Cinsel Sorular ve Cevaplar

Cinsel Sorular ve Cevaplar 

Anal ilişkide penis ebadları nedir  ?  Bu ne şimdi. kalınlık ölçüsüne göre mi kapı açılıyor.  Taşlama motoruyla inceltelim tamam da yalnız yanlış yer gibime geliyor. Sapıtıyoruz bu gidişle

Anal ilişkiye girenler askere alınır mı ? Askerlik adamın anal ilişkiye girip girmediğini kontrol etmez alırlar askere. Gitmemek için yapılan çabaları bilirler.

Acaba ben lezbiyen miyim ?  Bunu kendin bilirsin, her kadının içinde başka kadına hayranlık olabilir hatta erkekle sevişirken kadın hayali gelen kadınlar var. Ancak bu fiili gerçekleştiriirseniz lezbiyen olursunuz. Hayal eşcinsel olmaya yetmez. İnsanların hayallerini videoya koysak çok sapıklık çıkardı. hemde ummadıgınız mesleklerdeki kişilerin.




Arkadan öne koyarak zar bozulur mu ? Nasıl koyuyorsun daha ilk defa yazık nereye sokacaksın onu anlayabilmiş değilim. Arkadan öne nasıl sokuyorsun ,daha da ileri gitmişsin zarları da bozuyorsun sen böyle devam et.

Ayağa kalkınca spermlerin birçoğu dökülüyor : Misket gibi zıplayarak mı düşüyorlar sen daha ana okulunda olmalısın.


Bakirelerde mastürbasyon sonunda akıntı niye gelir ?  Gayet normal bir durum .Bir anormallik yok ki.

Bir erkeğin sakalına dokunmak ? Dokunun ama izinsiz olmaz.Hatta 1 de sakal teli de feda ederiz. yeterki isteyin






Birşeyler sokmak  ? Sokmaa. Soktuysan çıkar  mikrop kapma.






Döl yutarsam sesi kadın sesi gibi olurmu ? Naparsan yap bu yöntemle kadın gibi olamazssın. O senin dediğin hormon tedavisiyle mümkün, Normal travestilerde bile kadın sesi tam çıkmaz. Ancak  uzakdoğu insanının yapısı kadınsı seslere daha kolay uyum sağlar.





Elektrik süpürgesiyle mastürbasyon bakirelik bozulur mu ? Eğer kızssanız bu soruyu soran beni şaşırttınız, Sadece erkekler kurban vermişti şimdiye kadar. Deneyimlerinizi lütfen paylaşın. Lakin elektrik süpürgesini 15 dakikadan fazla kullanmayın ısınmadan yanar. bu tür cihazlar 20 dakikadan fazla kullanılmaz. sogumasnı sağlayın tekrar deneyin Çünkü kadın orgazmını elde etmek uzun sürer. Küçük dudaklarınızı ,büyük dudaklarınızı  elektrik süpürgesinin çöp torbasında bırakmayın onlar size lazım.

boşalma sırasında zevk alamıyorum ?
Cinsiyetiniz erkek ise psikolojiktir, boşalmanın niyeti boşalmak kurtulmak ise keyif alınmaz. sadece boşalırsınız. kafanızda psikolojik baskılar korkular varsa sadece boşalmış olursunuz. kadınlar erkeklerin hep orgazm oldugunu sanır ve kıskançlık duyar ama her boşalmanın tam orgazm olmadıgını anlayamazlar erkekte.

Cinsiyetiniz kadın ise, konsantre olamıyorsunuz demektir. yada boşaldıgınızı sanıyorsunuz gerçekte kendinizi uyarıp bırakıyorsunuz. O bırakma orgazm değildir birçok kız kadın kendini uyarıp sonuna kadar gitmemektedir.Kadınlarda orgazm sonradan öğrenilir. Bir kısmı kendi vücudunu keşfedemeden hayatını kaybeder. Bu biraz merak biraz da toplumsal baskıyla alakalı durumdur. Mesela koskoca rusyada orgazmı öğrenmemiş kadın zor bulursunuz.


Eşcinseller hamile kalır mı ? Hayır ancak karşıtcinle ilişkiye giren kadın hamile kalabilir.

Erkek cinsel organın şaha kalkması ?  Bu ne at mıdır , cinsel organ mıdır. İhtişamlı mı görünmeye çalışıyor

Erkekler kızları görünce neden boşalır ? Çok saçma çeşme mi bu. Kendi kendine dağdan dökülen su mu. Dokunmazssan ellemezssen öyle boşalmaz. Hele görür görmez yanlış biliyorsun.



.

Erkekler boşalınca ne olur ? Elinin körü olur. diyelim yüzünde sivilce çıktı içinde patlatma hissi var aynaya her gelişinde  patlatmak istiyorsun. Patlatıyorsun aynı şey.  Erkeklerin nereye boşalddığına bağlı. Adam rahatlar.

Erkekler neden kadın memelerini emer ? Kendi memelerini ememedikleri için başkasının memesine saldırılar.Daha iri olanı çekici bulurlar.

Erkek kadın vajinasına dokununca ne hisseder ?  Yumuşaklık ve ıslaklık. normalde böyledir.

Erkek kendi menisiyle hamile kalır mı ? Bu ne kadar tuhaf sorudur, adamın kendi kendine patlayıp ürün sahibi olması imkansızdır. Olmaz öyle birşey.  Öyle olsa babanız doğumhanede bacaklarını açmış şekilde olurdu.

Erkek pipisini görmek için ne bahane uydurmalıyız ?  Meraklı kız. hehe hep erkekler mi sanmıştınız ,

Erkek boşaldıktan sonra ne yapmalı ?  Kuvveti varsa 1 kez daha denemli yoksa yatmalı kadını hiç rahatsız etmemeli.



Erkekler boşaldıktan sonra kendinden geçer mi ?  Hemde nasıl geçer anlatılmaz yaşanır. dünyanın en mutlu en hafif insanı olurlar. Günleri gülerek ama halsiz geçer rahatttır kavga etmezler.

Erkek İdrar deliği nasıl büyür ? : İdrar deliğini büyütüp vajina oluşturamazssın boşuna uğraşma. Bu idrar deliğini büyütme ekzersizleri henüz daha dergilerde yeralmadı ama istersen sonda takabilirsin ,o zaman yolda giderken hortumu uzatıp ayakkabı arasından idrarını yapabilirsin mesela uçaklar gibi trenler gibi.

erkekler vajina kokusunu sever mi ? Evet sever, koklayıp bayılanlar da var ama burda söylenmez ki böyle açık açık, hele adet gününün 5nci günü koklatın , sigara ve alkolü bırakacak erkekler biliyorum. gülüşünüzü görür gibiyim.



fazla otuzbir çekersek pipimiz patlarmı ?   Neden patlasın kardeşim.  Bomba mı bu ?  patlayan adam gazeteye çıkar.





Geçici transseksüellik olur mu ? Eşcinsellik bir alışkanlıktır bırakılması zordur. geçici transeksüellik neden yapılsın ki herşey zaten merakla başlar. Geri dönmek zordur. Ya eşcinselsin yada değilsin. Birazcık yada bir dönem olmaz.

Giyotinle sünnet ?  Giyotinle nerden icap etti, giyotini görmeden o kadar çok yöntem var ki illa fransız usulü mü olmalı . Bekleyelim belki kendi kendine düşer korkudan.

Göbek deliğime sperm bulaşmasıyla hamile kalır mıyım ? Tabii o da bir delik sayılır küçük te olsa. Kulak ve burun delikleri filan da var . Ama onlar cinsel organ değiller. O yüzden hamilelik olmaz. Şimdi ben söyledim diye kulak ve burun deliklerini Lütfen denemeyin . Kulak burun boğaz uzmanını şaşırtmayı düşünüyorsanız yorum yok.



Hayali sperm bulaşması hamile bırakır mı ? Hayatımda ilk defa duydum. Hayali sperm de mi var ki bulaşsın. Bu işi ciddi düşünürsek hamile kalmazssın.

Hangi pantolon orgazm eder ? İçinde vajina ve penis olanlar. Normalde pantolonun orgazm ettiği duyulmamıştır ama yakında çıkar. Bunu imal edelim . Hatta yürürken orgazm çığlığı atan kadınalar yollarda görmek istiyoruz.





İnsan hangi hayvanı hamile bırakabilir ?  Onu hala deniyor insanoğlu hatta zoofili denilen(bilim) sapıklar özellikle bu işlerle uğraşıyor. Ne yazıkki bu gidişle hayvan adamları sadece Süpermen Spiderman gibi filmlerde görebiliyoruz. Başarılı olurlarsa  At gibi koşan,süt verebilen ,köpek gibi saldırgan insan üretilmiş olacak.  Sıkıysa otobüste parmak atan kaplan adama dalaş: Eşşoğlu eşşek kelimesi gerçek olur.

İnsan spermi suya dayanıklı mıdır ? Dayanıklı olsaydı denizde mastürbasyon yapan erkekler yüzen bütün kadınları hamile bırakırdı. Tuvalelerde akan suların içi sperm dolu ve denize akıyor  Bizde kadınları memnun etmek için o kadar uğraşmazdık. Kendi kendilerine hamile kalırlardı. Ama öyle olmuyor. Spermleri su geçirmez saatle karıştırmayın.

İdrar deliğinden hamile kalınır mı ?  İdrar deliğine yanlışlıkla da olsa sokamazssınız. ya sevgilim çişini ettiğin deliğe sokmuşum afedersin. Çok özür dilerim. İdrar deliğinden hamile kalınmaz ama doktorluk işi olur.Kız arkadaşlarının delikleri genişlemiş yada senin penisin mastürbasyon yapa yapa iğne yada şiş tel şekline gelmiş. Sen iyice bir incele şu delikleri aman ha yanlış sokma doktorla işiniz olur üzme bizi.

iki erkek bi kadını aynı anda hamile bırakabilirmi ? Soru güzel de mantık yok, bunu aynı anda nasıl yapacaklar, aynı anda boşalıp spermlerin aynı anda döllemesi imkansızdır. öyleyse sırayla olmalı. malesef yumurtayı tek sperm dölleyebilir aynı anda 10 kişi olabilir ama 1 tanesi döller bunu unutma. Yumurta böyle programlanmıştır

ilk penis cektiğinizde kan akar mı? Bu nasıl bir çekiştir. Koparmak,vakum çekmek gibi bişey olmalık kaç atmosfer basınçla çekiliyor ki kan gelsin.Araba mı bu



Kadın kendi kendine hamile kalabilir mi ?  Henüz daha hiçkimse becermedi.. Bir erkekle evlenmesi şart bunun için.



Kadını hamile bırakmak için kaç kez boşalmalıyım ?  Çok vurmakla çocuk olmaz, Tavla oynamıyorsun bu aralar. İstediğin kadar hergün boşal. Zamanı kısmeti gelmediyse çocuk olmaz.

kadınlar ne yaparsa meni akar ? Ne kadar uğraşırsa uğraşsın kendisinden meni akayacağını öğrenir sonunda ,boşuna uğraş. Kızların akıntıları zaten hep  vardır,hep ıslaktır bide meni akarsa erkek olsunlar bari o ıslaklıktan kurtulurlar ,her sabah günlük ped kullanmak derdinden kurtulurlar. Kızladan meni akmaz ,ancak bir erkeği sağabilirler öyle olur başkatürlü olmaz.





Kendi göğünü ellesen bişey olur mu ?  Sana kalmış elleyebilirsin, Hatta kaşıyabilirsin herkesin kendi makatı kendi kontrolündedir.Hatta osurup elinle koklayabilirsin. Fakat onunla fazla uğraşmamak lazım. Sen değil  o dönebilir. Hassas yerler

Kendine parmak atmak anüsü bozar mı ? Anüsü bozmaz erkekliği bozar ama , atma oraya parmak başka yer mi yok. Elin kokacak

Kaç çeşit ped numarası vardır ? Hiç yoktur. Numarası yok . Olmadığı için bütün kızlar sana güler bu soruyu sorunca. çogu erkek pedlerin numaraya göre satıldıgını sanır. günlük ve aylık pedle karştırır. yogun gün pediyle .

Kadın ellemek erkekte ne gibi sonuç doğurur ? Keyif alma, onda olmayan bir organın dokunulma keyfini hisseder .erkeklerin en büyük keyfidir ellemek. Çünkü kadınlık organı tutulacak bir sap şeklinde değildir.Nesnesel görünümü yoktur. Belki tutulsaydı bu kadar gizemli olmazdı.

Küçük penis ilişkiye girebilir mi ? Boy kompleksi çoğu erkekte vardır. Küçük penis ilişkiye girmeseydi Bugün 1.5 milyar nüfusluk çin, Malezya thailand taiwan  çocuksuz kalırdı.

Klitoristen aids bulaşır mı ? Yani hastalık bula bula kadınınen çok sakladığı organdan bulaşacak. klitoristen sıvı bişey gelmez ki o başlıbaşına sinir merkezi . Bulaşmaz efendim bulaşsa bulaşsa makattan ve o sulu vaşinalardan gelir ne gelirse. Klitoris en masum yerdir.Ve en günah sayılan kızların kendinden korktukları yerdir.

Makata sokulursa erkeklik ölür mü ? Kazayla oluşanların dışında. Erkeklik ölür eşcinsellik başlar. Bu işten keyif almaya başlanır. Dönen erkekler bir daha geri dönemez. Ben vazgeçtim artık erkek olucam diyemezssin.Sen vazgeçsen de adın çıkar.En iyisi hiç onu oraya sokma sen hatta banyo yaparken sabun bile kullanmamalısın. kaçar maçar erkeklik gider. Şampuanla yıkan kardeşim. Eşcinsellik önce merak düşüncesiyle başlar.

Makata şişe sokulur mu ? Tabii ki de makat  dediğin nedir ki, ben yolcu vagonu ve ekspress trenle girmeyi düşünüyorum. makat  bir delik değil varımlası düşünülen istasyon olmalı.

Nemli evde sperm kalır mı ?  Bu evcil hayvan mıdır.  Erkeklerden bu kadar korkmayın. Sperm bir kıza zarar vermez. Spermin bir kızı hamile bırakması için o kadar çok olasılık gerekir ki. Yıllarca çocuk sahbi olamayan çiftler vardır.  Nemli evde de kuru evde de sperm yaşamaz. Erkeklik organını terkettikten sonra hızla ölürler. Spermler ancak vücut sıvısı içinde vücut sıcaklığında yaşarlar ama en fazla 1-2 gün dışarı herhangi bir yere döküldükleri an son süretle ölürler.

Nerden sokarsan hamile kalınmaz ?   Kulak burun boğaz lakin sakatlamayın , doktoru da şaşırtmayın. sokmak zorunda değilsin bir daha düşün.





Orgazm olmak abdesti bozar mı ?  Herhalde yani bozar. Abdest ne zaman bozulacak ki  o da olmasa sen orgazma niyet etmişsin abdeste değil. Gidip yıkan biran önce temizlenmelisin.



Penisin vajinaya sıkışması ? Çok zor da olsa 8 milyarda 1 olabilir. Elektronik değil mekanik aksam. Vajina dediğin mağara gibi zaten . Taş düşse penis sıkışır.  Memleket meselesi henüz olmamıştır yağ kullanmaktan sakınmayın. Olmaz öyle şey. japon yapıştırıcı kullanırsanız belki.

penis sıcak suda mı kalkar soğuk suda mı ?   duruma göre değişir.



Öpüşürken kadın orgazm olursa ne olur ? Orgazm olmuş kadın olur. Sorunun içinde cevabı vermişsin zaten .



Ped ses çıkarır mı ? : Pedin asıl görevi kadın bağı olarak kullanılmasıdır, ama ses çıkarıp çıkarmadığı ile ilgili ilk merak eden sensin arkadaşım. Kızlara sordum bazı pedler yürürken gacur gucur -hışır fışır ses çıkarıyormuş. Sessiz ped kullanmak istiyoruz diyorlar .Anlaşılmasın diye.

Penisim makata girerken zorlanıyor ?  Kendi kendine mi bunu deniyorsun ? Nasıl becerdin fotograf çek . Normal olmasa da meşhur olursun. Kendinden patlayan çatapat gibisin yanlış iş yapsan da büyük başarı. Seni normal vajinayla ödüllendirmek lazım ama tuhaf gelir.

Penis yanlış yere girer mi ?  Girer elbette gözü yoktur. Dikkatli olun yanlış yere girerse adınız çıkar.

Penis dikme açısını arttırma ?  :Tahmin edeyim Fizik yada geometri bilimi ile uğraşıyorsunuz. Bu kafayla gitseniz  profesör olurdunuz, sadece bunun açısı ile olmuyor tabii ki.  Ben geri zekalıyım çünkü penisi pergel , cetvel olarak düşünemedim yıllarca helal olsun. ALan hesaplamaları karşı tarafa giren çıkan kaplanma alanları ile milimetrekare hesabı yapın. En azından cinsellikte ne kadar kısmın girdiğini hesaplarsak bir kayıt olur. Kumpass ve milimetre pergel cetvel sekste bir ilk olucak.







Spermlerin fışkırma gücü nasıldır ? 3 atmosfer basıncında. Su debisi kuvvetli boru gibi olmalı,patladığı zaman artezyen kuyusu gibi15 metre en az havaya fırlamalı ama  sadece 2-3 çay kaşığı kadar suyun var mubarek.

Sperm neden kalkar ? Sperm kalkmaz. Penis tir onun adı. kalkan penistir.

Sperm değiştirilemez mi ?  Ne  yapmayı planlıyorsun , genetiği değiştirmeyi becerirsen klingonlu ve uzaylılarla iş tutarız. Aramızda hayvan adamlar (zaten şimdi de var) Yeşil kanlı uzun kulaklı mister spock  dolaşırdı.

sigarayı bırakanın penisi daha iyi kalkar mı ? Evet , kesinlikle



Tamponlu pantolon var mı ? Henüz çıkmadı ama yapmayı düşünüyorlardır eminim. Çinlilerin kafası her şeyi düşünüyor

Tanga giymiş kadın zevk alır mı ? Tangayı nereye koyduğuna bağlı , tanga neresine giydiğine.

Yumurtalarım sallanıyor gibi ? Çok geç farketmişsin erkekler yürürken yumurtaları sallanarak yürür. Sadece kışın büzülür  belli olmaz.



Uyurken cinsel ilişkiye girilirse hissedilir mi  ? Hissedilmesi lazım,hissedilmese bir varyasyon var  hepimiz uyurken düzülmüş olabiliriz sen de dahil. Uyku o kadar ağır mıdır ki insan anlamayacak. eve giren hırsızın aklına bu gelse varya çoğumuz ayvayı yedik.Malları çalmaya gelmezler sakın bu varyasyonu kimsenin aklına getirme. Otobüste uyurken bile tek gözle uyumak gerek.  Bundan sonra teneke don giyip te yatıcam .Huylandırdın beni. Postu deldirmeyelim. Dünyaya 1 kez geliyoruz . Ölürsek arkamızdan uykuda hallettiler demesinler.

uyuyan kızı uyandırmadan ellemek için ne yapmalıyım ? :  O niyetinden vazgeçmelisin. Çünkü kızlar erkeklerden daha hassastır. Uyanır ve sapık damgası yersin. Sen uyurken kızların ellendiğinden haberi olmayacak mı sanıyorsun. Çok film seyretmişsin. Git bir yüzünü yıka. Mastürbasyon yap rahatla. Kurtul doluluğundan.Banyo yap temizlen. Ve bu düşünceden kurtul, sen bütün kızları aptal yerine koyuyorsun. Uyanıkken senin olmayan uyurken senin olmaz. Rüyada yada filmde olur bu.



Vajinanın neresine dokunursan kız çığlık atar ? Her tarafına izinsiz dokunursan genelde çığlık atar. sen izinsiz sakın dokunma.Bİr sor elleyebilir miyim deney yapıcam diye.

vajinamdan osuruyorum = Osur osur ipe diz. Sesini kaydedip bize  yollayınız  ,radyo programında duymak  isteriz


Şaşkın cinsel sorular kısa cevaplar

öpüşürken kadından meni gelir mi ?  hayır kızlardan meni gelmez

çocuk yapıldıgında spermler akarmi ? Nasıl yani   önce mi sonra mı ? beni de şaşırttın

denizde makattan su girermi =  kendiliğinden kapanır, özel şamandıra var su görünce kapanıyor, vücut kendi yapıyor

elektrikli süpürge ile orgazm nasil oluyor , = onu bilemiyorum , deneyip bi zahmet  blogumun itiraf bölümüne sonucu yaz

askerdeki sevgiliyi azdırmak = bunu yapma, yazık

boşalan erkek sesi nasıldır = böööööööh ,avvvvv , mmmmhhhhh,ohhh bunun gibi

erkekte yumurtalık var mı ? = var tabiki hemde elle dokunulabiliyor dışında

insan öldükten sonra organı kalkar mı ? = Öldükten sonra insanı rahat bırakın. Görevi sona ermiştir.

külot vajinaya girdiyse kizlik bozulur mu ? Nasıl giydiğinize bağlı


kızlarda vajinadan ses gelmesi ? : Gelir, bağırıyor bana hiç bakmıyorsun unuttun diye.

ne yaparsak çocuğumuz olmaz ? : hiçbirşey yapmazssanız olmaz

Adetsiz günlerde bakirelerde akıntı normal mi ? Beyaz veya bazen süt kesiği akıntısı her kızda olan nomal birşeydir. Çok yürüdüğünüz zaman çok sulanması da normaldir. Akıntınız artar yaş ilerledikçe . Çok rahatsız ederse Günlük pedler kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu sizin tamamen sağlıklı oldugunuzu gösterir. Ancak akıntınızı tanıyın kokusu ve akıntı oranı rengi bunlar kötüleşirse ancak o zaman problem oluşturur. Şüphelendiğiniz bir durum olursa önce annenize danışın. Anneniz sizin pilotunuzdur. Ancak ailenizden utanırsanız bir kadın hekime sorabilirsiniz. Cinsellik sağlıktır ayıp birşey yoktur.




Sadece dokunmak mastürbasyon sayılır mı ? Hayır kendinize dokunmak mastürbasyon sayılmaz.kendi vücudunuzdan korkmanıza gerek yok. İnsanın kendi vücudu kendisine özeldir. İnsanoğlu görerek yada dokunarak dünyadan önce kendini tanıması gerekir.




Sadece mastürbasyon yapsak varjinanın şekli değişir mi ?  Hayır hiçbir şekil değişikliği olmaz. İnsan vücudu nasıl gelişiyorsa o şekil değişir. Mastürbasyonla varjina şekliniz değişmez zarar verici kesici malzemeler kullanmadığınız takdirde böyle birşey mümkün değildir.,,


Adet biter bitmez ilişkiye girildikten sonra hamile kalınır mı ? Adet günlerini 5-6 gün sayarsak, adet biter bitmez ilk 3-4 gün güvenlidir daha sonra hamile riski başlar

Aybaşı bezi nedir ?  Eskiden hijyenik pedler yoktu, kadınlar beyaz bezler kullanırlardı. Bu bezler her ay kaynar suda kaynatılır tekrar tekrar kullanılırdı. O zaman bez bulmak bile zordu.  Adet bezi genellikle beyaz renk pamuklu yumuşak bezden yapılırdı. Eski beyaz pamuklu bir yatak çarşafı bezi kullanılırdı.  Adet bezinin kaynatılması evde erkekler yokken yapılan bir işlemdi. Anneler okula giden genç  kızlarının bezlerini kaynatırlardı. Erkeklerin adet bezinin kaynatıldığını görmesi günah veya psikolojik olarak anormal düşünülürdü.  Şimdi ise sevgilinizden gelirken marketten bir ped al diyebilecek kadar ayıplar günahlar kalktı.



B

Bakire kız cinsel arzusu olursa ne yapar ?  2 seçenek vardır  mastürbasyonu  öğrenmişse en uygun zamanı kimsenin olmadığı anı yakalayarak arzusunu arttırır ve mastürbasyon yapar ,Yada bastırır kendinni unutmaya çalışır. Kızlar erkekler gibi değildir bastırabilirler cinsel arzularını.Ancak bastırılan duygular ya körleşir yada dağ gibi daha kuvvetli gelir.

Bakire kızlarda mastürbasyonda meni sıvısı gelir mi ? : Hayır , özel bir ıslaklık oluşur ,bu sıvı meni değildir sadece birleşme ıslaklığıdır. Meni sıvısı içinde sperm vardır kızların ıslaklığı ise daha cıvık ince bir sıvıdır ve içinde sperm olmaz .kayganlaştırıcı maksatla skene bezleri aldıkları uyarımdan 1-2 damla fazla ıslaklık salgılar. Ama erkeklerdeki gibi fışkırma yaşanmaz filmlerde gördüyseniz  film hilesidir gerçek değildir.






Banyoda suyla orgazm oldum tekrar banyo yapmama gerek varmı ? Elbette ki banyonun niyeti olmalı. İşiniz bitince niyet ederek  komple yıkanırsınız. Niyet ederek Gusül abdestiniz olur. Niyetiniz mastürbasyonsa o gusül temizlenme sayılmaz ki , Yıkanmanın niyeti vardır.  su dökerek kirlenmek te temizlenmek te mümkündür herşey niyette saklı.

Bekareti bozulduktan sonra kadın kilo alır mı ? : Hayır bekaretle alınan kilonun alakası yoktur, ancak kızlar evlenmeden önce diyetler yaparken artık evlilik amaçlarına ulaştıkları için.Diyetleri bırakır. genellikle 20li yaşlardan sonra evlenildiği için vücut yağları yakamaz, östrojen-kadınlık arttığı için şişmanlama,yağlanma başlar. Evlendikten sonra kendini bırakmayla alakalıdır.

Bir erkeğe ilgi duyduğunu söyleyince kaçar mı ? : Kızlar hep kaçan,erkekler de kovalayan rolü kızları bende kıymetli birşey var onları kullanmalıyım hissine kaptırır. Ve bunu yaparlar da. Ama hayatta erkeğe evlilik teklifi edip bugün mutlu bir yaşantı içinde olan kızlar da çoktur. Hayatta tesadüfen Tanıdığım 2 tane kız arkadaş bu şekilde evlidirler evlilikleride oldukça iyidir. Birgün fırsatını bulduysanız onu yapın . Olmazssa olmaz. İçinizdeki duyguları açığa çıkartın ki insanlar bunu algılasın,belki de erkek arkadaşınız da size ilgi duyuyordur ama söyleyemiyordur. Zaten olacaksa olur olmayacaksa biter. Seviyorum demek en güzel şeydir utanılacak değildir,Onun arkadaşlığını kaybetmekten korkmayın. Erkek kaçıyorsa o iş zaten olmayacaktır. Ama evet derse o sizindir.  Birde şöyle düşünün hayatında göz göre göre başka bir rakibiniz girdi ve bunu yaptı siz o anda kaybedersiniz. Bu bazen en yakın arkadaşınız bile olabilir.Kaybetseniz bile siz ondan daha büyüksünüz o sizden daha küçük ,çünkü bir kız teklif etti. Kaç tane kız teklif edebilir ki…Bu cesarettir.

Boşalınca bişey olurmu ? : Anormal birşey olmaz ,cinsel ve vücutsal olarak rahatlarsınız. Cinsel arzularınız deşarj olur.

C

Cinsel organlar birbirine degmeden hamile kalınırmı ? Evet kalınır mesela taze sperm boşalmış erkekten sıcağı sıcağına parmağınızla a alıp oraya bu spermi koyarsanız vede doğurganlık gününzdeyseniz olur. Ama normal şartlar altında pantolon üstünden şurdan burdan sürterek hamile kalmazssınız. Dogurganlık gününde değilseniz organlar değse de hamile kalma şansınız olmaz. Hamile kalmak o kadar kolay değildir. gazetelerde yazmayan kısımlar vardır. 1 defa ile çoğu kimse hamile kalması mümkün değildir Hamilelik için bütün şartların biraraya gelmiş olası gerekir..

Cinselikte eşler aynıanda boşalmasa hamile kalınırmı ? Aynı anda boşalmak orgazm olmakla hamilelik arasında herhangi bir alaka yoktur.




Ç

Çok sık mastürbasyon yapmak vajina şeklini bozar mı ?  Hayır ,bu erkeklerin düşüncesidir  kullanılmış,haşat olmuş ,kaşarlaşmış vajina yoktur kullanılma olayı saçmadır.  Mastürbasyonla hiçbir anatomik değişiklik olmaz. Ancak Mastürbasyonda zarar verici malzeme kullanılırsa tabii kide bunu söylemek zordur.  Akıl mastürbasyon için de geçerli. Akıl yoksa mastürbasyonun da bir kıymeti yoktur.Bir hayvandan farkımız kalmaz.

Çok mastürbasyon yapan kızın klitorisi büyür mü ? hayır ,ancak erkeklik hormonu alırsa ,hormonsal problemleri varsa büyür.Normall olarak mastürbasyonla klitoris şekli değişmez.

Çük nedir ?  Erkeklerin pipisine  çük denir, kızlar her nedense çük lafını ürpertici bulur.Halbuki erkekler kendi aralarında ona asla pipi demezler. Kızların kendi uydurduğu kelimedir pipi. Bir kız çük diyebiliyorsa cesurdur. Bunu söyleyen kızların çoğunun bir erkek kardeşi vardır ve erkekliği küçükken çözmüştür.  Kız pipi diyorsa o zaman bunu sadece başka kadınlardan öğrenmiştir. Erkek asla pipi demez sadece toplum arasında  öyle söyler kızlara ters anlam oluşturmasın diye.



D

Dudak dudağa öpüştüğümde beyaz akıntı geliyor ?Anormalmiyim : Hayır gayet normal bir tepki. Hepimiz insanız taş olsaydın bu olmazdı. Heyecan ve normallik belirtisi,kendi vücudundan korkmana gerek yok.

Denize girince meme ucu yara olur mu ? hiçbir alakası yoktur.Böyle birşey olamaz. yoksa kadınlar denize hiç girmezlerdi. Kadın dalgıçlar da var günün büyük bölümü yüzerler. onların tamamen kangren olması gerekirdi.

Döllenme olurken kadın hisseder mi ?  : Hayır böyle birşey mümkün değildir. Olmaz.Eğer anlayabilseydi hamilelik testlerinden para kazananlar hepsi çok büyük paralar kaybederdi .




E

Erkek penisine dokunulduğu zaman tahrik olur mu ? : Elbette ki olur,erkegin cinsel organı dışa dogru hassastır ,kadının ise daha saklıdır. Penisine donunulduğu anda sertleşme erkelerde daha bebeklikte başlar.

Erkeğin penisine dokunmak heyecanlandırır mı ?  Evet yukarıda anlattım

Erkek niye kadının çıkardıgı küloda ilgi duyar ? :  Bunu algılayabilmeniz için erkek gibi yetiştirilmeniz gerekir. Bebeklikten beri saklanan kadın vücuduna ulaşamayan erkek günahlarla da yetişir,gizli kalan erkeklerin kullanmadığı,dokunmadığı kadınlara ait herşey fetişizmi besler,merak oluşturur.Sizde olmayan birşeyi göz görmek ister. Fetişizmin medeniyetle alakası yoktur.Avrupada italyada fransa gibi medeni ülkelerde çok gelişmiş japonyada korede  de oldukça yaygındır.  Napalyon savaştan dönerken karısına yolladığı mesajda 1 hafta yıkanmamasını istemiştir. Fetişizm tarihe geçmiştir. Sizin moda dediğiniz,giydiğinizi erkekler üretmiştir,kendi içgıdıklanmalarını kullanıp para kazanmak için, kadınları giydiren modacıların çoğu erkektir.

Erkek sperminin kokması normal mi ? Elbette ki normaldir,yoğun bir sıvıdır. Her erkeğin kendine özgü kokusu vardır. toprak kokusu ile yeşil taze kesilmiş ot arasında benzeyen bir kokuya sahiptir vajinaya bulaştıgı zaman daha kötü kokabilir çünkü ısı ve vücut reaksiyoru başlar.Kadınlık sıvısı spermi dışarı çıkarmaya çalışır  bu esnada sperm sıvısında bozulma oluşur.Kötü kokması bu yüzdendir.




Erkekler cinsel organı büyük olan kadınlardan hoşlanırmı ? Erkek düşüncesine göre dar ve kullanılmamış olan en makbulüdür ancak, Cinsel ilişkiye hiç girmemiş erkekler için bu böyledir. Çiftleşmenin epey zahmetli zor olduğunu anlayan erkekler yağdanlıkla, kayganlaştırıcı jeller almak tükürüklemek  zorunda kalır çünkü kadınlar bunu almak için utanır ve her defasında zahmet çekilir. Bir geçici bir ilişki yaşıyorsa bir daha ki kadının cinselliğinin büyük yada rahat olması tercih sebebi olur ancak lafa gelince bütün erkekler en darı sıkı olanını konuşur.  Dar istemenin altında ataerkillik yatar. Ataerkillikte cinsellik kadına biraz acı çektirme erkekliğini sertliğini göstermektir. Japon ve çin erotik filmlerinde kadınlar acı çeker gibi bağırır. Aslında acı çekme yoktur erkeğin ataerkilliğini tatmin ederler.  Gerçek ilişkişde zahmetsiz geniş olan makbuldür yoksa erotik filmlerdeki kadınlar film çekemez acı çekerlerdi.

Eşiyle bir gecede üstüste 2 defa ilişkiye girmek günah mıdır ?   Dinimiz mantık dinidir. Eşinizle yaptığınız cinsel ilişki helelinizdir sizin sayısı farketmez. Özelinizdir.  Eşinizle aranızdaki ilişki özeldir. Fetva hattından da benzer yanıtı alırsınız.

Evli kadınların mastürbasyon yapması kötü mü ? : Hayır evli erkekler de kadınlar da mastürbasyon yapmakta özgürdür,mastürbasyon kişisel insanın iç benliğinde olan tatmindir. Mesela eşinizle birlikte oldunuz ama tadını alamadınız. Başarısız olundu. Ama eşiniz rahatladı bu sık görülen bir olaydır.Kendi tatmininzi yapabilirsiniz bunun sakıncası yok. Mesela eşiniz uzak yolda çalışıyor eve günlerce gelmiyor. İçinizdeki enerjiyi boşaltmanızda sakınca yoktur. En azından aldatmaya teşebbüs etmemiş olursunuz. Eşiniz hasta olabilir rahatsız da olabilir,keyfi olmaz siz isteyince bu da normaldir. Mastürbasyon kendini avutmadır. Hayatın her dönemince cinsel enerji varolduğu sürece sönümlenmek ,tekrar dolmak ister. Aldatan insanlar doymayanlardır doymamışlardır genellikle yoksa neden değişiklik arasın. Kişinin kendi seçimidir.

Evli erkekler mastübasyon yapar mı ? Evet elbette ki yapabilirler. Kişinin bünyesine kalmış, Eğer tatmin olmadılarsa bundan daha doğal birşey yoktur. Kadının canı her zaman istemez ,onun keyfi her zaman iyi olmayabilir eşiniz hasta olabilir. Cinsellik sönümlenmek ister. çogu erkek evlenince yapmadığını söyler , mastürbasyon cinsel ilişkiden daha kolay ve çabuk sönümlenmeyi sağlar. daha az efor sarfedersiniz. Erkek bünyesi kadına göre daha sabırsızdır bu yüzden mastürbasyon kadınlara göre daha sık yapılır. Mastürbasyon yaparken eşi tarafından yakalanan erkek utanma duyusu hisseder. Kadın ise kendini yetersizmiyim diye düşünür ki bunlar sık yaşanan olaylardır. Genellikle eşten gizli yapma eğilimindedir.



Fitil bakire kız kullanabilir mi ?:  Hayır zaten doktor kızın bakire olacağını bilerek ilaç veya dışarıdan belki merhem verebilir en fazla. Merhem verse bile sürme şeklini anlatır zarar vermeden nasıl kullanılacağı hakkında. Bekaret havadaki zurna sesiyle bozulacak kadar ince ve hassas değildir birçok sağlık problemini fitilsiz de çözebilir doktorlar. Fitil sadece evli veya bakire olmayan kadınlarda  en hızlı etkili kolay kullanılan yoldur. Bakire kıza verilmez genellikle.


Göğüs ucu neden çıkmaz ? Bazı kızlarda  ailenin genetik yapısından dolayı meme başı içinedir, bazısı ise teki biraz vardır diğeri içine şeklindedir. Özellikle meme gelişimini tamamlamamış kızlarda daha fazla olur. Kendi göğüslerinden memnun olan kadın oldukça azdır dünyada. Meme başı görünmeyen kızlar bebek sahibi olupta emzirme korkusu yaşarlar. Hatta partnerlerine meme şeklinden hoşlanmayacağı korkusu dahi vardır. Ama bu korku yersiz. Meme başı olmayan kadınlar pompa ile emzirebilir. Eğer genç kız ise zamanla uçlar belirginleşebilir. Bazılarında ise emzirme döneminde  daha iyi duruma gelebilir. Bu bir sorun değil bazılar ise meme uçları dışarıda kalsın diye piercing yaptırarak zoraki ucu dışarı çıkarma eğilimindedir. Özellikle beyaz ten ve iri yapılı  Kısa boylu kızlarda bu böyledir. Ama herhangi bir anormallik şüphe duyarsanız mutlaka hekime bir göstermekte fayda vardır.

Günlük ped üzerinden sperm geçer mi ? Hayır ancak içine sperm damlatarak giyerseniz olur tabii ki. Ama bariyer olarak düşünürseniz günlük ped ve iç çamaşırı spermi geçirmez ,o kadar mesafe var ayada ayrıca naylon bölüm var sızdırmasın diye.

H

Hamile bırakmak için kaç kez boşalmak gerekir ? Çok seks yapmakla çocuk olmaz. Aynı tavlada söylenen gibi çok kırmakla oyun kazanılmaz. Ancak zamanında cinsel ilişkiye 1 defa girmeniz yeterlidir. Bazı evliliklerde 10 yıl bile geçse zamanını tutturamaz cinsel ilişkiye girilince. Ama sadece 1 kez cinsel ilişkiye giripte hamile kalan kız az değildir. Kısaca kadının yumurtlama zamanını bilmek önemlidir.Çok seks yapmak sadece kişisel tatmindir.

Her kadının cinsel organı aynımıdır ? Aslında elbette ki farklıdır ama şekil olarak birbirine benzer. kimisnin cinsel dudakları büyüklük küçüklük gösterse de şekil olarak aynıdır. dikdörtgen veya 3gen kare şeklinde bir yapısı yoktur. Kendine özgü yapsı vardır ırkına cinsine bağlı olarak ailenin kadın neslinde ufak değişiklikler gösterebilir.

I

Ikınmada kızlık zarı bozulur mu ?  Hayır.


İdrar yaparken böcek düşer mi ?  Bu soruyu hiç garipsemedim aslında kız çocuklarını cinsel organı ile oynamaması veya günah kavramını daha bebekken vermek için. Kukuna böcek kaçar, orana böcek girer bak haa … şeklinde korkular vererek insanın kendi vücudundan bir parçanın sanki hiç yokmuş gibi soğutulması için üretilmiştir. Çişinizi yaparken böcek düşmez vede böyle böcek asla olmadı sizi yıllarca cinsel organınızdan soğutmak için korkutmak için yapılan bir yalandı bu. Böyle birşey yok .

İhtiyaç halinde kendi organına bakmak ayıp mıdır  ? Bu sizin en doğal hakkınızdır .dokunmak incelemek kendinizi tanımaktır.İnsan kendi parçasından neden korksun ki elbette ki ayna yardımıyla kendinizi inceleyin ki birgün hastalanırsanız daha erken farkedersizi anormallikleri

İlişkiye girdiğinde döl akar mı ? Erkekseniz bu soru normal ama 13-14 yaşınızı geçince öğreneceksiniz. Döl kendi kendine akmaz. İlişkiye girince bir heyecanlanma olur, olunca akar. Ama bunu zamanı gelince anlayacaksın bu kadarını bilmen kafidir.  Soruyu soran kız isen sende yaşça küçüksün demektir. Kızlarda döl akması diye bişey olmaz sadece ıslanma olur ama bunu biraz daha büyüynce öğrenirsiniz. Bu kadarı öğrenmeniz için yeterlidir.

İliklere kadarboşalmak nedir ? Erkek terimidir. Erkekler sperm-meni ile dolu olduklarında uzun süre boşalmadıkları zaman aşırı taşkın sinirli doluluk hissi ile hareket ederler. Vücut içindeki fazlalığı atmak için bahaneler arar. Boşalmayı yaptıkları zaman korkunç bir şekilde vücudun her tarafına bu mesaj iletilir. İşin doğru bölümü de vardır. Spermler yumurtalıktan önce kemiklerde bulunan ilik sisteminde üretim için yardımcıdır spermlerde erkeklerin DNA ları bulunur. Kızlarda iliklere kadar boşalma terimi kullanılmaz.

İnsan menisi erkeğin neresinde oluşur ?  Tabii ki cinsel organının tam altında bulunan yumurta torbasının içinde, Biz buna halk dilinde taşşak deriz,yada daşşak denir kimi yörelerde. Tıp dilinde testis tir adı.Bir bebek doğar doğmaz onun Testislerini inip inmediğine bakılır. Genellikle doğumdan hemen sonra torbalarına düşmesi gerekir. Eğer düşmezsse ileride kısırlık sorunu oluşabilir. 2 adet küçük misket gibi yapısı vardır.  Beynin hipofiz bezleri ile çalışırlar.  Devamlı üretim halindedir. halkarasında Gücünü kemiklerden aldığı söylenir erkeklerin ilik kemiklerinden. Ama haklılık payı kısmen vardır. Tam boşalmış bir erkek sarsıntıyı bütün vücudunda hisseder. İyi bir orgazmı İliklerime kadar boşaldım der erkek.  Kemikler içinde vücudun dna ları saklanır ve kan üretimi yapılır bu yüzden Erkeklerin spermleri kısmen ilikleri ile alakalıdır tabii bu benim varsayımım. Tıp okursanız yada ansiklopedi daha doğru bilgiler alırsınız.

K

Kadın cinsel organı nasıl kokar ? : Eğer bir erkekle uzun süre birleşmemişse, adet kanaması yoksa. Beyaz sıvı salgılar cinsel organı. Peynir ile süt kesiği arasında bir kokuya sahiptir. Bu kadından kadına ve dönemine yaşına göre az değişiklik gösterir  genellikle süt kesiği peynir ekşimik kokusu arası bir kokudur. Bunun sebebi kadınlık organında koruyucu madde olarak lakta ile mikroplara karşı savaşmasıdır. Mesela kadınların aşırı şekilde içini temizlemesi önerilmez çünkü bu lakta vajinanın yapısında koruyucu görev alır.  Erkeklerin en çok hissetmeyi arzu ettikleri kokudur bu. Merak ederler.

Kadınların memesi kalkar mı ?  Evet kalkar, uçları sertleşir . üşüdüğü zaman ,denizde vücuduna su tutulduğunda, birde cinsel olarak uyarılıdğında kalkar. Üşüdüğü zaman meme uçları kalkınca kızlar rahatsız olur. birilerinin baktıgını ,gözetlendiği hissine kapılır. kendini denetler. Sütyenler memelerin kaltıgını göstermezler.  Mayoların iç bölümü plastik veya sert kumaştan astar ile yapılır denize giren kadınların meme uçları sertleşir denizden çıktıktan sonra. Belli olmasın diye bu astar mayonun göğüs bölümünde durur. Mayolarda astar olmasaydı meme uçlarının kalkık olduğu görülür kadınlar bundan epey rahatsız olurdu. Bu yüzden mayolar sütyenler özel üretilir. Sütyen ayrıca dış uyarılara karşı memeleri korur.

Kadınlar boşalınca meni dışına akar mı ?  Kadın vücudu meni üretmez. Kadının erkek gibi meni fışkırması olmaz.  Ama akıntıları ve cinsel ilişkiyi kolaylaştırıcı ıslaklığı vardır. Cinsel olarak kadınlar heyecanlanınca ıslanma olur ama bu meni degildir cıvık bir sıvıdır meni kadar koyu kıvamlı degildir..

Kadınla erkek ilişkisinden sonra kadın adete girerse ne olur ? Hiçbirşey olmaz sevişmiş olurlar, kadın hamile olmaz.Adet olacağını bilmediği için de günahı olmaz. Ortada dinsel veya fiziksel bir sorun yoktur.Adet geldiği için de bu ilişkinin hamile kalma şansı yoktur.Yumurtlama dönemi değil bozulmuş-yozlaşmış yumurtayı dışarı atma dönemindedir kadın.

kadınlar orgazm olurken acı duyar mı ? Hayır acı duymaz , ama çoşku ve sevinç rahatlama mutluluk hissi duyabilirler. Boşalmış kadın rahattır.Yoksa acı çekilseydi kimse çiftleşmezdi.Mastürbasyon yapmazdı.Kadınların çıkardıkları sesler acı değil erkekleri heyecanlandırmak için ve kendileri de bir tempoya girdiklerindendir. Acı değildir.

Kızlık bozulmasından sonra hemen kalkılabilir mi ? : Elbette kalkılabilir,bekaretin yitirilmesi doğru kişi ile  normal bir olaydır.Kadın cinselliği bunun için uygundur. Bu sünnet gibi bir operasyon değildir. Kızların gözünde epey büyütülmüş bir olay olduğundan büyük acı duyulacağı sanılır oysa hafif çimdik acısından daha az acı duylur. Acıdan ziyade korku daha büyüktür. Sırf gözünde büyüttüğü bekret korkusu yüzünden evlenmeyen az sayıda kadınlar vardır dünyada.

Kızlık zarı bozulunca boş gibi mi hissedilir ? Kadınların çoğunda başka rakiplerini sevgilileriyle görünce boşluk hissi vardır. Cinsel ilişkiye giren kadınlarda yapmadıkları zaman boşluk hissi oluşması doğaldır. Erkekler de benzer tam tersi sürtme penisini dokundurma hissi duyarlar.

Kızlık zarı yeni bozulan birinin cinsel ilişki sırasında sürekli kan gelmesi normal mi ? Evet normal  zamanla alışacaktır, ayrıca yeni evlilerde sadece bu degil ağrılı idrar yapma sorunu da vardır  zamanla bunlar aşılır.Düzelir merak etmeyin

Kızın adet kanaması geldiginde içinde sperm varsa temizlenir mi ?  Dişilik organı hiçbir pisliği içinde barındırmaz, daima tazelenir. içindeki spermler de dahil yabancı olan her maddeyi  daima dışarı atma eğilimindedir. Adet kanamasında vajina silbaştan temizlenir .

Kız sevgilisine bakire olup olmadığını söyler mi ? Söyleyebilir, bu tamamen kendi bileceği bir iş. Kız dediğiniz zaman çeşit kişikler karışımı demektir ve her kızı aynı kefede tutmak yanlıştır.

Klitorisim nedir ?  Klitoris kızların cinsel organındaki  en hassas yerdir orası aşırı hassas ve gıdıklanma hissi verir. İdrar-çiş  yapma yerinin en üstünde bulunur. Kıvrımın dış deri ile üstten başladıgı yerin altındadır. Üstü kaplıdır ve kendini gizler. Daha fazla açıklayıcı bilgi bulamazssınız sanırım. O kadar çok sorulmuş ki bu soru. Eski türkçede bızır ama artık bızır kelimesini hemen hemen yeni nesil kızlar kullanmadığı için klitoris olarak tanımlanıyor. Kadın cinselligi tek bir delikten-açıklıktan ibaret degildir.Klitorisim diyen bir kız muhtemelen kendine ait en hassas yerini anlatmaya çalışmıştır. Heyecnlandıgı zaman sertleşen kabaran dişilik organını ifade eder. Ergen kızlar bu tür yazıları okuduklarında kendilerini tanımak istiyorlar. En azından aşırıya gitmeden açıklama geregi duydum.

Klitoris kalkar mı ? Evet ,ama hiçbir kadın klitorisim kalktı şey yapmam lazım diyemez. Kalkma fiili erkeklere ait gibidir kadın kendini hep pasif gösterir. Çünkü kadınlıktan çıkacağından korkar. Kadın vücudundaki en erkeksi organ klitoristir.

Mastürbasyon yaptıktan sonra adet olunmaz mı ?   Mastürbasyonla adet arasında bağlantı yoktur. Adet her ay yetişkin olgun bir kızın geçirdiği süreçtir. Mastürbasyon ise her zaman yapabilir yada yapmayabilir onun cinsel isteğine kalmış birşeydir. Adet kanamasının cinsel ilişkiyle  de bir alakası yoktur.  Adet mastürbasyon yapsanz da yapmasanız da gelir.

Mastürbasyon yaptıktan sonra aybaşı olur mu ? Yukarda anlattım aybaşı ayrı şeydir mastürbasyonla alakası yoktur. Adet kanamanız  gelecekse zaten gününde gelir bir zararı yada faydası yoktur mastürbasyon yapmanızın, hızlandırıp geciktirmez regl olmanızı. Mastürbasyon kişisel ihtiyaçtır. regl ise doğal döngünüz.

Meme kanseri bir kadınla ilişkiye girersem ne olur ? Hiçbirşey olmaz. Kanser kadının problemidir. cinsellikle bulaşmaz. Aids gibi değildir. zührevi bir hastalık değildir. Kanser herkeste görülen aileden geçen bir hastalıktır genellikle. Gen ve dna yapısında yazılıdır.  Size zararı olmaz kadının.

Meme uçları kızlıkla alakası ? Alakası yoktur. o pembe iken normale dönmesi kızın gençliğe ulaşmasından kaynaklı.Bekaretle alakalı değil. Onu asla anlayamazssınız. Halk arasında uydurulmuş hurafedir bu. 5o yaşında bakire kızlar da var onların memeleri pembe pembe olması gerekirdi ergen kızlar gibi. İşi karıştırıp saçmalıyorlar. Mühürlü Takometre bağlamak lazım doğar doğmaz en garantisi bu. İnsanlar insanlarla uğraşmaktan bıkmaz. Bekaret insanın içindedir dışında değil.

Mezi hamile bırakır mı ?  Elbette ki bırakır mezi, dediğimiz şey penisin daha sık hafif heyecanlanmalarda oluşturduğu basit akıntıdır ancak bu sıvılar prostattan geldiği için içnde spermler vardır. Meninin farkı daha yoğun ve kıvamlı olmasıdır. En küçük sperm kitlesi bir kadını hamile bırakabilir ancak erkek vücudundan sıcağı sıcağına kadın vücuduna zerkedilmesi gerekir . Mezi yada meni  spermler vücut dışına çıkınca eğer baika bir kadın vücuduna girmezsse hızla ölürler



Öpüşme ile bir kızın orgazm olması hamilelik beliritisi midir ? Hamilelik korkusu o kadar kuvvetli ki insan kendi cinselliğini bile tanımadan hamile kalmaktan korkar. Orgazm olmakla hamilelik arasında bağ yoktur. İstediğiniz kadar öpüşün hamile kalmazssınız ama 30 gün üsütüste cinsel ilişkiye girerseniz hamile kalma şansınız vardır , kadın 30 günde ancak 1-2 gün hmile kalabilir. Hamile kalmak çok kolay birşey değil ama zor da değildir.

Rahim deliğinin önünde beyaz bir şey var ?  Rahim deliğini  spekulum denen alet yardımı olmadan kolay kolay göremezssiniz orası çok içtedir.yani deliğin içinde başka delik var . Bahsettiğiniz vajina girşidir. burda beyaz renkli yada ince yapışkan sıvının bulunması normaldir. Bu sıvı vajinayı dış etkenlerden mikroplara karşı korur. Laktin denen peynirimsi süt kesiği kokusundadır. Faydalı bakteriler vajina içine mikrop ve tozların girmesini önleyerek. dışa girişe atar. Kızlar bu yüzden sadece adet günleri değil bazen günlük ped kullanırlar. Muhtemelen erkeksiniz. yada bunu yeni farkeden ergen kızssınız.

Regl öncesi göğüslerim şişiyor ? : Bu gayet normal bir durum  hormonal değişklik geçiriyorsunuz vücudunuz su topluyor. Her kadında bu böyledir. Adet olacağınızı 1 hafta önceden hissediyorsunuz.  Bu anormallik değil akine normal sağlıklı olduğunuzu gösterir.


Rahim deliğinin önünde beyaz bir şey var ?  Rahim deliğini  spekulum denen alet yardımı olmadan kolay kolay göremezssiniz orası çok içtedir.yani deliğin içinde başka delik var . Bahsettiğiniz vajina girşidir. burda beyaz renkli yada ince yapışkan sıvının bulunması normaldir. Bu sıvı vajinayı dış etkenlerden mikroplara karşı korur. Laktin denen peynirimsi süt kesiği kokusundadır. Faydalı bakteriler vajina içine mikrop ve tozların girmesini önleyerek. dışa girişe atar. Kızlar bu yüzden sadece adet günleri değil bazen günlük ped kullanırlar. Muhtemelen erkeksiniz. yada bunu yeni farkeden ergen kızssınız.

Regl öncesi göğüslerim şişiyor ? : Bu gayet normal bir durum  hormonal değişklik geçiriyorsunuz vücudunuz su topluyor. Her kadında bu böyledir. Adet olacağınızı 1 hafta önceden hissediyorsunuz.  Bu anormallik değil akine normal sağlıklı olduğunuzu gösterir.


Tanga kadını zevke getirir mi ?  Tanga giymek,tanga külot giyme kadının kendi vücudunu çekici hale getirme biraz da kadınlararası modayla alakalıdır. Kadınlar kendi aralarında birbirlerini gaza getirmeyi severler. Bu bazen cesur giyinmekle bazende muhafazakar görünmekle mümkündür. Bir elbise parçasından zevke gelmesi orgazm olması mümkün değildir.  İç çamaşırı sadece bir katalizördür ,Tanga görüntüye hitap eden bir iç çamaşırıdır. Ha normal iç çamaşırı giymiş ha tanga giymiş aynıdr. Kadın aynada kendini seksi görmekten hoşlanır. Güveni bu etkileme gücü ile oluşur. Giyimiyle önce kendini kandırır,sonra hemcinslerini, sonra erkekleri.


Ters ilişki belli olurmu ? ters ilişki kız yada erkek olsanız belli olmaz, kimisi paytak paytak yürüyünce yürüyüşüne takar kimisi eline yüzüne bakarak atar. Böyle bir ilişkiyi sadece kendisi ve partneri bilir . Ancak çok ileri düzeyde yapıloırsa mikrop kapmaları, hemoroid ve yırtıklara sebep olur , Mkat,normal birleşme yeri değildir. Dinen de böyle bir ilişki  tasvip edilmez.


Ergenlik bitince azgınlık ta biter mi ? Hayır ergenlik sadece başlangıçtır. Salgıların yeni farkedildiği bir dönem. Azgınlık insanın içindeki frenlediği frenlemeye çalıştığı içgüdüsel hareketlerdir. Ergen olunca başlangıç yaparlar erkekler için ömür boyu kızlar için 48-50 yaşına kadar sürer . aslında hiç bitmez. Ergenlik bilince ulaştığımız bir zaman dilimi. Sıkıcı olması bu yüzdendir. Azgınlık kişinin eğitimine kendini tutabilmesine toplumuna memleketinin havasına göre değişir.Ülkesinin verdiği özgürlük kurallarına göre değişir. Her olgun normal insanın içinde vardır. Yoksa üreyemezdik. Hayvanlar da azar. İnsanın tek farkı baskılayabilmesidir. Baskılayamazssa hayvan olur suçlu olur.


Hayızlı iken genital bölygeyi tıraş etmek günah mıdır ? Adet görüyorken genital bölgeyi tıraş etmek neden günah olsun. Temizlik yapmak günah değildir. Kendinizden korkmayın. Hatta birçok kadın temizlik açısından eğer ağda kullanmıyorsa tıraş oluyorsa adet dönemi temizlenir. Çünkü mikrop kapmamak için bakterilerin oluşmasını engellemek için tıraş eder.Vajinanın kendini yenileme ve temizleme periyodudur.




İlişkide kadın boşalmazssa boy abdesti gerekir mi ? Evet gerekir . Niyet edilmiştir sevişme yaşanmıştır. ama başarısız olmak ta normaldir Dinde mantıgı ayıran o maksatla niyet etmeniz fiilen bu işe başlamış yapmış olmanız. Banyo sizi temiz bırakır basit birşeydir sonuçta . içiniz de rahatlar.


Kadının penis tutkusu varmıdır ? Vardır ama bunun korkusu da verilmiştir bebeklikte. Kız çocukları küçükken başka erkek çocuğunu gördüklerinde eksikliklerini Oyuncak bebeğe verdikleri ilgi ile bastırırlar. Oidipüs kompleksine göre babanın ona bir gün penis vereceği düşüncesi oluşur. Lezbiyen ilişkilerde de bile penis olmasa da asıl düşünce penistir. Her ne kadar ters görünse bile kadın düşüncesinde vardır. Korku çocukluktan kalma olduğu için baskılanır.

Kadın adetken cenüp olursa banyo yapmalı mı ? Yaparsa temizlenir. Banyo yapmanın zararı yoktur, faydası vardır. Hem içi rahatlar hemde dinen rahatlar.


Kadınlar cinsel ilişkide neden hep zorlanır ? Hep zorlanma yeteri kadar ıslanmamaktan,yada organik bozukluktan kaynaklı olabilir. Genellikle evliliğin ilk yıllarında bu tür sorunlar görülür. Penisin vajinaya ilk girişi biraz sıkıcıdır ama zamanla alışılır. Eczanelerde satılan su bazlı kayganlaştırıcı jellerin görevi budur. Siz ilk değilsiniz birçok kadın aynı dertten muzdariptir. Her kadının erkek görünce şapır şapır ıslanması mümkün değil. Cinsel ilişki erotik filmlerdeki gibi aktif değildir o filmler kaç kere kesilir yapıştırılır bilemezssiniz. Cinsellikte korku,zorunluluk meccburiyet kocayı memnun edeyim bari hissi ıslanmayı dondurur. Canınız isediğinde en iyisi olur. Ama onun isteği ile aynı zamana denk getirmek zordur birbirinize masaj yaparak başlarsanız daha rahat olabilir. Kayganlaştırıcı jel eczanelerde vardır. Birde genel olarak jinekologa durumunuzu anlatın Bazen kistler de cinsel ilişkiyi zorlaştırırlar. Organik sorununuz varsa ortaya çıkar.

Kadınlar neden siyah külotlu çorap giyer ? : Özellikle kışın şıklık güzelliğini beraberinde taşıyıp üşümemek için giyerler. Siyah renk ısıyı sıcaklığı çeker. Beyaz renk ise yansıtır. Kadınlar naylon çorap içinde üşümezler naylon ısıyı içinde tutar,yagmur damlası düşünce külotluçoraptan kayarak düşer su girmez. siyah ta ısıyı tutar bu sebeple siyah kışın en fazla giyilen renktir.

Kadınlar orgazm olunca ne akar ? Hiçbirşey. seni seyrettiğin filmlerle kandırıyorlar. Bu sahneyi filmde seyrettin o yüzden soruyorsun.Bu yazıya değil de seyrettiğin filme inanırsan gerçek yaşantıda bunun gördüğün gibi olmadığını anlayınca asıl şaşıracaksın. Gerçekle filmler farklıdır.

Kendini çok sıkarsan kan gelir mi ? Niye gelsin ki.güçsüz kalır tekrar eski haline dönersin. Cinsel ilişki esnasında dersen zedelenme olabilse de öyle kaydadeğer birşey yoktur. Ne kadar sıkabilirsin ki. sıkarsan. Sıkmak sana zararı olur rahatsızlık hissettirir.

Kız üreme organında beyaz renkli yapışkan sıvı nedir ? Gayet normal. Bu madde bir kızı dış mikroplardan korur. Kızların cinsel organı daima ıslaktır ağzınız gibi. Rahatsız olmaz bu durumdan. Ergenlikten sonra bu sıvılar artar ve farkedilir. Günlük pedler kullanılır.

Kuruyan sperm canlı mıdır ? Hayır spermeler penisten çıkar çıkmaz hayatını kaybetmeye başlar. Eğer bir kadın vücudundaki vajia içine boşalmazssa ısı ve sıvı farkı yüzünden birkaç saat içinde çoğu ölür canlı kalan olmaz. kurumuş sperm sulandırılsa bile yaşayan olmaz. Öyle olsaydı şu an ölmüş birçok insan çocuk sahibi olurdu.

Klitoris ellemek günah mı ? Hayır. erkekler kendi uzvunu hergün ellerken kızlar için neden günah olsun. Kendine dokunmak günah değildir.


Penis direk rahime girer mi ? Hayır penis rahime giremez. Penis vajinaya girebilir ancak. Rahim çok daha ince bir kanaldır. Cinsel birleşme yeri değildir Bu yüzden penisin girmesi imkansızdır. Çocuk oluşumu gelişimi rahimde oluşur bu yüzden çok kullanılan terimdir Vajina ile rahimi karıştırmayın.

Penis büzülür mü ? Evet soğuk havalarda ve sert olmadığı zaman büzülür şişman erkeklerde sünnet derisi altına dahi kaçar görünmez hale geçer.  Erkeklerin büyük bir kısmı düğme gibi oldu bulamıyorum diye itirafta bulunur soğuk kış  havalarında pisuvarda işerlerken . Sıcak havalarda ise genleşir boyunun 2 katıdır.  Mesela kar yağmış çok soğuk bir ortamda  2- 3 cm-4 cm ye kadar küçülür  büzülmeyle. Bütün ürkütücülüğünü kaybetmiştir.

Penise su kaçar mı ? : Hayır kaçmaz denizde havuzda yada banyoda vajinaya ve penise su kaçmaz. Bu organlar büzülereke su kaçmasını önler refleks şeklinde. Normal insan boyu su ve deniz basıncında suyun kaçması mümkün değildir.

Penisimin başı mor ? Penis zaten mordur ama sünnet olmadıysanız. Sünnet olduktan sonra hava ile temas ettiği için pembemsi et rengine dönüşür. Islak veya hava almadığı zaman yine morlaşma vardır. Sünnetsiz hristiyan erkeklerde penis başı mordur.


Pipi deliği altta olursa ne olur ?  Bu bir doğumsal problemdir ve hastanede ameliyatla düzeltilmelidir. Çok zor bir ameliyat değildir. Genellikle bebeklik döneminde yapılırsa sorun küçük yaşta çözülmüş olacaktır.  Sünnetli doğan erkek bebeklerde sıklıkla görülür.

Prezervatif yokken ne kullanılırdı ? Kuzu bağırsağı, evet yanlış duymadınız. Kuzu bağırsağı romanya ve ukrayna köylülerinde şehire uğramadaıkları için 1970-80 lere  kadar kulanıldı belki de halen daha bilmediğimiz yerlerde kullanılmaktadır. İnsanın kuzu bagırsağı kullanması milattan önceye kadar dayanır. Naylon 30-50 senelik bir buluştur.


Adet kokusu erkeğin hoşuna gider mi ? Kısmen. Erkekler de kadınlar kadar iğrenç kokuları sevmezler. Kadın kendi kokusunu bilir hem koklamaktan hoşlanır hemde iğrenç bulur. Ama onunla da yaşamak zorundadır. Kendine alışır.Erkekler ise ömürleri boyunca vajina kokusu. kadın cinselliği kokusu kadın teni kokusunu hissetme peşindedir. Bu sebeple bazı kişilere hoş gelebilir. O kadar korkutucu ve utanç verici düşünce değil.



Evlenilen gün sevişmek mecbur mudur ? Hayır, evlilik sadece yasal olarak topluma olan bir bildirimdir. Sevişmeye hazır olduğunuz zaman penisi içeri alırsınız. Bunu yapan kadın elidir. Erkek istese de vajinanıza siz istemedikten sonra giremez. Kapalı bir vajinaya hiçkimse kolay giremez. Korku ve isteksiz olduğunuzda zaten vajinanız açılmaz. Bu her kadında olan birşeydir. Erkeklerin penisi kördür, vajinanın yerini bile bulamaz ilk girişte, Kadın kendisi eliyle oraya götürür. Bunun için kendini hazır yeteri kadar istekli olması gerekir. Erkek bu işte kazançlı çıkan gibi görünse de en sabırlı olan kişi olmalıdır. Her sabırın bir selameti vardır. Korkmayın.



Hemoroid hastası olan kişi ters ilişkiye girebilir mi ? Hemoroid zaten anüsteki toplardamarların geçtiği en büyük kan damar sistemidir. Anal ilişki zorlamasıyla da hemoroid oluşur. Hastalığı azdırır böyle bir ilişki. Dinen de çok yasaktır. Sağlığa zararı olacaktır. Makat cinsel ilişki yeri olmadığı için kendiliğinden kadın gibi kaygan sıvı gelmez. Bu aşınma ve sürtünmeler hemoroidi tetikler. Homoseksüellerin çoğu bunu bildiği için jel kullanır.


İlk seks için ağrı kesici kullanabilir miyim ? Evet ,elbette.Ağrı duymaktan korkuyorsanız,Doktor değilm ama yan etkisi fazla olmayan Her evdeki ecza dolabınızda bulunan -baş ağrısı migrene iyi gelen , küçük dozlu 1 miligramı geçmeyen Novalgin tarzı metamizol sodyum kökenli bir ilaç hapı ilişkiye girmeden 40-50 dakika önceden içebilirsiniz, yada parasetamol kökenli yan etkisiz ağrı kesici . Ancak her defasında bunu kullanmayın ilaçlar alışkanlık yaparlar. Bu benim tavsiyem değildir sizin kendinizi avutmanız açısından faydalı olabilir. Hastalığınız varsa yan etkisini prospeküse bakarak inceleyin, Yada en iyisi bir doktora danışın. Yine de vurguluyorum, Ben bir doktor değilim. Ama baş ağrısı haplarını zaten günlük yaşantımızda kullanıyoruz. Ecza dolaplarımızda bulunduruyoruz. Karar sizin.






cinsel sorular erkek cinsel ilişki soruları cinsel organlar resimli cinsellik sohbet sevgiliye sorulacak cinsel sorular cinsellikle ilgili sorular kadınlar kulübü kadın cinsel organı resmi gerçek kadınlar kulübü cinsellik+18 sorulan cinsel sorular sor sormak sorum var erkeklere sormak istiyorum uzman cinsel konular hakkında utanıyorum çekiniyorum anneme babam söyleyemiyorum söylemekten korkuyorum nasıl söylerim evdekilere söyleyemem çok ayıp
4 Ağustos 2017  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Sideki Tum Sayfalar Site ici Linkler Sitemap

DAHA FAZLA RESİM İÇİN AŞAĞIDAKİ RESİMLERİ TIKLAYABİLİRSİNİZ  JARTİYERLİ KADIN RESİMLERİ LATEX ve DERİ ELBİSE GİYEN BAYANLA...

DAHA FAZLA RESİM İÇİN AŞAĞIDAKİ RESİMLERİ TIKLAYABİLİRSİNİZ


JARTİYERLİ KADIN RESİMLERİ


LATEX ve DERİ ELBİSE GİYEN BAYANLAR



KISA ŞORTLU SEKSİ KIZLAR


GİZLİ ÇEKİM RESİMLER İFŞA FOTO



























GENİŞ BASENLİ KADINLAR









SARIŞIN KEDİCİKLERİN RESİM GALERİSİ





HAMİLE KADIN RESİMLERİ



KORELİ TATLI KIZ FOTOLARI




HİNTLİ KIZ FOTOLARI