Erkek ve Kızlarda Sürtünme İsteği Fantazisi :)

Erkek ve Kızlarda Sürtünme İsteği Fantazisi

Her eşeyli üreyen canlı çiftleşme üreme esnasında bir çeşit sürtünme gerçekleştirir. Sürtünme ve en sonunda ilişki kısmı ile üreme ortamı hazırlanır. Bu durum biz insanlarda da pek farklı değil. Sürtmeyi sürtünmeyi seviyoruz :) BSG blogu olarak bu yazımızda sürtünme konusunu ele alacağız.


Kızlarda Sürtünme İsteği ve Arzusu

Kızlar sürtünmeyi erkeklere nazaran çok aşırı fazla ister. Otobüsteyken direğe sürtünmeyi yada bir salatalık ile sürtünmeyi yastığı bacak arasına alıp sürtünmeyi. İlişkiye girerkende penise sürtünmeyi ya da lezbiyen ilişkide birebirlerine sürtünmeyi severler. Kızlar tarafından tacize uğramak pek şaşılacak bir durum değil. Şahsen ben 25 yaşında erkek olarak çok yaşadım kızların bilerek sürtünerek taciz etmesini tabi çoğu hoşumuza gitmedi değil :)



Neyse kızlar ergenlik döneminde en çok sever sürtünmeyi direk dansı da bu hareketle doğmuştur. Kızım amın mı kaşınıyor diye bir küfür vardır argo evet kaşınır gibi sürtünmek ister bayanlar asice ve delice. Önsevişmede hemen içine almaktansa sürtünerek kudurtmak ve kudurmak isterler.


Erkeklerde Sürtme İsteği

Ahh biz erkekler yok mu aman yakalamayalım bi yerlerde birini sürtünmek isteriz. Taciz olayı biz erkeklerde had safhaddadır. Her cinsel temas biz erkekleri tahrik eder ve uçurur. Otobüste fordlamak efsanesi olmuştur artık sürtünmek bokunu çıkarmak bazen pantolon içerisinden delip içinden geçmek isteriz. Erkeklerde birşeylere sürtünme isteği kızlara göre daha azdır ne bileyim oyuncağa yada kaleme sürtmeyiz. ama damacana şişe veya şişme manken azılı düşmanlarımızmış gibi içini delmeye çalışırız.


sürtmek çok zevklidir o yüzden erkekler otobüslerde yada diğer toplu taşıma araçlarında sürekli olarak tacizde bulunuyorlar tabi bu hoş bir şey değil ama erkeklerin hoşuna gidiyor işte 

4 Ağustos 2017

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Sideki Tum Sayfalar Site ici Linkler Sitemap

DAHA FAZLA RESİM İÇİN AŞAĞIDAKİ RESİMLERİ TIKLAYABİLİRSİNİZ  JARTİYERLİ KADIN RESİMLERİ LATEX ve DERİ ELBİSE GİYEN BAYANLA...

DAHA FAZLA RESİM İÇİN AŞAĞIDAKİ RESİMLERİ TIKLAYABİLİRSİNİZ


JARTİYERLİ KADIN RESİMLERİ


LATEX ve DERİ ELBİSE GİYEN BAYANLAR



KISA ŞORTLU SEKSİ KIZLAR


GİZLİ ÇEKİM RESİMLER İFŞA FOTO



























GENİŞ BASENLİ KADINLAR









SARIŞIN KEDİCİKLERİN RESİM GALERİSİ





HAMİLE KADIN RESİMLERİ



KORELİ TATLI KIZ FOTOLARI




HİNTLİ KIZ FOTOLARI