Külotlu Çorabın Erkekler Üzerindeki Tahrik Etkisi

Külotlu Çorabın Erkekler Üzerindeki Tahrik Etkisi

BSG blogu olarak bu yazımızda biz erkeklerin uzaktan gördüğüm külot çoraplı bir kadını veya kızı kesmek oluyor. Külotlu çorapların incelik ayarına ölçüsüne denye denir. Kızlar külotlu çorapları satınalır ve giyerken şeffaflık veya kalınlık yani denye ölçüsüne bakarlar. Denye ölçüleri aşağıdadır.


Denye miktarı ne kadar düşükse; çorap o oranda incedir, şeffaftır.
60+ denye – opak
30-50 denye – yarı-opak
20 denye – standart şeffaf
15-19 denye – çok şeffaf
10-14 denye – super şeffaf
<9 denye – ultra şeffaf

Şimdi biz erkekler üzerindeki aşırı tahrik etkisine bakalım. Bi kadını pürüzsüz ve sütun gibi bacaklar çevrelememişse onunda gizli silahı olan külotlu çorabı var. Külotlu çorap gizleyici ve bacakları örttüğü için merak uyandıran bir silahtır. Ayrıca kadının giyim makyajı yani bacaklarını düzelten objesidir. 



Çok ince külotlu çoraplar çok tahrik etkisi yaratmaz varlığını  belirten ten renginde çok açık olmayan külotlu çoraplar harikadır. Öte yandan külotlu çoraplar renk bakımından da etkiler karşısındaki erkeği. Kadınlar bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde giydikleri bacakları ve vajinal çevresini örten o muhteşem hazineyi gizleyen külotlu çorapları renk renk erkekler yani kurbanları gözü önünde dener.

Mesela kırmızı ve siyah külotlu çoraplar tahrik gücü kimine göre daha çoktur. Bende ince siyahı severim beyaz tenli bacakların siyah rengi delerek görünmeye çalışma aşkı beni bitiriyor :) 

20 denye orantısı kadınların külotlu çorabı için en uygun oranıdır. Yani daha iyisi şamda kayısı derler ya ? Birde sevişirken külotlu çorabı koklayıp sonra çıkartamamak ve yırtmak fantazisi vardır erkeğin lütfen buna da izin verelim.

Külotlu Çoraplı Kız Fotoğrafları


desenli uzun külotlu çorap modeli tahrik edici bir güzelliği var sizce de öyle değil mi :)


































Külotlu çorap neden erkeklere seksi geliyor? erkeklerin çorap tutkusu  erkekler neden külotlu çoraplı kızları sever fantazi fantazisi neden seviyor erkeklerin kilotlu çoraba olana merakı nerden geliyor? sevgilim külotlu çorap giy diyor sürekli  siyah ince çorap ince çorap sexy ateşli çoraba boşalmak çoabı yalmak sürtmek okşamak aşırı tatmin e
dici


4 Ağustos 2017

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Sideki Tum Sayfalar Site ici Linkler Sitemap

DAHA FAZLA RESİM İÇİN AŞAĞIDAKİ RESİMLERİ TIKLAYABİLİRSİNİZ  JARTİYERLİ KADIN RESİMLERİ LATEX ve DERİ ELBİSE GİYEN BAYANLA...

DAHA FAZLA RESİM İÇİN AŞAĞIDAKİ RESİMLERİ TIKLAYABİLİRSİNİZ


JARTİYERLİ KADIN RESİMLERİ


LATEX ve DERİ ELBİSE GİYEN BAYANLAR



KISA ŞORTLU SEKSİ KIZLAR


GİZLİ ÇEKİM RESİMLER İFŞA FOTO



























GENİŞ BASENLİ KADINLAR









SARIŞIN KEDİCİKLERİN RESİM GALERİSİ





HAMİLE KADIN RESİMLERİ



KORELİ TATLI KIZ FOTOLARI




HİNTLİ KIZ FOTOLARI