gelişebilir, problemsiz evlilikler yapabilir. Tandığım birkaç kız bu şekilde hormon takviyesi ile  sorunsuz evlilik yapmıştır. Adet düzenleri normale dönmüştür.Eğer hormon eksikse düzensiz adetler görülür.mesela 2ayda-3 ayda bir zamansız.Aşırı kıllanma olup olmadığına ,hormon eksikliği olup olmadığına bakmak gerekir. Kıllanma eğer ailede varsa sorun oluşturmuyorsa çocuk sahibi zaten olursunuz.  Erkeklerdeki kıllanma çocuk sahibi olmamaya yada olmaya engel oluşturmaz. Ben hekim değilim sadece tecrübelerimden yazdım bunları. BU yazdığım site tıbbi değil tecrübe üstüne yazılmıştır. Doğrusunu hekimler bulur.

vajinada sidik deliği ile diğer delik bir olur mu ? Hayır imkansız,düşündüğünüzün olması için  anormal olması gerekir. erkeklerde idrar ve üreme boşaltım yeri penis uucundaki deliktir , tektir. Kızlarda ise 2 tane delik bulunur  eğer böyledeğilse organ anormalliği sözkonusudur. Erkeklerin büyük bölümü kızlar aynı kendileri gibi olduğunu düşünür. Kızlar ise aynayla bakınca ancak algılayabilir farkı.  O bölge birbirine çok yakındır.

Vajinanın sulanması erkeği etkiler mi ? Evet merak vardır. ,Görüntü olarak  erkek hep o merak ettiği vajinayı doğal görmek ister,kadın ise kendini hazırlayarak gösterir genelde. Erkekler ise oldugu gibi her an. ıslak oldugu an da erkekler için tahrik edici olabilirken. Ahlaki değerleri yüksek yetişenler ise iğrenç bulabilir.




Ata binmek kızlığa zarar verir mi ? At sizin kızlığınıza zarar vermez.Normal olarak ata binmek kızlığa zarar verecek bir bir olasılık dahi yoktur.  Jokeylerin hiçbirinde görülmüş birşey değildir. Rahatlıkla çocuğunuzu gönderebilir. Yada kendiniz bilebilirsiniz. Kızlık zarına bu kadar hassassanız. Köylerde anneleriniz ablalarınız at eşşek üstünde gelin olduğunu duymuşsunuzdur. Öyleyse hepsinin bekareti bozulmuş olması gerekirdi. Ata binmek bir gelenektir.

Adet sancısının kızlık zarıyla alakası var mı ?  Yoktur. Bu sadece hormonal bir durum. Vücut değişikliğe uğruyorken geçirdiğiniz bir sendrom. Yaşınız ilerledikçe bu ağrı azalacaktır. Anneniz sizin kadar ağrı çekmiyordur mesela. Kızlık zarıyla değil hormonların oturmasıyla alakalı. Ergenlik yada yeni gençlik döneminde daha hassas olduğunuz için daha fazla hissetmeniz normal bir durumdur. Bazen ağrı kesiciler yada sıcak su torbası ile ağrıyı azaltabilirsiniz. Annenizle yada aile hekiminizle konuşun.

azgın bir erkek nasıl düzelir ? Boşalmasını sağlayın, boşalabildiği kadar boşalsın iliklerine kadar. Ondan sonra süt dökmüş kedi gibi olur. Meni torbası boşalmış erkek sakin sessizdir. Kızgın sinirli ise problemlidir. Günaha girme korkusu ile çogu erkek boşalmaktan kaçınır günümüzde. Bu içgüdüsel bir korkudur. Bir erkek deşarj olursa dişleri alınmış canavar gibidir hiçbir gücü kalmaz.


adet kanamasi oldugunda kan pantolunun önüne gelirmi ? Çok ender rastlanan durum ama sizde beyaz renk giymeazssiniz olur biter. Genelde altta leke bırakır çok yogunsa yada belirsiz ise sanırım ,ergen bir kızssınız ve düzensiz ,ne zaman geleceği belli değil. korkmayın önceden başlamadan önce gerginlik oluşur.Göğüslerde acıma hassasiyet,karnınızda agrı hemen 1 dakikada gelmez . önce belirti verir.




adet kanaması idrar deliğinden mi gelir ? Hayır  onun altındaki küçük sıkışık bir delikten gelir.  idrar deliği ile adet deliği ayrıdır. aynı değildir.

adet olmasına yakın bakire birinin gogsunde hassasiyeti olur mu ?  Tabii ki en çok hassaslaşan organdır. kadının bakire olup olmaması farketmez. Bütün kadınlarda adet yaklaşınca meme aşırı hassasiyeet kavuşur  yabancı tarafından dokunulmak istenmez.



adetlıyken altinda ped varken masturbanyon yapilir mi ?  mastürbasyonun pedli olması yada olmaması farketmez. ama bütün kızların çoğunluğu adet günleri cinsel istek duyar.hassaslaşır.

adetliyken seks yapılırsa dudaklar şişer mi ?  Hayır ama adetliyken cinsel organın dokuları daha zayıftır enfeksiyon kapmaya daha açık, korunması azalmış durumdadır. Dokular daha hassastır. Mastürbasyon daha çok tercih edilmesi gerekir.





bakire bir kız boşalabilir mi ? Yani orgazm olabilir mi demek istemiş,yazan erkek olmalı. Elbette ki boşalabilir, ama kızlarınkine boşalmadan ziyade gelme denilir.Erkekler gibi sperm boşaltmazlar. Orgazm olabilmesi için illa ki vajinaya dokunması gerekmez. Kızların da erkeklerden bir farkı yoktur. Klitorsini okşayarak bekaretenine zarar vermeden bunu birçok kız yapmayı tesadüfen yada sonradan öğrenir.. Kızlar erkekler gibi yapıyorum demeyi,bu konu hakkında konuşmayı sevmez. Çünkü mastürbasyon erkeksi bir ihtiyaç olarak düşünülmüştür hep. Erkekler yok sadece bu dünyada kızlar da var bal gibi orgazm olabiliyorlar hemde erkeklerden daha güçlüdür . üstelik onlarınki 4-6 saniye sürerken  erkeklerin orgazmı 1 saniyeden fazla değildir.

bacakları surtmek suretiyle mastürbasyon , En masumca yapmıyormuş gibi düşünülerek yapılan kız mastürbasyonudur. Elle dokunmadığı için yapmıyorum demek kolaydır. Hem yapıyorum, yapmıyorum düşüncesindedir. genellikle yatkta ise yaptıktan sonra suçluluk duyar ve uyur unutur.

bir erkeğin bir kadınla konuşurken ereksiyon olması normal mi ? Gayet normal bir durumdur.

bir bayanin kendi kendini boşaltırsa bir şey olur mu ?  Hayır hiçbirşey olmaz, bayan boşalmış,rahatlamış olur.

bir kizin bi memesi büyük diğeri küçük olurmu ?  Olur elbette  birçok kızda meme gelişimi ergenlik çağında  eşit yürümeyebilir ama sonra eşitlenir. Bu göz amelyatlarında bile böyledir .  bir göz diğerinden daha erken yada geç iyileşir. eşit olmayanlar da vardır. ama çok fark olmaz.

bütün kadınların cinsel organı aynımıdır ?  Evet küçük farklılıklar kişiye özel olsa da biribirine benzer ,deri farklılıkları az da olsa ırk farklılıkları vardır ama birbirine benzer. öyle olmasa jinekologlar başka şeyler okurdu.  Allah insana bir düzen vermiş. herkesinki kendine özeldir.



BSG www.evdeyalnizim.com .



cinsel organı ellersek hamile kalınır mı  ?   Hayır, henüz kendi kendine elleyip hamile kalan yok. olmamıştır dünyada

cinsel organ yalamak hamile kalmaya engel mi ? Bilimsel olarak böyle bir kanıt yoktur. Bu düşünce de mantıksızdır. spermler sadece cinsel organa kaçarsa hamile kalınabilir. Onun dışında proteinden farkı yoktur.


denizciler seferlerde cinsel yönden nasil rahatlar ?   Mastürbasyon denizcinin ve erkeklerin en büyük keyfidir, toplumun argo kötü niyetli kesimi birbiri ile olabileceğini sanır ,içinde hep bir kötülük vardır. Denizcilerin içinde eşcinsel eğilimli biri kolay kolay barınamaz çünkü zayıf ve erkeksi karakteri kuvveti olmayan adamı denize hiçbir armatör almaz. Sizin geminiz olsa 3 milyon dolarlık aptal adamlara verir misiniz ? Vermezdiniz. Denizciler seçme adamlardır. Denizciler için uydurlan her limanda bir sevgili tamamen uydurmadır. Toplum kontrol edemediğini adamın ağzından almak için üretmiştir. Kendi kültürümüzde bir kızı yataga götürmek ne kadar zorken başka kültürün kızlarını yabancı dili bilmeden nasıl yapsın. Butün türkiye dışındaki kızlar bacaklarını açmış adamları beklemez.Bazı limanlarda paralı kızlar olabilir denizcinin kaçamakları. o da verilen yabancı ülkede paranın kısıtlı olması ile fazla değildir. para=kadın demektir , o da yoksa kadında yoktur.




erkek çocugunun pipisi neden kalkar ? Erkekler doğar doğmaz bu reflekse sahiptir. Küçük bebeklerin de pipisi sadece bir dokunmayla kalkar. Bu cinsel bir davranış değildir. Cinsel oganın  refleksidir. bazen soğuğa sıcaga göre de kalkmalar olurken. Birinin o bölgeye dokunmasıyla veya banyo yaptırırken tesadüfen orasını okşamanızla refleks harekete geçer. Çocuğun içinde cinsel bir içgüdü yoktur. Hatta pediatrik doktorlar bu tepkiyi sağlıklı erkek çocuğu olarak tanımllar. Bunun dışında bütün erkeklerde sabah ereksiyonu oluşur. Sabah saatleri yataktan kalkmış erkeklerde sertleşme olur ve bu Wc ye gidip idrarnı yapmasıyla son bulur. Erkek çocuklarında da aynı tepki her sabah görülebilir. Bu anormallik değildir.

erkekler büyük göğüs görünce hissettikleri ?

Anaçlık,annelik .kadısılık sahip olma ,dişilik,ona ulaşma,süt emzirme,emzirme,bebekliğe geri dönme,huzur gibi duygular hissettirir. Erkeklerde meme olmadığından büyük meme dikkat çekici gelir.



erkekler makattan zevk alırmı ?   Evet en az kadınlar kadar alırlar.Ancak makat cinsel birleşme yeri değildir. erkeklerin prostat denilen organı dokunulmak veya dışarıdan yapılan masajlar ,perine bölgesinde (yumurtalık ile makat  arasındaki boşluk ) uygulanan baskı ile daha şiddetli orgazmlar yaşamaktadırlar. Bu olayın aşırı gidilmesi ,yabancı cisin veya parmaklama  vesayir erkekleri homoseksüelite,eşcinselliğe  yönlenme riski vardır.

erkekler denize girince penisi kalkar mı ?  Bu zor bir durum ama, inat ile fantastik olunursa, birde çok genç olunursa evet aşırı istek ve tabii cinselliğinin doruk yaşındaki erkeklerde bu mümkün.  birçok tesadüfün yanyana gelmesi gerek.

erkekler pipilerine vurunca neden tuvalete gider ?  Çünkü erkeklerin yumurtaları pipilerinin altındadır. ve oraya vurunca çok acır. Tuvalete giderek bakmaya çiş yapabilip yapamadığını kontrol etmeye giderler.Bazen çiş yapabilmek erkekler için sağlıklıyım mesajı verir. o arada da ağrının geçmesi için zaman kazanır.



erkek aldatırsa cinsel organımda kaşıtı olurmu ?  Hayır tamamen hurafe , hayali bilgi.

erkek vajinaya bosaldıktan sonra fazlalık atılır mı ?  Elbette ki vajina içinde hiçbir damla kalmaz, dışarı yerçekimiyle veya akıntıyla hepsi atılacaktır, vajina pislik vazlalık kendinden farklı bir sıvı içinde istemez,o sıvıyı hep dışarı atmak ister. Vajina vakum yapan içinde sperm saklayan bir depo değildir. bu sadece erkek hayalidir.

erkeklerde kaç delik var ?  Cinsel organlar gözüyle bakarsak   kızlardan 1 tane daha eksik çünkü erkekler hem cinselliğini akıttığı delik hemde çiş deliği  cinsel organın ucudur. ama kızlarda ayrıdır.

erkeğin evli olduğu vücudunun neresinden anlaşılır ? Hiçbir şekilde  anlaşılmaz.. önünde takometre yoktur. yüzük parmağındaki halka izi belki

emziren kadinlar orgazm olabilirmi ? : olabilir elbette, illa ki sütten kesilmesi geremez, sadece annelik hormonu ağır basar. cinselllikten uzaktır ama orgaz olamaz diye birşey yoktur . birçok kadın çocugunu  2 sene emzirir     2 sene  cinsel organını nadasa mı bırakacak, onunda canı var. oda insan . orgazm olur elbette. Dogum sendromunu atmış olması gerekir.



göğüsü küçük olan kızın evlenince göğüsleri büyür mü ?

Göğüslerin evlenmekle veya erkek eli dokunmakla alakası yoktur. Kadınlık hormonuyla alakalıdır. bazı kızlarda daha ergenliğe girmeden kocaman olurken bazıları 20 yaşına gelse de büyümez. ama gebelik hamilelikte hormon salgılandıgından çok küçük memeli bir kız da olsanız çocuk dogurunca büyürler az da olsa. Gögüsler genelde 18-22 yaşınıza kadar büyürler hatta büyüme milimetrik şekilde devam eder .

göğüs yalamayla hastalık bulaşır mı ? Hayır, ısırma veya sakal batırılması gibi tahrişler ,mikrobiyel deri hastalığı yyoksa hiçbir hastalık riski yoktur




hamile bir kadın masturbasyon yaparsa nolur ?  Hiçbirşey olmaz, hamile kadının canı yok mu,ilk aylarda  hormon değişikliği olduğu için aşırı istek oluşur. eşi askerdeyse yada ihtiyaç halinde  istediği kadar mastürbasyon yapsın . onun hakkıdır.  Mastürbasyonun zarar yoktur cinsel ilişkinin belli dönemi sadece düşük riski taşır.  ama o ihtimal bile azdır.  hamileliğin son günleri zaten anne adayının cinsel iştahı kalmayacaktır .uzuun süre cinsellik aklına gelmez.

Havuz spermleri öldürür mü ? Öldürür tabiki, havuzlar antiseptik maddeyle korunur metilen mavisi veyahut potasyum permanganat gibi kimyasallar konur ki millet mantar kapmasın diye. bunlar mikrop öldürücü kimyasallardır. Havuzda mavi renk suya kaçma sebebi budur . işediğinizde rengarenk oluverir.



BSG www.evdeyalnizim.com .


iliskiden sonra idrar yapilinca spermler gidermi ? Hayır  ,erkeğin boşaldığı yer vajina deliği değildir ki, vajinadan kadınlar işeyince geri atma diye bişey olmaz. ancak meni ıkınma ile dışarı idrar yaparken çıkar. meninin içi milyonlarca sperm doldur. Meni çıksa bile içinde birçok sperm kalır .Meninin çıktıgını görmek demek hamilelikten kurtuldun demek değildir. Kokuyu daha az duymanı sağlar ıkınarak çıkarmak ,daha erken normal kokusuna döner. yoksa içindeki meni dışarı akması 1-2gün kokusu sürer. İlişkiden sonra idrar yapma idrar yoluna mikrop girmesin diye kısmen korur sadece. İdrarın mikrop kırıcı etkisi vardır.

ilişkiye girerken külotlu çorap kullanmak ? : Külotlu çorap kullanmak sizi gebelikten korumaz ama erkeğin fetiş duygularını kabartır ,özellikle siyah ince ise. Birçok erkekte fetiş duygusnu kaplar.azdırabilir. Beklemediğiniz aşırı  bir ilgi görebilrisiniz.

insan yumurtalıkları hareket eder mi ?  Evet eder ama  1-2 saniye bakarak anlaşılmaz, erkeklere yazın 10 dakika bakın kıvranarak hereket ettiklerini ağır ağır hareketlerini canlı görürsünüz. kadınların içte oldugu için bhareketi belli olmaz vücuttaki Tüm organlar hücre ve kan beslenimi için az yada çok hareket ederler.



kadınların vajinasına bosalinca kilo alır mı ?  Evet alır sadece 0,30-0,5   miligram  1 çay kaşıgı sperm kadar  ama 1 gün içinde bunu dışarı atar. Yani sorunuz çok saçma


kadınlar geç boşalan erkekleri sever mi ? Evet severler ama bu bazen sıkıcı hale gelebilir, orgazm olduktan sonra adam hala devam ederse


kadın  erkeğin boşaldığını hisseder mi ? Vajina içindeyken evet hissedilir ,bir sıcaklık ve yanma hissi gibi dalga dalga yayılır. dışarıda normal ortamda tanımadıgı yada tanıdıgı bir erkekten bahsediyorsanız ,erkek yıkamadıysa sperm kokuyorsa ,sperm kokusunu tanıyan bir kız bilebilir ancak. bilmeyen asla anlamaz erkeğin boşaldığını.



kadınlar cinsel ilişkide acı çeker mi ? Hayır çekmezler. kadın neden acı çekmekten hoşlansın ki .Kadınlar acı çekseydi evlenmezdi sadece çocuk yapmak için. Kadınlar keyif almak kadınlığının tadını almak için cinsel ilikiye girer. acı çekme sahneleri filmlerde ataerkil japon ve çin erotik filmlerinde görülür ama bu sadece erkeklerin hoşuna gidiyor diye kadınların ağlıyormuş gibi çıkardığı sestir. erkek yapıcı kadın yapılan üzüeln görünür ataerkillikte.  japon kültüründe de erkeğin hoşuna bu ses gittiği için ağlıyormuş gibi ses yaparak erkeği coşkulanıdırır kadın. kadınlar erkeklerin neden hoşlandığını bilirler, ona göre hareket eder. cinsel ilişki alışverişe bağlıdır


Kadınlar, uzun penisli mi ?  kalın penisli erkeği mi ? tercih eder  =  Bazen bir tatlı dil kadın için bütün penislerden daha kıymetlidir, Tatlı dil  her iki anlamda iyidir.  Uzun azman erkek sadece gösteri dünyasında bakmak için iyidir, Önemli olan verdiğiniz keyiftir, çinlilerinki de ufaktır ama 2 milyar nüfusu vardır.Büyüklük bir ölçü olsaydı  Çinli kadınlar itiraz ederdi. Çin japon kore kerhanelerine avrupalıları almazlar ,Ama avrupa kerhanelerinde çin japon korelileri alırlar.  demekki kalınlık uzunluk övünülecek değil sadece gösteri şöv yapmak için.   Uzun kalın bir adamın penis giriş çıkışı 1 saniye olursa , kısa penis 3 defa girip çıkar :)  Hesaplar yattı . kadın uzunluga bakmaz  verdiğin keyife bakar.


kadinlar ay halinde mastürbasyon yapabilirmi ?   Zaten , en çok canının istediği bir dönemdir, en çok mastürbasyon yapılan bir dönemdir aybaşı. Vücudun hormonları değişir. bir kadının en istekli hali bu dönemdir.


kendi kendine cinsel iliskiye girilebilir mi ? Enteresan bir soru, sadece hayalen mümkün , insan kendi kendine sadece mastürbasyon yapabilir. Cinsel ilişki adı üstünde  2 kişilik bir olaydır . Tek yapılan mastürbasyondur. Kendini avutma. ama bunun  şekilleri değişir.kızlar daha çok çeşitlere sahipken erkeklerinki genelde tek noktada sabittir.


Kızlar kore dizilerinden ne anlıyorlar ?

Kızların genellikle  erkek arkadaş edinememesiyle alakalı bir durum içine kapalılık utangaç yapıda olanlar. kendisine benzeyen yapıda insanları daha uygun görmek istiyor, bir nevi ürkeklik içinde bir erkek tipi oluşturuyorlar, hatta önce kız kıza konuşmayı yeğliyorlar. kız erkek konuşmasından utangaçlık duyuyorlar. du diziler de onların ruhuna uygun yapıdalar.  Birçok kızın bir gün koreye gitme hayali oluşuyor. Kolay ulaşamayacakları şeyleri ortaya koyarak hedefler oluşturuyorlar.  Oysa kore de Türkiyeden çok farklı bir ülke değil.  sadece bugünlerde popüler. Türk dizilerini izleyen iranlı ve azeri rus romen gürcü kızlarının Türk erkeklerini dizilerde görüp Türkiyeye gelmek istemeleri gibi birşey.



BSG www.evdeyalnizim.com .
kızların göğüs ucunda kıl çıkar mı  ? Çıkan yer genellikle koyu renkli areola denen çemberdir ama meme ucu zaten kas yumağı olduğu için tam o bölgede değil ama o bölgenin dibinde çıkabilir.Çıksada siyah olan tek tük 1-2 tanedir epilasyonla alınır inceler zaten gorunmez


kizlarin adeti erkeklerin neyi var ?

kızlar adet görür, erkekler ise sperm üretip onu dışarı boşaltmaları gerekir, hemde her gün bazen 2-3 günde bir onu atmak zorunlulugu doğar, ve rahatsız edici suçluluk hissettirir sonuçta. hem yaptıgı işin pis iğrenç olduguna kapılır hemde yapmak zorunda kalınır.

kızlar masturbasyon yapınca ne akar ?  Hiç birşey  .. erkek gibi fışkıran bir sıvı  yoktur. her kızın farklı orgazm hissi vardır kimi titreme nöbetine girer,kimi kasılır, ama akan bişey yoktur.  erkekler kadınlık sıvılarını göstererek kadının boşaldıgı düşüüncesine sahip oldukları için kadının ıslaklıgını boşaldı sanmaya çalışır. kadınlık organı zaten daima nemli ve ıslaktır ..

kulak memesi erkeğin ne zaman boşaldığını gosterir mi ? Hayır, hurafe ve kulaktan dolma bir bilgi.

Külotlu çorap giymek  erkekleri etkiler mi ? Evet özellikle siyah renk inca kalitesi mühim değil ama erkekleri etkiler. Bir etek giyin  çorapsız ve aynı etegi çorapla giyin çok fark edecektir. erkek gözü plajda o kadar açıklık görür etkilenmez ama külotlu çorap giymiş bir kız çok daha estetik ve kadınsı çekici gelir erkek gözüne.



Mastürbasyon ile reglin bağlantısı var mı ?

Hayır yoktur. çok mastürbasyon yapsanız da , az da yapsanız  regliniz zamanı gelince akacaktır. Mastürbasyon regl dengesini bozmaz o sadece aşırı hormonların oluşturdugu bir ihtiyaçtır.

masaj aleti ile mastrübasyon olurmu ?  Olur tabiikide., bazı kızlar tesadüfen evde olan masaj aletiyle keşfetmiştir. Bu kesim azımsanmayacak kadar fazladır. Erkekler için fazla uygun olmasa bile gene de uyarıcıdır.

masturbasyon kıllanma yapar mı ?

mastürbasyonla kıllanmanın alakası yoktur,sadece kızlar arasında birbirini korkutmak için yayılmış söylentidir.

matürbasyondan sonra acıkma hissi : Tüm erkeklerde görülür, kızlarda ise uyuma hissi

Menapoza giren bir kadin normale donermi ?  Hayır asla eski kızlık zamanına dönemez, östrojen yakıtı bitmiştir. Vücudunda kayıplar başlar. vücut artık yapması gereken görevi tamamlamış kabul eder. yaşlı kıadınlarda östrojen yoklugundan dolayı kıllanma başlar vücutta kadınsılık azalmaya başlar. kemik erimesi gibi dengeleri bozan rahatsızlıklar başlar ama hemen değil yavaş yavaş.

mezide sperm var mıdır ?  evet vardır ve hamile kadınları bırakır

meme ucunun yalanmasi zararli midir ? Hayır . yalan ve kulatan dolma bir bilgi. hayvanlar bile birbirini öpüp koklaşmadan ilişkiye bile girmezler. Hayvan bile eşiyle ön sevişme yaşar.




opusunce dudak kalinlasirmi ?  Hayır , hurafe yalan

önce disari boşalsam, sonra iliskiye girsem ne olur ?  Hamileliği önleyemezssiniz bu şekilde ama 2nci boşalmanız daha uzun süreceği için eşiniz,partneriniz orgazm olma ihtimali daha yuksektir. yaşınız ileri ise  2nci ilişkiyi unutun yumuşayacak kalkmayacaktır.  Genellikle genç erkekler ilk boşalması çok kısa olur ,erken boşalır bu durumda kız partneri sıkılır ve yarım kalır ama önceden mastürbasyon yapıpta 2nci ilişkiye girdiklerinde daha uzun olacagından partnere daha keyif verici olabilir. bu dediğim sadece gençlik yıllarında erken boşalan erkekler için geçerlidir.



Penis rahime girer mi ?
Hayır , rahime girecek henüz bir penis olmamıştır. rahim cinsel birleşme yeri değildir



regl döneminde cisim sokularak mastürbasyon  ? Kız iseniz zaten hasar verirsiniz, ama kadın iseniz gene tehlikeli ,regl dönemi cinsel organın en korunmasız zamanıdır . yabancı cisimde mikrop ve tahriş sonucu enfeksiyon kapmayacak şekilde yapılırsa sorun yok.  Regl döneminde klitoral ve vajina ağzında yapacağınız mastürbasyon daha olumlu olur.



sevgilimle sarilinca cinsel organi kalkmis midir ? Bu o anki psikolojik duruma bağlıdır. erkek arkadaşınızıa onun okşayacağı fetiş görüntüye sahipseniz, erkeği etkilersiniz. Kızlar genllikle sanki tesadüfen eliniz oraya gitmiş gibi bir harektle dokunurlar ve pantolon ustunden sertlik belli olur.  Erkeklik bazen tesadüfen sertleştiği gibi bazen ugraşsanız da havanın bile etkisi varsa sertleşmez. Onun hoşuna giden gizli bir elbise giydiyseniz buyuk ihtimalle cinsel haz hissedecektir. Türk erkek yapısının çogunda siyah külotlu çorap fetişizmi vardır. fetişini ögrenmek için olatalar balık oltası gibi giyim değiştirmek gerekir bazen. erkeği görüntü etkiler.fetişlerini bularak erkekleri elinizde turtarsınız. yoksa evli bile olsanız dışarıdaki tavuk kaz görünür erkek gözüne.

sevgilim iliskiye girmeyince sinirli oluyor ?  Sadece erkekler değil kadınlar da cinsel ilişkiye girdiklerinde orgazm olamazlarsa sinirlilik ve baş ağrısı miğren krizine girerler. erkekler ise boşalmak sorunlulugunda oldukları için 2-3 günde bir bu sıvıyı dışarı atmak zorundalar.  bu yuzden sıvı 2-3 gün içinde dışarı atılmazssa sinirlilik hissi oluşur. Bu tamamen kimyasal bir döngüdür.ama herkesi sinirsel etkiler. hormonlar tarafından yönetiliyoruz o yuzden bazen mantıksızlık olur. erkekler çok akıllı mantıklıyken bir anda bilimadamı bile olsa cinsel bezginlikte erkeklik guncel hayatını etkiler. Bir admaın profesör olması ,politikacı olması cinselliğini etkilemez. ama cinsellik guncel görevini etkiler konuşmasını bile değiştirebilir. O yuzden erkekleri ve dünyayı yöneten kadınlardır.  erkekleri deşarj ederler.

seks ve idrar deliği farklı mıdır ?   Evet farklıdır. kızlar aynı delikten işemezler. bu bir erkek yanılgısıdır.



Şeyine sert bir cisim sokmak kanamaya sebep olur mu ?  Evet , olabilir sokmamalısın, orası mikrop kapabilir.



travestilerin organlari nasildır ?  Aynı erkek gibi bir farkı yoktur sadece dış giyimi makyajı kadınsıdır. hatta belli olmasın diye  streç bastırıcı malzemeler kullanılır.  sadece post op  ameliyat olmuş olanlarda  suni vajina yapılır bagırsaktan bir parça koparılır oraya monte edilir. Vajinaya benzese de tam anlamıyla %100 değil işlev olarak  benzer.  bir erkek dönüşümü ile aynı vajina karşılaştırılsa . normal doğal vajina girişi daha estetiktir.


üşütmekten dolayı meni gelir mi ? Kız iseniz onun adı meni değil ,akıntıdır.üşütünde artar, kokulu hale gelirse devam ederse  annenize veya ablanıza bunu söylemelisniz. erkek iseniz  meni üşütmekten gelmez. 13 -15 yaşınız arasında başlayacak  erkeksi bir salgıdır.



Vajinanın yalandığı daha sonra belli olur mu ?  Hayır  ,kim nerden bilecek siz söylemezsseniz


BSG www.evdeyalnizim.com .

yeni evlilerde aşiri mide bulantisi ?  : Bu malesef kızlarda çok görülür. Yıllarca ayy iğreenç,pis ,ay midem bulanıyor ,böögg. kötü,kendine zarar veren bir organ,işemek için de kullanılıyor düşüncesi ile ergenlikte erkekleri kızlardan uzaklaştırmak için oluşturulan kadınsı yalanlar. Evlendikten sonra bile devam ediyor , hijyene çok titizlik gösteren havadan nem kavrayan, pis koku peşine düşen buruna sahip olursunuz. daha sonra da içgüdüleriniz size hep igrençlik hissi Tükürük gibi şeyler ters kalacaktır. Bu durumu birçok kız atlatatamaktadır. en çok kadınlaşma döneminde oluşur kız kıza kadınlaşırken 15-17 yaşınızda geçirdiğiniz bu evreyi atlatamadıysanız  uzun yıllar taşırsınız. Psikolojik allerji rekasiyonu bile görürsünüz.

yumurtlarken insan hissedermi ? = Evet hisseder ama belli şeyler gerekir anlamak için çok hassas vücut ısısı termometresi, ve tükürük, vajinanın yapışkanlık cıvıklık oranı  bunlar yumurtlama ile  ilgili basit yan etkilerdir bu yöntemle doğum kontrolü yapmaya çalışan başlı başına testler vardır.



bekar kızlarda meni ne zaman gelir ? Bekar kızlarda meni gelmez, gelen sıvı yoktur erkekler gibi, meni sadece erkeklere ait bir salgıdır.


durup dururken cinsel organın kalkması ?

Gayet sıradan olabilecek bir durumdur, İnsan vücudu daima devinim içindedir, Kendiliğinden Uyarılma sadece erkeklerde değil az da olsa bu tür vakalar  kadınlarda da görülebilir.


Sadece parmak sokmayla hamile kalınırmı ? hayır ,


Sadece penisin vajene teması ile hamile kalınır mı ?  dokunmak değdirmek  kastınız ise ,hayır. (mezi veya sperm olmaması gerekir.bulaşırsa hamilelik riski vardır)

Parmak ucu ile vajinaya dokununca kızlık zarı bozulur mu ? Hayır içine sokmadıgınız takdirde o bölgeyi dokunup elleyebilirsiniz. Parmağınızı içine sokmayın bir zorlama yapmadıgınız sürece kızlık zarınız bozulmaz. Aklınızı mantıgınızı kullanın kızlık zarı zorlamayla bozulur. kendinize dokunmakla bişey olmaz ,yinede kendinize karşı hassas ve temiz olmalısınız.



Ters ilişki belli olurmu ? ters ilişki kız yada erkek olsanız belli olmaz, kimisi paytak paytak yürüyünce yürüyüşüne takar kimisi eline yüzüne bakarak atar. Böyle bir ilişkiyi sadece kendisi ve partneri bilir . Ancak çok ileri düzeyde yapıloırsa mikrop kapmaları, hemoroid ve yırtıklara sebep olur , Mkat,normal birleşme yeri değildir. Dinen de böyle bir ilişki  tasvip edilmez.

Kadınlar bacaklarına bakıldığında ne hisseder ? Baktığınızı görürse korku hiddet utanma duygusu duyar,çekiştirir  ve sapık olduğunuzu düşünür. Hiçbir medenii erkek bir kadının bacaklarına direk baktığını belli etmez. Göz ucuyla bakabilir bir anlık ürkütmeden . Eğer direk bakıyorsanız yiyecek gibi ,siz eğitilmemişsiniz bir köyden kapalı bir haneden gelmişsinizdir. Cinsel olarak aç olduğunuzu belli ediyorsunuzdur.Görmemişliğinizi ,görgüsüzlüğünüzü de savunuyorsunuz demektir. Cİnsel açlığını ancak bir hayvan belli eder. Medeni hayatta erkeklerin zorbalıklarına karşı kadınlar daha üstündür bu tür hareketler dişli bir kadına denk geldiğinizde sizi tacizden mahkemeye kadar sürükler. Kadın taciz ediyor diye düşünseniz de haksız olursunuz. Kadın zaten vücuduyla kendini gösterir.Bu onun hayata ifade biçimidir. Taşsız avize lambası gösterişsizdir. ancak taşları olunca zengin ve güzel gösterir.Her kadının gösterişi farklıdır erkek olarak bize düşen kadın çeşitliliğinden keyif almaktır. İnsanları olduğu gibi kabul etmek taciz etmek alenen suç sayılır.Uzaktan bakarsınbız olur biter.

Kadın kendi vajinasın gördüğünde boy abdesti bozulur mu ? Böyle birşey imkansızdır. Kadın çıplak erkeği de görse boy abdesti bozulmaz.Niyet önemlidir.cinsel ilişki. yada boşalmaya karar verdiyse vede fiilii bir olay başladıysa olur kendini kurcalarsa bozulur. Bu mastürbasyon yapmak boşalmak gibi. İnsan kendi organına bakınca neden boy abdesti bozulsun. Mantıksız. Banyoda kadınlar hamamına giren kadınlar hem çıplak hemde birbirinden tahrik olup nasıl boy abdesti alıcak. Bu kadar ince ayrıntıyı düşünüyorsanız bütün dünyayı cenabet-cenüp olarak göreceksiniz. C.C. Allah hepimize akıl vermiş. Öyle olsa Jinekoloğ doktorların hepsi cenup-cenabet geziyor. Kadın kendi vücudundan neden korkar.

Kadın vücudu spermleri öldürür mü ? Kadının vajina sıvılarının kimyası dışarıdan gelen her yabancıyı dışarı atmak için programlanmıştır.Savunma merkezi vardır. Spermler vajinanın tanımadığı maddelerdir ve insan salgısıdır bunlardan da kurtulmaya çalşır. Aşağı akar. Spermlere allerjik reaksiyon gösterir onlardan temizlenmeye çalışır.  Bazı kadınların savunma mekanizması çok daha güçlüdür hamile kalmayabilirler bu allerjik durum yüzünden.  Spermlerin içindeki en harketlisi yumurtaya ulaşmayı başarır . Spermeler kadın vücuduna girdiklerinde 1-2 günden fazla yaşayamaz döllenme olmazssa hemen hepsi ölür. Döllenme olursa amacına ulaşmıştır. O yumurta ve sperm çocuk olarak dünyaya gelir.

Kadın boşalınca erkek gibi meni gelir mi ?  Hayır , sadece kasılmalar olur. çok nadir vaka kadınlarda sidik kaçırma gibi belirtiler görülür ama bu genelde yeni doğum yapmış yada sorunlu kadınlardı kısmen bu tür şeyler görülebilir.


Kendi vücudunu seyretmek sapıklık mıdır ? Hayır asla sapıklık değildir. İnsan kendi vücudunu gözlemleyerek birçok rahatsızığını keşfetme şansı vardır. Kendine sahip olmak gibi birşeydir.

Mastürbasyon yapan kızların vajinası genişler mi ?  Hayır hiçbir fiziksel değişim olmaz. kızların canı yok mu. Hep yasaklar kızlar için mi olmalı. Bir kızın mastürbasyon yapma isteği erkekler kadar fazla aklından geçmez.

Orkidi yıkamadan atmak günah mı ? Hayır bunun günahı olmaz. sadece görüntüsü erkekleri korkutur diye ve sapıklar bulur diye kızların kendi korkusudur. poşete konulunca zaten görünmez boşuna uğraşıyorsunuz.

Pedleri yıkamadan çöpe atmak günah mı ? Hayır değil  poşetlerine koyupta atarsın artık kimse bunbunla ugraşmıyor. Kadın kendi zayıflıgını göstermekten korktuğu,erkekleri iğrendirmemek,çocukları korkutmamak için üretilmiş bir hurafedir.Dinle alakası yoktur


Öpüşünce vücuttaki değişiklik  ?  Bebek yaşlarda birinin öpüşmesiyle genç yaşlarda sevgililerin öpüşmesi farklıdır.  2 gencin öpüşmesi sevgiliyseler.Çok büyük heyecan taşır. Vücut salgıları açığa çıkar. Erkekte ereksiyon oluşur 3-5 damlla penis sıvısı ucundan damlar. Kızlarda bu şevhetli öpüşmeyse heyecanlanma ıslanma yaşanır. Dokunulma ve sarılma isteği ait olma duyusu oluşur. Bütünleşme isteği. AYrılmama isteği doğurur. Öpüşmeler maksada göre değişen sevgi tatminleridir.



Penisilinin yan etkisi erkekliğe zara verir mi ? Zayıf düşürür. Bünyeye zarar verir. Erkekliğe yan etkisi tartışılabilir . Antibiyotikler bünyeyi zayıflatır tedavi ederken. penisilin en çok yan etkisi olandır. Diğerlerinde seyreltilmiştir sadece. . Vitamin gibi destekleyicilerle kullanırsanız yan etkisi azalır. Aşırı kullanımda organik hasarlara ölümleere kadar yol açar ama günümüzde dozlar bilinçli tüketilmektedir o yüzden penisilinin zararı azaltılmıştır. Vücudu zayıf olan insanlarda penisilin kullanımı için dikkatli olmak gerekir.Doktor kontrolündedir tedaviler çogunlukla. Sertleşmeye penise  direk etkisi yoktur ,halsizlik hissetirdiği için genel vücuda etkisi olabilir sadece. Uzun bilinçsiz  kullanımda kemiklere kadar işler. İnsan metabolizmasında hasarlar oluşturabilir. Eczacı değilim ama bunlar zahiri bilgilerdir. Yani aklımda kalanlar. Doktor size daha iyi bilgi verebilir.


Penisi iç çamaşır içinde ters çevirmek ? Penisi ters çevirmek suretiyle mastürbasyon ? : Genellikle ergenlik çağında erkek çocukların nasıl mastürbasyon yapacağını bilmemesiyle oluşur. XY kromozomlarının çok az bir kısmı kadın olma arzusu homoseksüellik te oluşturur. Ters çevrilmiş penis ayakta bakılınca yumurtalar arasında aynı bir kadınlık gibi görünür. Şeftali görüntüsü şeklinde. Ama genellikle bu erkek çocukları normal mastürbasyonu öğrendiklerinde, bu mastürbasyonu terkeder. Burada hata mastürbasyonu bilmemelerinden kaynaklıdır.İçindeki birikmiş ergenliğe girmiş meni sıvısı çocuğa baskı yapar. Mastürbasyon da günah ve korku da verilmiş ise bu sıvının çıkması sıkıştırarak sürterek penisini saklayarak bu şekilde oluşturacaktır.Dokunmak yasaklanmış öyleyse çocuk sıkıştırma yöntemlerine yönelir. Bu da ya uyurken boşalma yada sıkıştırarak boşalma şekline iter. Mastürbasyonu yasaklayan körleyen zihniyet çocukları homoseksüelliğe iter bunun farkında değil. Sonra da homoseksüelliği kendisi lanetler. Mastürbasyonu yasaklayan zihniyet 18nci yüzyıldaki papazlar hristiryanlardır.Bu o zamandan kalmış dilden dile geçmiş korkudur.


Saç teliyle ilişkiye girilip girilmediği anlaşılır mı ? Kızın bakire olup olmadığı için belirti aranıyor sanırım , Tamamen uydurma birşey. Henüz cinsel organlar için takometre icat edilmedi. Böyle bir şey imkansız. Ancak bekaret zarından anlaşılabilir.bekaret zarı da yanıltıcıdır bazı kızlarınki kanamaz yada taa doğumda yırtılır. Evlendiniz illa ki kan akacak diye bir durum yoktur. her kızın yapısı farklıdır.

Selülit erkekleri rahatsız ediyor mu ? Hayır,çoğunluk erkekler selülitin ne olduğunu bile bilmez. Hergün reklamlarda bahsedilen selüliti göre göre algılayamaz. Bu konuda kördürler. Ancak pörsüme olduğu zaman farkederler.Erkeklerin içgüdüssel çabası vajina ya ulaşmaktır.. Selülit kadınların birbirine olan rekabetinden doğmuştur. Toplumun içindeki erkeklere mikrofon uzatın %90 ı ne olduğunu bilmediğini farkedeceksiniz. Sadece metroseksüel erkekler belki cevap verebilir.

Spermin çok fışkırması için ne yapmalıyım ? Filmlere bakarak kendini kıyaslamamalısın. Oradaki oyunucular seçilmiş damızlık adamlardır. Spermin basnçlı fışkırması için penis başını kullanmayı öğrenmelisin bunu zaman gösterecektir. Uzun süre mastürbasyon yapmazssan 4-5 günde 1 yaparsan meni torban dolar daha şiddetli boşalırsın, Yediğin yiyecekler enerji verici fındık fıstık gibi şeyler sperm üretimini ve enerjini hızlandırır. Tükettiğin gıdalara da dikkat et. Hergün mastürbasyon yaparsan tabii ki damla damla gelir bu herkeste böyle. Birde yaşa göre de değişir 50 yaşından yükseksen bir ergen çocuk gibi boşalmayı beklemen çocukluk olur. Doğal yiyecekler bir erkeğin en kuvvvetli araçlarıdır.
Sütyenler göğüs ucunu gizler mi ? Mayolar göğüs ucunu gizler mi ? Evet gizler, sütyenlerde vata gibi bir süngerimsi madde vardır içi de meme ucu sertleşmesini göstermeyecek şekilde dikilmiştir. Meme ucu dışarıdan uyarım almadığı gibi sertleştiği zaman da görünmez. Mayolarda kadın memeleri suya girdiği için daha çok sertleşir Mayoların içine daha sert malzeme plastik bir elek dikilir böylece sertleşen meme ucu görünmez. Mayo içinde denize giren bütün kızların meme ucu sertleşir. Ayrıca vücut daha açık olduğu için hafif rüzgarda vücut ürperir meme ucu sertleşir. Plajlardaki bütün kızların meme ucu serttir diyebiliriz. Ama mayolar bunu gizler. Sadece çok ucuz alınmış, yada ergen çocuk mayolarında elek yoktur düz suya girince belli olur. Bazı ucuz arap ülkelerinde mayoların içinde plastik elek yoktur ve plaj boyunca bütün kızların meme uçları belli olur- Bu sadece maliyetçe ucuz mayolarda görünür. Yada çocuklar için dikilmiş meme oluşumu olmamış sembolik mayolarda. Südyenler meme ucunu gizler mi

Sürtünme sırasında erkek pedi hisseder mi ? Eğer bu soruyu erkek olarak soruyorsanız, kadınlar pedleri vajina içine sokmuyorlar, vajina içine sokulan sadece tampon dur. Tampon varken cinsel ilişkişye giremez kadın.Tamponu çıkarması gerekir. Ped ler vajina içine değil ,iç çamaşıra takılır.

Kadın olarak soruyorsanız, erkekler ancak içi görünen iç çamaşırı üzerinden farkedebilirler, Yada çok kalın ped kullanıyorsanız biraz belli olabilir. Mesela İnce tayt üstünden kalınlık farkedilebilir. Kot pantolon üstünden farkedilemez. Etek giyseniz bakmaya cesaret edemez. Görünüp görünmeyeceği kız takıntısıdır. Erkekler adet olayını sadece tesadüfen aklına getirir.



Şeftaliyi neden vaginaya benzetirler ? Şeftali kadınlık organının dışına çok benzer çatlak içine girmiş yarık şeklindedir, Hatta yarma şeftali denilir sırf o yarıktan açılsın diye. Ve tüylüdür. Ama vajina yada deliğe benzemez. Kadınlar ise cinsel organını genellikle açılmış mideyeye benzetir.





Uyuyan bir kız içinde penisi hisseder mi ? Çok uyanıkça bir fantezi olabilir. Cinsel organlar vücudun en hassas organları. Kızlar uyurken onları hissetmeseydi çoğu erkek gece uyurken kızlarla yatabilirdi. Kadınları sarhoş bile etseniz uyurken cinsel organında bir penis olduğunu farkeder. Bu ancak seyrettiğin filmlerde olabilir. Cinsel organlar o kadar hassastır ki ,Gece uyurken penisin sertleşti diye uykunu bölüp yaptığın mastürbasyonu unutuyorsun. Basit bir sertleşme bile uykunu bölebiliyorken kızların hissetmemesi imkansızdır. Kaldı ki kadın vajinası önüne birşey geldiği zaman kapatır deliğini, Refleks ile hareket eder yoksa denize girince deliketen Su alıp batan kadınlar görürdük. Sadece erotik bir film için geçerlidir.

Uyuyan insanların penisi kalkabilir mi ? Elbette gördükleri bir rüya, veya sadece çarşafın penis başını sürtmesi yeterlidir, Ayrıca her erkek sabah saatlerinde ereksiyona sertleşmeye uğrar bu bazen sabah saat 7 de uyurken bile kalkarak uyumasına sebep olabilir. Buna halk arasında afyonu patlamamış denir. Erkeklerin sabah ereksiyonu her sabah görülen bir kalkmadır. İdrarını yapmasından sonra düzelir.



Vajina kokusu erkekler için önemli mi ? Erkek kadınlık kokusunu hissetmek ister. Bu basit bir fetiş arzudur. Her ne kadar pislik gibi görünse de içgüdüsünde bu vardır. Kadın sakladıkça kokusunu erkek onu keşfetmek hissetmek ister. Kokuyu hissetmek istemeyen erkekler ancak din ile bastırılmış ,yada temizlik disiplini ile eğitilmiş erkeklerdir.Pislik gözüyle bakarlar.Koklamak insanın içindeki hayvani içgüdüdr. Köpeklere hayvanlara bakın birbirnin cinsel organını koklarlar. Bunu hiçbir bilimadamı söyleyemez sadece görür.Görünen köye klavuz boşuna. saklamayın kokularınızı. Temizlenin ama ten kokusu cinsellikte önemli.Seven var sevmeyen de.Adamına bağlıdır.

Vajinanın içinde et parçası ilişkiye engel midir ? Her kadının vücudu kendine aittir. Vajina iç yapısı kat kattır büzüldüğünde 2 et parcası arasında delik görünür. Belki bakarken görmüşsünüzdür. Normal şartlarda et parcası engel teşkil etmez. bu doğuştan veya sonradan çıkmış . Rahatsız edici ise hekime danışmanızda fayda var.




Slip külot penisi küçültür mü ? Hayır hiçbir zararı yada faydası olmaz. Paçalı don,Bokser sadece modadır. Eskiden slip modayken dedeniz paçalı don giyerdi. Erkekte slip o günün modasıydı dedemizle babamızla dalga geçerdik ama şimdi biz giyiyoruz.. yarın başka moda olsa penisinizin küçüleceğini sanmıyorum. Bunları kompleks yapmayın.


Bebeğimin yumurtalık torbası koyu renkli bu bir sorun mu ? Genellikle cinsel organlar renk bakımından daha koyudur, anormallik varsa şişme morarma oluşacaktır. Ancak siz yine de bir pediyatriste gidin. Bunlar genel bilgilerdir. Şüphelenirseniz geç kalmayın. En küçük şüphenizde daimi doktorunuza sorun çünkü sağlık ihamale gelmez. Çocuk kendini algılayamaz.


Bel soğukluğu dişçiden bulaşır mı ? Hayır ama iyi yıkanmadıysa daha tehlikeli hastalı AIDS , HEPATİT bulaşabilir. Bunlar kan hastalığıdır sizden önceki kişi hastalıklı ise vede dişçi aletlerini sadece basitçe temizlediyse. Sterilize edilmediyse hastalık bulaşma şansı vardır. Aynı olasılık tıraş yapan berberlerde de vardır. Jilet değiştirmeden 2nci kişiye geçilirse. Kan yoluyla bulaşan hastsalıktır. Bel soğuklugu salgıyla geçer kanla geçmez. Dişçiler bu tür uyarıları bilir sterilize ederler bu ancak eski babadan kalma yöntem kullananlar için geçerlidir. Yasa dışı çalışanlar vs.


Cinsel organı sokmadan tecavüz olur mu ? Olur, tecavüz sayılır. Tecavüz bir insanın cinsel sistemine kendi arzusu olmadan yapılan saldırıdır. Yaşı reşit değil ise kendi arzusu olsa ble o da tecavüz sayılır. Çünkü yaşı büyük kişi onu kandırmıştır. Ayrıca Zorla ellemek ,parmak sokmak, kurcalamak sıkmak sıkıştırmak ta bir tecavüzdür. Ancak sarkıntılık diye geçer. Cinsel organı sokmak en aşağılayıcısıdır. Bakmaktan keyif almak,özellikle rahatsız etmek ise sapıklıktır.Kanunen hepsinin cezası vardır.


Çişi gelen erkeğin penisi kalkar mı ? Genellikle böyle bir sertleşme olmaz, sadece kısmen olabilir. İdrar yapma isteminde penis sertliği erkeğe acı verir. Aynı olay kızlar için de geçerlidir. Erkeklerin penisi sertleşmişse çok zor idrar yaparlar. İdrar atmak maksadı varken en iyi sönük az erektil penis şeklidir. Sertlik rahatsız edici ve acı vericidir.Bu yüzen işeme arzusu olan erkeklerde sönüktür. Güncel yaşamda da çoğunlukla her an sertleşme yaşanmadığı için sönük olarak wc ye ,pisuvara gidilir. Cinsellik arzusu yoktur idrar yapan erkeklerde. iki arzu birbirini sevmez.

Çocuklar pipilerini neden tutarlar ? İçgüdüsel bir harekettir. Erkek çocuklarının en büyük doğal oyuncağıdır.Çıplak kalınca ortaya çıkar. genellikle banyo yaptırdıktan sonra kurularken,altını temizledikten sonra kendilerini keşfeder. Kız çocuklarında böyle birşey olsaydı onlar da oynardı. Elinizi attığınızda tutabileceğiniz en yakın vücut parçası , elini uzatın ve hizasına iyi bakın tam orası çıkıyor önünüze. Çocuktan farklı bir tepki göstermesini beklemeyin.Bebekler bunu yaparken cinsellik aklına gelmez ve sapık olmazlar merak etmeyin.




Evli kadınların mastürbasyon yapması günah mı ? Hayır ,tamamen palavra. Evli erkekler de kadınlar da mastürbasyon yaparlar,yapabilirler. Çiftlerin her zaan canı aynı anda istemez. Doğumda erkek kadını bekleyemez mesela. Mastürbasyon en iyi kendini avutma yöntemi olarak devam eder ömür boyunca.

Evli çift anal ilişkiye girebilir mi ? Dinen günahtır. Girebilir, ancak makat cinsel birleşme yeri değildir. Hemoroid olma olasılığı vardır. Pislikten mikrop kapma vs vs. Cinsel organlara bakteri bulaştırılabilir.Toplum normallerine göre hoş sayılmaz.

Eşinin penisi kalkmıyorsa kadınlar ne yapar ? Aldatmak en son yapılan şeydir. Genellikle mastürbasyon evlilikte de yapılır, Yapay plastik organlar oyuncaklar kullanılabilir. Cinsellik bir kadının ruhunda yoksa aldatmaz. Fahişelik aldatma ruhu her kadının içinde yoktur. Kadının yapısına göre değişir.


Kadınlarda taşşak var mı ? Kadınlarda daşşak var mıdır ? Yoktur. daşşaklı kadın. erkek gibi. sözünde güvenilir kadın anlamına gelir . Kadında yumurtalar cinsel organın altında böyle bir şey yoktur . Kadınların yumurtaları karnının içindedir.

Kadınların cinsel organları hep aynı mıdır ? Şekil olarak aynıdır, kare üçgen yıldız şeklinde değildir. Ancak her kadının ufak tefek farklılıkları vardır kimisinin organ dudakları uzun dışarı çıkar,kimisinin klitorisi büyüktür. Irkına göre kimisi koyu renklidir. şekil olarak hep aynıdır. Kızlar da erkeklere sosis veya mantar gibi görürler hep aynı görünür.

Kadınlarda sperm olur mu ? Olmaz, kadınlarda kızlarda ıslaklık ve sıvı vardır ama içinde sperm yoktur.Kadınlardaki sıvının birkaç işlevi vardır. İçine giren penise kayganlık sağlamak,rahat girmesini sağlamak diğer işlevi ise mikrop kırmak kendini dış hasarlara saldırılara karşı korumaktır.

Kadınlar orkidi neresine koyuyor ? İç çamaşıra takılır. Aynı çocukların altına işemesin diye konulduğu gibi. Orkid vajina içine sokulmaz. Vajina içine sokulan cinsi kadın bağı değil Onun adı Tampon dur. Tampon kullanımı türkiyede fazla yaygın değildir. Kızlık zarı tabu oluşturduğu için Tampon kullanan kadın azdır.

Kadınların adet gününde ruh hali neden değişir ? Hormonal bir sendrom yaşanır. Hormonlar vücudun kimyasıdır, Öfke sinirlilik hormonu adrenalin de salgılanır bu değişiklikte. Hormonlar o kadar çok insanı değiştirir ki . Erkeklere kendilerinde olmayan annelik hormonu enjekte etmişler. Adamlar çocuklarına düşkünleşmeye başlamış. Vücut kimyasıyla alakalı.

Kadınlar orgazm olamazssa başı ağrır mı ? Evet. ağrır. Başarısızlık kadın için kötüdür. Genellikle erkek partnerini suçlar içgüdüsel olarak. Kadınlar orgazmlarının kuvvetini ayarlayabilirler ancak daha kuvvetliyi yakalamak için güçlüsünü toplarlar bu esnada erkek tempoyu değiştirirse. yorulursa hassasiyet çöker ve orgazmı kaçar. Bu da baş ağrısı miğren demektir.

Kadınlar cinsel organlarına sert bir şekilde çarparsa ne olur ? Erkeklerdeki gibi korkunç bir acı çekmezler. Kadınlık organı çok daha fazla korunmuştur. Derileri Kat kattır. Kadınlar memelerinin çarpılmasından daha çok korkarlar. Bir otobüste erkek penisini korurken kadınlar da memelerini koruma eğilimindedir. Dikkat edin farkedeceksiniz. ,

cinsel birleşme erkeklerin canını acıtabilir mi ? Hayır kızların da canını acıtmaz, filmlerde sadece heyecan sesleri acı çekermiş gibi gelir, ataerkil toplumlarda erkeği onurlandırmak için , kadın ağlıyormuş acı çekiyormuş gibi ses çıkarması erkeğin hoşuna gittiği için (erkekliğiyle sanki birini dövüyormuş gibi) cinselliik esnasında ince acıklı sesler çıkarılır.  Genellikle japon çin kore kökenli erotik filmler bu şekildedir. Bu sadece kültürel yanılgıdır.  Cinsellikte acı çekilseydi hiçkimse yapmazdı. Ancak hayvanii duygular ağırlaştığı için kabalaşma olur. Ama bu kabalşma can acıtıcı görünse bile acı çekilmez.O an vücutlar uyuşur acı çekmez.


cinsellik yaşayan kızların ayakları genişler mi ? Ne kadar saçma bir düşünce, kızları cinsellikten uzaklaştırmak için söylenmiş bir kelime. Robot gibi yaşamak,sadece birilerinin söylediği şeylere inanmak zorunda değilsiniz. Böyle birşey  ayaklarının genişlemesi mümkün değildir. Tamamen korkutmak için söylenmiş. Onu size söyleyenin yalan sıktıkça,palavra attıkça  ayakları genişlesin.


cinsel sorular erkek cinsel ilişki soruları cinsel organlar resimli cinsellik sohbet sevgiliye sorulacak cinsel sorular cinsellikle ilgili sorular kadınlar kulübü kadın cinsel organı resmi gerçek kadınlar kulübü cinsellik+18 sorulan cinsel sorular sor sormak sorum var erkeklere sormak istiyorum uzman cinsel konular hakkında utanıyorum çekiniyorum anneme babam söyleyemiyorum söylemekten korkuyorum nasıl söylerim evdekilere söyleyemem çok ayıp



4 Ağustos 2017  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Sideki Tum Sayfalar Site ici Linkler Sitemap

DAHA FAZLA RESİM İÇİN AŞAĞIDAKİ RESİMLERİ TIKLAYABİLİRSİNİZ  JARTİYERLİ KADIN RESİMLERİ LATEX ve DERİ ELBİSE GİYEN BAYANLA...

DAHA FAZLA RESİM İÇİN AŞAĞIDAKİ RESİMLERİ TIKLAYABİLİRSİNİZ


JARTİYERLİ KADIN RESİMLERİ


LATEX ve DERİ ELBİSE GİYEN BAYANLAR



KISA ŞORTLU SEKSİ KIZLAR


GİZLİ ÇEKİM RESİMLER İFŞA FOTO



























GENİŞ BASENLİ KADINLAR









SARIŞIN KEDİCİKLERİN RESİM GALERİSİ





HAMİLE KADIN RESİMLERİ



KORELİ TATLI KIZ FOTOLARI




HİNTLİ KIZ FOTOLARI