Cinsel Sorular ve Cevaplar

Cinsel Sorular ve Cevaplar ?






Sizde sor sormak isterseniz yukarıdaki telefon numarsından bana ulaşabilirsiniz yada aşağıdan mesaj atabilirsibiz mesajınızı uzun ve açıklayıcı yazın ve bu sayfada yayınlanmasını bekleyin sorunuza en yakın zamanda cevap verilecektir

Sayfa Çok Uzun olduğundan size nasıl kensi dosurunuzu bulacağınız tarif edeyim eğer  bilgisayar kullanıyorsanız CTRL+F tuşları ile yada F3 duşuna basarak sayfa içi arama yapabilirsiniz. Eğer akıllı telefon kullanıyorsanız Seçeneklere girin Sayada Bul yada Sayfa İçi Arama Yap Seçeneklerini kullanarak kendi istediğiniz soruya ulaşabilirsiniz.

Abi sevgilim elini Pantolonun arasından geçirip kalçama indirdi akşamına su geldimi diye sordu bişey anlamadım yardımcı olurmusun? -Ezgi 17 Vajinandan zevk Suyu geldimi akıntı oldu mu diye soruyor

Bir erkek kıza cinsellikten bahsediyorsa ? : Sapık değildir. kendi yaşıtı hiçbir kızdan bilgi alamamaktadır. İlgi duymaktadır. sperm torbası doludur.Öğreneceği bilgiler canlı bir karşıtcinsten onu tatmin eder. Meraklarını gidermek bildiklerini paylaşmak ister. Çünkü hep internet veya dergi ortamında saçmasapan şeyler öğrenmektedir. Gerçek yaşayan bir kız arkadaşta saklıdır ama hiçbiri vurdum duymazdır.Ergenlik döneminde kızların cinsel konulardan kaçışı vardır. bu korkular bazen çok uzun sürer.Cinsellik korkusudur. Sanki hiç yaşamayacakmış düşünce kendinden korkmaktır. Aslında kadında cinselliği uyandıran erkektir. Yoksa yıllarca uyur.Cinsel organın maksadı sadece işemeye yaramak değildir. Kızlar tatmin ihtiyacını sonradan öğrenirler. Erkekler ise boşalmaya mecbur kaldıkları için. Boşalmaya mecbur oldukları için. Cinsel her konu onları tatmin eder. Karşıtcinsle konuşmak rahatlatır. Belki de konuşmalar olsa birçok sapıklığı ortadan kaldırır. Sapıklıkların  birçoğu tatmin edilmemiş meraktan, cevap alınmamış sorulardan oluşur.
Bakirelikten çıktıktan sonra idrar deliğinde bozulma olur mu ? ilk ilişkilerde birazcık idrar deliğinde tahriş olur, hafif kanlanma da olabilir. Bu zamanla düzelecektir. Uzun ara verirseniz yine aynı sorunlar oluşur.  Vajinanın bir yabancıya alışması kolay değildir. İdrar deliği deforme olmaz sadece tahriş olur. Daha önce böyle bir sürtünmeye maruz kalmadığı için.

Bir erkekle cinsel konular konuşarak onun boşalması mümkün mü ?  Hayır ,Meni sıvısı akmaz ama Mezi denen sıvı akıtır. Cinsel konular konuşarak onu ereksiyona sokarsınız . penisi sertleşir.  Ve ucundan 3-5 damla kayganlaştırıcı sıvı akar. Erkekler için bazen konuşmak ta yeterlidir. Karşıtcinsle konuşarak tatmin olmak ister. Bu kötü ve sapıkça bir durum değildir. Penis zaten her türlü uyarıma açıktır. Erkek onun zamansız sertleşmesini doğal karşılar. Alışmıştır.Kadınla erkeklerin bu tür konular konuşması. Erkekleri hem cezbeder hem bilgilendirir ,hemde deşarj olmaları için bir sebep oluşturur. Kadın erkek çatışmalarının çoğu konuşmamaktan,, anlaşılmamaktan kaynaklanır. Erkeğin cinsel konuyla rahatlaması mümkünse bilgi vermek bile yeterlidir.

Boşaldıktan sonra acıkmak ?  Erkekler boşaldıktan sonra az kendine gelince ilk yapacakları iş şekrli veya tuzlu proteinli bir yiyecek seçmek olacaktır Buzdolabına saldırmak Mutfaga saldırmak normaldir. Bütün spermlerini kaybederler. Geri kazanmak için enerjiye ihtiyaç duyarlar. Boşalmadan sonra buzdolabına saldırmayan erkek yok gibidir. Bir kadınsanız İzleyin  göreceksiniz..

Buruşuk kız vajinası ? Vajina kat kattır vajina buruşuk olmaz iç dudaklar uzun ve buruşuk görünebilir bu her kızda farklıdır çok kullanılmış anlamında değildir. Her kızınki doğuştan farklıdır.




Doğum sonrası dikilen yerde et parçası ? Bu doğumdan sonra dikiş yerinin tam oturmaması yada iki doku arasındaki mesafedenkaynaklı. Yada kaynama esnasında dikişlerin zorlanmasından oluşabilir. Sizi rahatsız ediyorsa yaranız kaynadığına göre o et parçasını aldırabilirsiniz. sonuçta bir kist değil sadece görüntüsel yag bezesi gibi bir durumdur lokal anesteziyle hemen alabilirler. Bir kadın doktoruyla görüşmeniz gerekli siz ilk değilsinizdir aynı sorunda olan. Doktorların bu konuda tecrübeleri vardır. Aile hekiminize danışın önce.

Ayakları havaya dikmek ilişkiden sonra ? Hamile kalma şansını arttırmak için kadınlar arasında birbirlerine anlattıkları bir metod’tur. Faydalı oldugunu söylerler. spermin rahime ulaşmasını sağlamak maksadıyla yapılsa da bilimsel olarak faydalı olmadığı açıklanmış. Yine de çocuğu olmayanların deneyebileceği birşey.

adetliyken orgazmın zararları ? Yok boşuna arıyorsun, çoğu kız bu dönemde yapıyor. ama sorsan yapmıyorum der. Bir kız başka kızlara zaten bunu a sormaya cesaret etmez ,kişisel birşey çünkü. Bu soruyu sorduguna göre sen yapmaktan korkuyorsun ki zararının peşindesin.Sanıyorsun ki dünyada sadece sen yapıyorsun. içinde her defasında pişmanlık hissi duyuyorsun, bu hissin gerçekle alakası yok tamamen kimyasal.vücut kimyasıyla alakalı ve herkes bunu hissediyor.



adetli kızın vajinası büyür mü ? Kadınsal dönem oldugundan dokularda bir şişme olur,gıdıklanma hissi daha çok duyulur. ama vajina büyümez

anal ilişkiden dolayı kalçalar büyürmü ? Hayır kadının kalçaları östrojen hormonu ile ,kadınlıkla şekillenir. erkekete ise yağlanma ve şimanlama ile.  östrojen hormonu kadına kadınsı vücut çıkıntıları yumuşak ten ve güzel saçlar verir.




aldatan kadın vajinasından belli olurmu ? Yok malesef orda takometre yok, olsaydı bakardık eğlenceli olurdu,ama erkeklerde de olması gerekirdi, kadın sana bunu söyleyecek sen iyice çaptan düştün deme hakkına sahip olurdu,zamanla ihtiyarlayınca bunun kuşu ötmüyor derler senin takometreyi gösterirlerdi.   sakın bu kafada olma, ucu erkeklere dokunur. Kuşlar bir gün ölür bunu unutma. Sakın kadınlarda takometre arama.

azdığı halde ilişkiye girmeyen kadın nasıl hisseder ?  : Daha sinirlidir,cinselliğini bastırır acısını başka şeylerden çıkarır.Mastürbasyon  yapmamaya inat ettikçe işleri tersine olur,gıdıklanma kaşınma hissi fazladır,daha hassastır  ama bastırır. Başka şeyler düşünür.

bekar bir kızım cinsel arzu hissediyorum,bazen aşırı istek oluyor normal bir durummu bu ? Gayet normal



bekar kızın cinsel arzusu hissetmesi kötü mü ? :  Gayet doğal . tabii birşey ,bilakis olmaması  anormal. taş veya toprak plastik bir nesne  olsaydınız belki cinsel arzu hissetmezdiniz. ağaçla çiçekler bile erkek sporlarıyla birleşirken ciselliği görmemek için inat olurdu.

bakire kızlar neden ıslanır ? cinsel arzu duyan her kız ıslanır, bakire değil evli kızlar da ıslanır. bu doğal birşeydir. ama birbirine söylemezler bunları. kızların ayıp günah ahlaksızlık terbiyesizlik korkusu fazladır. Bazı şeyleri yaşarlar ama söyleyemezler .

bakire kızda cinsel istek olur mu ?  Neden olmasın o bir taş değil,odun değil,  kızlar erkeklerden daha hissidir üstelik. bakirelik sadece küçücük bir zar, onu kafaya takmamak gerek. kadın zarın yırtılmasıyla yada yırtılmamasıyla aynı kadındır. değişmez. bir patlama olmaz.

bakireden meni gelirmi ?  Akıntı gelir,  kızlarda meni yoktur, koruyucu ıslaklık gelir beuaz yapışkandır uzar.

büyük penis acıtır mı ?  Sadece görüntüsü ürkütücüdür, vajina  genleştiğinde her boyutu alabilir. ama uzakdogunun kadınları  ile batının kadınları bir değildir. yani penis uzunluk ve genişliği herkesin kendi ırkına göre daha iyidir.  çinli bir kızla türk erkeği mutlu olur ama darlık hissi yaşanabilir.

boşalan erkek ne hisseder ? boşaldığı saniyeler sonunda rahatlık,uzaklaşma ,kaçma, kimse penisime dokunmasın çok hassas,seksten uzaklaşmam gerek içgüdüsü, arkamı döneyim bana dokunmasın çok hassasım. sonraki saniyeler çok iyiydi rahatladım,huzurluyum mutluyum şimdi hayata devam edeceğim ,problemim bitti.

boşaldıktan sonra işemek hamile bırakırmı ? hayır  işemekle boşalmak arasında bir bağ yok.  istediğin kadar işe mastürbasyondan sonra



cinsellik muhabbeti sırasında bir kız ıslanır mı ?  Gayet normal bir durum, ıslanması tabii bir olaydır heyecana baglı

cinsel iliski oldu kan gelmedi peki göğüslerim büyür mü ? hayır büyümez, erkek arkadaşın seni kandırmış ,cinsel ilişkiyle göğüs büyümez.

çeşme suyu ile hamile kalınırmı ?  Çeşme düz çeşmeyse sorun yok. ama erkek çeşmesiyse o zaman o su gebe bırakır. çeşmeyhe bağlı bir durum.

cinsel ilişki yaşamamış bir kızın vajinası buruşuk olur mu ?  Olur tabii ki. bu ırsii bir durumdur. bazılarının iç dudakları büyük bazılarının küçük. erkekler de aynı cinsel organa sahip değiller kimesnin tek kalıbı yoktur.

erotik film izlerken yastık üstünde zıplıyorum hoşuma gidiyor ama hamile kalır  mıyım ? Hayır

ellemekle hamile kalınırmı ? hayır

evli erkek penisi farkli olur mu ? Hayır aynı olur,ama vajinaya doymuş bir penis olur genelde

erkek ereksiyon oluyorsa seviyor demek midir ? Evet kısmen . hiçbir erkek heyecan duymadığı kız ile evlenmek istemez. ama platonik aşlar da vardır hiç ereksiyon olmazssın ama seversin inadına o çocukçadır. cinsel olarak keyif almak,cinsel olarak kadın oldugunu görmek ereksiyon kanıtıdır. ama erkeğin erkesiyonu herhangi bir kadına da olabilir . özellikle tek kadına oluyorsa ondan bedenen de hoşlanıyor demektir. Kızlar öyle yada böyle ereksiyon oluşturur

erkeklerin regl merakı var mı ? Elbette ki olmadığı için. merak duyarlar. kadının adet görmesi hem doğal hemde enteresan bir gilgidir erkek gözüyle bakınca. çocukken bir arabanın parçalarını merak eder. vajinanın bir ürünü erkek için enteresandır,akıntısı kokusu şekli

erkekler boşalırken neden kasılır ?  Erkeklerdeki boşalma penisin pompa gibi çalışmasıyla olur bu yüzden  ,kasılıp bırakma şeklinde orgazm olurlar.

erkekler öpüştükten sonra şeyinde neden agrı olur ?  Bir kadın cinsel olarak o erkeği uyardığı için. sertleşir penis dokunulmak ister pantolon arasında sıkışır ama dokunamaz . işte o anda yapacak birşey yoktur. ağrı duyar

erkekte yumurtalık ne işe yarar ?  Üreme için gerekli organdır. Erkek spermleri vücudun dışında üretilmesinin sebebi ısı farklılıgıdır. ısı vücuttan biraz soğuk olmak zorundadır. Kadınların çogu kış aylarında hamile kalırken yazın hamile kalma şansı azalır. bunun sebebi erkekliğin soğuklanma ihtiyacıdır

erkekler neden ellemek ister ? : merak ettikjleeri için, kadın cinselliği görülmez hissedilir, parmakla hissetmek için ellemek ister.  düşünsenize içine dogru bir organ dışa dogru değil

erkek kendi spermini yutarsa ne olur ? Hiçbirşey olmaz, kız da yutsa erkek te yutsa vücuttan atılır.

erkeklerde kaç delik var ?  bu soru kız sorusu, kesinlikle , kızlara göre 1 delik eksik çünkü kızlar ayrı delikten işer ve adet görür erkeklerin ise penis ucundaki delikten hem boşalma hemde çişini yapmaya yarar.   yani erkeklerin deliği tektir.

erkek eşinle uzun süre neden ilikşiye girmez ? Bu  olayda bir problem vardır,  kadın erkeğin fetişlerini takıntılarını tatmin edemiyordur.  adam da kendi hayal ettiği cinselliği bulamadığı için erotik film ve fotograflarda,yada başka kadında kendi takıntıları arar. ararsanız problemi bulursunuz. fakat kadın doğmak  erkek kıskançlıgı taşımaktır. malsesef kadınlar suçu hep erkekte görmeye çalışır erkekte. Evlilikteki cinsellikte erkeğin tek hatası bencilliktir, kadın bunu erkeğe pahalıya maletmeye çalışır.Sorunu erkekte arar hep.

erkekler penisin ağzına alınmasından mutlu olur mu ? Ekeklerdeki ataerkil içgüdüyü gıdıkladığı için evet.  çünkü erkekliği onore etmiş oluyorsunuz. diz çökmüş oluyorsunuz. bu cinsel tatminden ziyade erkekliği tatmin daha çok.  erotik filmlerde erkek efendi kadın ona hizmet eden göründüğü için. japon çin moğol kore kültüründe dikkat ederseniz kadınlar cinsel ilişkide ağlıyor sanki acı çekiyordur. bu harkeetler sesler erkeği onore etmek için. gerçekte hiçbir kadın acı çekmez. Çekseydi kimse cinsel ilişkiye girmezdi.

erkek masajla nasıl boşalır ? bu ilginç soru,,  ama cevaplayacağım, internette süt sağma hareketini youtube dan izleyin, aynıu hareketi erkekliğe uygularsanız sanırım süt gelecektir. :)   hayata doğal olarak bakın .  süt sağıyormuş gibi hayal edin çok kolay .

erotik film izlemek kızlığa zarar verir mi ?  Hayır böyle birşey imkansız  ,sadece mastürbasyon yapmayı kolaylaştırır. sürtme gibi oda bozmaz

evlenince gögüs büyür mü ? hem evet hem hayır, gögüs büyümeye evlenmeden de devam eder zaten yaglandıkça memenz büyür . östorjen etkisiyle. hamile kalırsanız daha da büyür.evliliğin tek etkisi hamilelikten büyüme olabilir.

fitil kizlik zarini bozarmi ? evet bozabilir o yüzden bütün kadın doğumcular jinekologlar ,daha muayene başlangıcında kız mısınız diye sorarlar. yada anlarlar  ,lise talebesi bir kıza fitil vermezler örneğin. krem verirler. fitil sık kullanılan bir ilaçtır kadın hastalıklarında



ilk boşalmayı kadın yaparsa erkek spermi zarar görür mü ? = zaten ilk orgazm kadınların hakkıdır. erkek boşaldıktan sonra çekip gider ve heyecanı biter. ama kadın boşaldıktan sonra içinde penisin girip çıkmasına izin verir.Bundan rahatsız olmaz.

kadınlar boşalınca kötü kokar mı ? Hayır

kadın erkeğin içine boşaldığını nasıl anlar ? sıcaklık hissi,birazcık yanma ,ağırlık hissi, bazı kadınlar için erkeğin boşalması onur verici rahatlık,amacına ulaşma hazneyi  doldurma doluluk zevki verir.  hafif bir keyif durumu. erkeğin boşalması cinsel ilişkideki en son amaçtır.  erkek kadından önce boşalırsa o ilişki hemen son bulur. Bu yuzden önce kadınlar sonra erkekler boşalır. kadının onurlandığı son bölüm belkide en keyifli amacının ulaşıldığı bölümdür. Oda erkeğin boşalması. bu hissi tadan birçok kadın  amacına ulaşma keyfi hisseder.

kadınlar mı azgın erkekler mi ? Bu kişisel bir durumdur. ama kadının azgınlığı asla anlatılmaz. erkeklerinki konuşulur genelde. kadınlar gizli saklı çalışır erkekler gibi yaygara koparmaz.  Azgın bir kadına rastlamak erkek için ürkütücüdür. bu yüzden toplum erkek düzeni oldugundan kadınları hep köreltme yoluna gider.



kızlar tuvalette nasıl çiş yapar ? Çömelerek , onların ayakta yaparken damlatmadan yapacak bir uzvu yoktur. ayakta yaparsa bacak arasından aşağı çiş sızar ve elbisesi pantolonu bulaşır.

kızların cinsel düşüncelere dalması ?   Cinsellik bir vücudun libido yaşam arzusu,üreme isteği ile oluşur. Bu doğuştan gelir,bazı insanlar çok istekli bazısı az istekli olur. Toplumsal koşullar,ahlaksal baskı ,ayıplar, günah görülme gibi şeyler cinselliğin bastırılnsına sebep olur,bastırılan cinsellik beklenmedik patlamalara sebep olur. Bastırılmış içgüdüler mastürbasyon gibi bir teknikle rahatlatılmazssa suç ve günah işletir,  Cinsel enerji uzun süre kullanılırsa doyuma ulaşır ve onu düşünmeye bıkarsınız. Evli bir insan hergün cinsel ilişkiye girerse bıkar.Bu bir ömür boyu aynı tempoda sürmez..  Bilinçli  düşünce o enerjinin varlığını kabul etmek ve boşalma işlemini düzene sokmaktan geçer. Bunun kadını erkeği yoktur. Dolayısıyla  kızların yada erkeklerin  sorunu değildir bu sadece vücut çözemediği cinslelliği sadece hayal eder.Çözdüğünde ise rahata kavuşur.

kızlık bozulunca yürüyüş değişir mi ? Hayır, kızlıgı bozulan kızlar ayrık ayrık yürümez ,sünnet olmuş gibi bir acı olmaz. yada sek sek yürtümez

kızlık zarı yırtılınca hissedilir mi ?  Evet kesiklik hissi,az sızı,dokuların ayrılması sünme gerilme hissi oluşur 2-3 günde biter,sızı dayanılmayacak gibi değildir. Güncel işlerinizi rahat görürsünüz,o sızı sadece size artık bir kadın olduğunuzu hatırlatır. insanlar bazen acılarla nişanlanır. elinizin yanıgını unutamazssınız.

kızlık zarını sevgilim uyurken alabilir mi ? hayır   kendi vajinasından haberdar olmayan kız yoktur ,en hassas yerini bilmez misin anlamaz mısın. kafana taş atsalar bile uyanınca şişlik kalır. bir izi olur herşeyin. uyutsada anlarsın. her organ değil bu varşına. yok eve hırsız girmiş te yapmış olabilir mi saçmalıgı  sadece hayaldir.

küçük dudakları çekmek ,çekiştirmek kızlık zarını bozar mı ?  Hayır ,insan kendini merak eder bakar. çekmeden bakamazssın ki. bakarak kendine zarar vermezssin. bu şekilde tatmin olan kızlar çoktur ayrıca.

lezbiyenken hamile olabilir misin ? lezbiyenlik kız kıza geçirildiği için asla hamilelik şansı yok,ama erkekle olursa  o zaman lezbiyen olması kurtarmaz.

BSG www.evdeyalnizim.com .
mezi de sperm var mıdır ?  Vardır tabiiki, hamile bırakabilir, içine boşalmadım dışarı boşaldım diyen erkekler aslında vajina içine gelgit yaparken mezi salgılar ve  kadın hamile kalır. 1 damlası yeter.

neden bayanların kızlık organı şişer ?  Cinsel manadaki şişme  ise bu tabiatın kanunudur,  bu bir reflekstir. erkeklerde de kalkma var. bu şişme kalkma olmasa cinsel ilişkiye giremezssin. acı verir.  Günahı filan yoktur her kadında olur ,bunu keserek kurtulamazssın.

öpüşürken gelen sıvı , hem erkekte hem kızlarda ıslanma olur bu gayet doğal ona karşı cinsel heyecan duydugunuzun kanıtıdır. Bazı kişilerle de öpüşürsünüz ama hiç ıslanma olmaz. bu cinsel çekim elektriklenmedir.

sex yapinca erkek bi kizi basit görür mü ?  Kişiliğe göre değişir. evli erkekler karılarını basit görmesi gerekirdi böyle olsaydı. cinsellik hep dolacak ve boşalacak bir ihtiyaçtır.  bu biraz kız yanılgısıdır. verirsem doyacak bıkacak düşüncesi

şeyimize bir nesne sokarak bakireliğimizi kaybedebilirmiyiz ? evet zarar verici cisim sokmamak gerekir.zarar vermeyin. sonra doktorluk işiniz olur.

tek başına hamile kalınırmı ?  bu mümkün değil,  doğurgan yaşta bir  erkek arkadaşınız olmalı, kuşlar da yumurtlar ama civciv çıkmaz içinden.

vajinanın içinde kalan penis erkeğe acı verir mi ? Hayır vermez ,sıkışıklık hissi duyulur ,tabi saatlerce kalamaz büzüşür

vajinada baloncuk hissi ?  Bu birçok kadında olur🙂 gayet normal

vajinada morarma ? Bu iyi birşey değil , doktora görünün

vajinama penis girince mide bulantisi oluyor ? Psikolojik iğrenme, siz kızlar bunu kızkıza 14-16 yaşınızdayken ayyy iğreeenç diye  ,ayyy iğrenç böööğ diye yıllarca kendinizi kandırıyorsunuz kızlaşırken iğrençlik olgusunu geliştiriyorsunuz, bir kere erkeklerin cinsel organı kadınlardan daha temizdir doğal olarak, kadın aslında kendi pis kokusunu karşıcinse atmak için bu iğrenmeyi yapar. penis vajina kadar masum bir organdır. ve tabiattaki en kıymetli üreme organıdır,vajina değildir. kadınlar evlenince kadın olsa bile 14-16 yaş kız sendromunu malesef taşıyabiliyor, sizde de bu var, temizlik kompleksi oluşmuş,  psikolojik.

uzun süre ilişkiye girmeyince kan gelirmi ?   Bir zorlanma olur zahmet olur genellikle kan gelmez,ama zorbalık olursa istem dışı çatlaklar olaşabilir. küçük çizikler. daralma olur tabiikide kullanılmadığı için. bakire olamazssınız. bakire gibi yutturamazssınız .

Yastıkla tatmin olmak ?  birçok kızın yataga sürterek yaptıgı mastürbasyon şekli, bu kızların yarısı mastürbasyon yaptığını reddeder, sorsanız yapmıyorum der ama yaptıgını bilir, elle ,parmakla yapmadığı için mastürbasyon olmadığını düşünürler. ve yaptıktan sonra pişmanlık duyup uyuma,unutma düşüncesi kaplar .unuturlar yaptıklarını.  Parmakla yapmaya göre daha uzun sürer.


öpüşürken kadından meni gelir mi ?  hayır kızlardan meni gelmez

çocuk yapıldıgında spermler akarmi ? Nasıl yani   önce mi sonra mı ? beni de şaşırttın

denizde makattan su girermi =  kendiliğinden kapanır, özel şamandıra var su görünce kapanıyor, vücut kendi yapıyor

elektrikli süpürge ile orgazm nasil oluyor , = onu bilemiyorum , deneyip bi zahmet  blogumun itiraf bölümüne sonucu yaz

askerdeki sevgiliyi azdırmak = bunu yapma, yazık

boşalan erkek sesi nasıldır = böööööööh ,avvvvv , mmmmhhhhh,ohhh bunun gibi

erkekte yumurtalık var mı ? = var tabiki hemde elle dokunulabiliyor dışında

insan öldükten sonra organı kalkar mı ? = Öldükten sonra insanı rahat bırakın. Görevi sona ermiştir.

külot vajinaya girdiyse kizlik bozulur mu ? Nasıl giydiğinize bağlı

kızlık zarı patlatmada erkekler ne yapmalıdır ?  Bu patlama olacağına göre cenin pozisyonu yere yatıp patlamasını bekleyin.

kızlarda vajinadan ses gelmesi ? : Gelir, bağırıyor bana hiç bakmıyorsun unuttun diye.

ne yaparsak çocuğumuz olmaz ? : hiçbirşey yapmazssanız olmaz


adet kanını ocakta yakmak günahmı ? İnsanlar kandan korkarlar,tamamen uydurma bir düşünce. adet kanı sadece bir kan hücre yapısıdır. kadın pedleri çıkmadan önce kadınların adet bezleri vardı beyaz ve bunlar kanlı olarak erkek çocukların olmadığı bir zaman ocakta kaynatılır tekrar kullanılırdı defalarca. o zaman doğalgaz elktrik yoktu. bunun adı adet beziydi. öyleyse eski kadınlar ped kullanmayanlar hepsi günahkar. anneanneniz babannneiz ondan öncekiler hepsi adet kanını haşladılar ocakta yaktılar. bu kadar kendi kanından korkmak olmaz. hristiyan cinsel korkuları islam adına yayanların hurafesi

adetliyken mastürbasyon yapılırsa adet dönemi uzar mı ? Hayır adet dönemi aynıdır mastürbasyonun çok yapmak az yapmak hiç farkettirmez. belki heyecandan dolayı adet kanı 1 -2 gün önceden gelebilir kızlık kanı ile karıştırılır. işte o zaman adet uzadı sanılır yada adet bitince yaparsınız son kan gelir uzadı sanırsınız gelen kan rahimin içindeki basınçtan keyiften dışarı atılan kandır. bazen erken bazen geç te akmaya devam eder . heyecan ve rahim bu işten keyif alıp kasıldıgı için,uyarıldıgı için

adet gördükten sonra vajinam değişirmi ? doğuştan aynımı kalır ? = Adet görmek sadece bir doğal gelişmedir, haliyle sizde büyürsünüz vajinanız da büyür.adet gördüğünüz gün nasılsa vajinanız aynı kalır, yaş ilerledikçe oda büyür genişler yetişkinleşir. hep aynı kalması mümküğn değildir. adet görmekle değil yaşla alakası var büyümeyle

 aynı anda zevke gelirsek hamile kalınır mı ?  : Bu çok zor yakalanan bir zamanlama, fotograf makinesinin  çekme şiddetinin aynı anda ikisinin yakalaması gibi zordur. ama hamilelik aynı anda boşalmayla alakası yoktur.

bekar erkek prezervatif kullanabilir mi ? Prezervarifi ister bekar ister evli erklek kullanır, ama daha çok bekar erkek kullanır. evli adam kendi karısında prezervatif kullanmaz. başka dogum kontrol yontemi kullanır. kendi karısına neden kaçamak ilişkiye girsin. korunma olmadıgı anda evliler de kullanabilir.

bir insan oyuncakla sevişirse hamile olurmu ?  Hayır.

Bir erkek tahrik olunca penisi büyür mü ? Evet bütyür uzar şişer ve sertleşir. erkekler buna penisim kalktı derler

bir erkek kızı neden ellemek ister ? : Aynı cinsel erkekte olsaydı ellemezdi, bıkardı , meraktan tabiki, onu hissetmek kadın vücudunun en kıymetli organını hissetmek ona sahiplenmek dokunmak ister. küçük erkek çocugna bir oyuncak gösterin ona sahip olmak dokunmak isteyecektir. ama siz onu herhalde vitrin olarak kullanmayı düşünmüyorsunuz.

bir erkek ay vallahi kuzum ve benzeri kelimele kullanması normal mi ? Hareketleri de belli ediyorsa ellerini çok kullanırlar kız femini hareketleri de varsa. eşcinselliğe eğilimi var olabilir ama bu şekilde yetişmiş erkekler de vardır. annesi kız bebek beklerken erkek dogmuş ve kız adabıyla yetiştirilmiş toplumsal yanlışlıklar var.erkek ama konuşması ters . ama avırları da değişikse lgbt olabilir.

bayanın şeyi neden şişer ? Tahrik oldugu için vede artık yetişkin oldugu büyüdüğü anlamına gelir,

boşalınca vücut ne kaybeder ? Enerji,güç ve su kaybeder.  erkeklerin çoğu ilişkiden heme  sonra buzdolabına koşar. ilk yedikleri şeyler enerji verici şekerli, fıstıklı yiyecekler olacaktır.

boşalma sırasında meni nasıl fışkırır ? Aşırı arzu ,sperm basıncına baskı eder. bir kadın bir erkeği ne kadar etkilediyse o kadar güçlü basınç oluşur. aslında sperm fışkırmasının gücü kadının gücü ile doğru orantılıdır eğer kadın sebep ise.

boşaldıktan sonra ne yapılmalı ?  Genellikle rahatlama evresinden sonra ilk yapılan iş idrar yapma işeme olmalı,daha sonra banyo yaparak temizlenme. sanki hiç yapmamış gibi rahatlarsınız. ve uyursunuz.

boşalınca kızlık bozulur mu ? Kızın kendi kendine boşalması zaten klitoral orgazmdır , vajinal delikle alakası yok bu yüzden bozulmaz.

dul kadın cinselliğe ihtiyaç duyar mı ? Duyar tabikide , taş ,toprak değil ki. ama sırf erkeklerin baskısı yğüzünden türk kadını dul ise yapmamaya çalışır. kendini bastırır. oysa dulluk birçok toplumda kadına cinsel özgürlük verir. Endonezya ve malezyada müslümandır ama dul kadın birçok farklı erkekle olabilir kimse de onun cinsel hayatını yadırgamaz. Baskı bizim toplumuzdadır. erkeklerin cinsel açlığı had safhada oldugundan  kadının yapmasını bekler belki sıra ona gelir diye beklentisi vardır. kadında kendini saklar

erkekler perineyi bilir mi ?  Evet bilir ama oranın adının perine olduğunu bilmez. fakat kadınınki küçüktür erkeklerin perinesi daha geniştir.  erkekler de perine bölgesinden keyif alırlar.

erkek boşalırken kadın acı duyarmı ? Hayır ama içinde sıcaklığın aktığını hissederler. bazı kadınlar  erkeklik suyunun içine akmasından zevk duyarlar. Çünkü bir erkeğin ürününü vajinasının içinde tutmak başarının kanıtı gibidir kadın için,zafer kazanmak birşeyi başarmak .erkekliği yenmek gibi onu sahiplenmek gibi duygular kaplayabiliyor.

erkekler gece kendi kendine nasıl boşalır ? Ellemeden penis boşalmasına gece basması denir. erkek uzun süre boşalmaz mastürbasyon yapmaz  ise eliyle. vücut gerkeni yapar. sabah  külotu sperm dolu uyanır.  Kendini çeşitli sebeplerle mastürbasyon yapmamaya direnen erkeğin eninde sonunda karşılaşacağı olay budur. karabasan gibi. vücudun ihtiyacıdır boşalmak ,

erkekler penisinden hasta olur mu kızlar gibi  ? Hayır , erkekler adet görmezle

erkekler neden vajinaya dokunmak ister ? Onlarda olmadığı için,meraktan,nasıl bişey acaba. merak eder ,vajina görünen bişey değildir hissedilendir.o yuzden elleyerek hisseder erkek. göz doldurmaz vajina

erkeklerin spermine dokununca ne olur ? Eliniz yapış yapış sperm olur, süner ama yıkayınca çıkar. yakıcı bir sıvı değildir. sahlep gibi bir yapısı vardır süner.

erkekler siyah sütyenden mi hoşlanır beyazdan mı ? siyah dantel veya yarı şeffaf olan herşey erkekleri cezbeder. mesela külotluçorap. bir göstercek bir  göstermiycek, yarı gizli görünen şeyler.

erkek olarak baskasinin penisini merak eder mi ? Evet eder ama direk bakmaya utanır. çünkü karşılaştırma ve merak edilir. acaba benimki nasıl küçük mü büyük mü, onunki nasıl ?

evliler yatmadan sutyeni cikariyor mu ? Evet genelde çıkarır, sütyensiz yatar. sütyen uyurken rahat bir aksesuar değildir.

genital kiskac nedir ?  Fetiş filmlerde ,cinsel organa takılan mandal gibi şeyler bu biraz erkeğin fantazisi ile alakalı, acı çektirmekten zevk alıyor demektir.

her erkek sabah ereksiyon yasar mi ? Evet ,genellikle ,erkek olmanın bir yan etksidir

hayvan spermi ile hamile olunur mu ? Hayır kromozomlar farklı.

isteksiz ilişkiden hamile kalmak zararlımı ?  Hayır istekli yada isteksiz olmanız farketmiyor. tutuğu anda maya tutuyor.

içine boşaldığını nasıl anlarsın ?  Ayakta durduğunda sperm vajinandan aşağı akar ,sperm kokusu farklıdır. anlaşılır zaten. peçeten veya pedin yürüdükçe ayakta durdukça sperm dolar. geri akar.

kadının vajinasına dokunan erkek ne hisseder?  Yumuşaklık,sıcaklık ,ıslaklık,hoş şeyler dokunma istegi,yıllardır saklanan organa dokunma hazzı duyar.kadının en kıymetli hssas organı elindedir.zafer kazanma duygusu

kendi vajinami dikebilir miyim ? Hayır. bu iğne iplikle olacak bişey değildir, anestezi yapılması gerekir. ve bütün vajina açılarak dikilir. perde  kumaş dikmekle alakası yok.

kızlarda bel aşağısında kokmayi gidermek icin neler yapılabilir ? Banyo temizlik, bazen hijyenik jeller iş görebilir. bazı kızlarınki kokmaktadır bu doğal.

kız menisi sümük gibi esner mi ? O bir kızın vajina ağzındaki koruyucu sıvıdır, vajinanın doğal akıntısını keşfetmişsiniz.onun adı  meni değildir akıntıdır.

kızlık zarı dar giysiyle bozulur mu ? Hayır

kizlar her ilişkide illaki orgazm olur mu ? Hayır. ama orgazm olmazlarsa bu sefer baş ağrısı miğren tutar. kadının orgazmı erkeğin becerisine baglıdır. enerjisini düzgün kullanan kadın vücudunu iyi tanıyan erkek daima başarılı olurken. çok güçlü olan erkek tecrubesiz ise. gücünü boşuna harcar.Tatmin olmayan bir kızdan da tekrar istemek sıkıcıdır.

kadının dudağı erkeğin burnu ? Alakası yok düşündüğün şey ile hiçbir orantı sökonusu değil uydurma. küçük burunlu bir admadan çok şey çıkabilir, dudağı küçük olan bir kız da şaşırtabilir.

kadınlar erkek vücuduna bakarak boşalabilir mi ? Hem evet hem hayır. kadının bazı şeyleri aşmış olması gerekir bunun için. kadınlar genellikle obje ile değil tutku ve sevişme arzularına bakarlar. materyal değil

kadınlarda fışkırma nasıl olur ?  Olmaz, işeme olur en fazla fışkırma görmek isterseniz, kız arkadaşınıza eşinize rica edin işesinler ,fışkırma sahnesinin aynı oldugunu göreceksiniz.

kizlik zari bozulmadan tahristen kanama olur mu ? olur

kizlar kac yasinda anal iliskiye girmek ister ? Hiç girmek istemezler, erkekler sırf filmde gördü diye kızları kendi fantazisine sokmaya çalışır, vermezlerse anal ilişkiyi direten hep erkektir.

klitorisim büyük bu büyük ir problem oluşturur mu ? Hayır ama şekli sizi rahatsız ediyorsa, bu ameliyatla küçültülüyor.doğal oluşan  klitoris büyüklüğünün en büyük sebeplerinden biri kız çocugunun doğumda zamanından geç doğurulması. diğer sebepler ırsii dir aileden gelen kadın soyuyla alakalı.

mezi hamile bırakır mı ? Elbette birakır, buna kaza kurşunu denir

masturbasyon yumurtalıkları bozar mı ? hayır ,bilakis bir kızı cinsel ilişkiye, ve vücudu hazırlar. orgazmı bilmeyen bir kızın normal cinsel ilişkide ögenmesi düşük ihtimaldir.

masturbasyon isteği geldiğinde yapmamak ? Bu genellikle kadınların kendinden korktugu zaman yaptıkları bir daha yapmayacağım yöntemidir. ama daha fazla ihtiyaç olacaktır. insanlar kendilerini boşuna baskı altına alırlar.50 yaşına geldiğinde  mastürbasyon yapamayacaktır. mastürbasyon gençliğin gücüdür.

mastürbasyon yapan kokar mı ?Hem evet hem  hayır ama meyddana gelen salgılar. cinsel koku oluşturduğundan başka kişilerin duymasından endişe edilir. o yüzden banyo yapılarak kendinizi yatıştırma ihtiyacı duyarsınız.

BSG www.evdeyalnizim.com .
mastürbasyon yapinca kızlık zarı zarar görür mü ? Hayır, öyle olsa kadınların çogu bekareti kayıp olurdu.

mastürbasyon yapmak ihtiyaç mıdır ? Evet yeme içme  gibi, kadınlar ögrnemezlerse yapmayabiliyorlar ama erkekler bunu yapmaya mecburlar. sadece bazı papazlar bazı din adamları yapmamaya çalışır.

meme emerken neden vajina sulanır ? Meme de üreme organıyla etkileşimli kadınlıkla beraber çalışan hassas organdır , tahrik tek başına değildir. memelerden kaynaklanan hassaslaşma vajinaya uyarım gönderiri. kadın üreme organı sadece vajina iken bütün vücudu erojendir.  sadece memeden orgazm olan birçok kadın vardır. resmen memden orgazm olabilirler vajinaya ihtiyaç duymadan.

opustukten sonra kanama sonucu kizlik bozulur mu ? Hayır ama elbise sürtünmesinden tahriş olmuşsunuz demektir . birkaç günde çatlaklar düzelir.

opusmeyle hamile kalinirmi ?  Hayır

orgazm olurken bacaklarım buz gibi oluyo ?  Her kadının orgazmı farklı tepkiler oluşturur

parmagimizi kalcamiza sokarsak hamile kalirmiyiz ?  Hayır

parmakla hamile kalınırmı ?  Henüz  gazetelerde daha duymadık, ama olacak gibi de görünmüyor. bu olsaydı erkeklere ihtiyaç kalmazdı.

penis klitorise degerse hamile kalinir mi ? Hayır . ama o penis var ya hep fazlasını isteyecektir gör bak.

prezarvatife boşalıp ikincisinde penisi sokarsa hamile kalınır mı ? Elbette ki kalınır  ,1 damla menide bile binlerce sperm var.

pecete koymak kızlıga zararlı mı ? Hayır ,her kız vajinasındaki akıntıyı bir miktar emdirmek için peçete koyar ,yada ıslaklığı bir şekilde almak için günlük ped yoksa evde pecete koyar. bu sadece siz depilsiniz. haliyle peçete yapışır buruşur külot içinde bunun bir zararı yok.sadece o anlık tasarruf sağlanmış olur. günlük ped yerine pecete koymuş olursunuz hepsi budur.

peçetedeki spermden hamile kalınırmı ?  Evet

penis ne kadar girirse hamile birakir ? girmeden de bırakır. sadece vajişna ağzına boşalması sıcagı sıcağına sperm kaçması yeterlidir. ama elbette ki içeri girmiş bir penisin dölleme yetnegi daha fazla olacaktır.

penis uzunlugu rahim duvarina zarar verir mi  ?  Penis rahime girmez. öyle bir penis dünyaya gelmedi. ucu iğne deliği gibi olup gözü olması lazım. bu kafayla yumurtalıklara omuriliğe hatta ağzıdan çıkacağını düşünüyorsanız hayaliniz çok yüksek. rahimle ,vajinayı karıştırmayın.

penisin ağza sokulması zararlı mı ?  Hayır. bu bir  güven duygusu rataır eşler arasında. adamın en kıymetli organını esiralmış oluyorsunuz. düşünün bir kere. hergün olan bir durum değil.

sexten sonra işeyememe erkek ?  : Gayet doğaldır bu , cinsel organlar şiştikleri için kızlar da erkekler de işeyemezler kolay kolay ,işemede zorluk çekilir,cinsel organ kendini idrar yapmak için değil üremek için değişikliğe uğrarken mesane çevresine basınç uyguladığndan idrar yolları sıkışır. böylece zor işeme olur. ama boşalma rahatlamadan 20 dakika sonra denerseniz, penisin ölgün haliyle sorun kalkacaktır.

sex ten sonra kadın banyoya girerse ne anlama gelir ? Kadının kendini temizlemesi rahtlaması anlamına gelir. gayet doğal bir temizlenme ihtiyacı ,sizde yapın temiz temiz uyuyun. sperm kokmasını mı bekliyordunuz.

sık sık ilişkiye girersek vajina ters döner mi ? Böyle birşey duyulmamış,duymadım, tamamen sallamaca

suyla tatmin olmak kötü mü ?  hayır. bunu birçok kız zaten yapıyor . herkesin bozulması gerekirdi. Bir kızın banyo süresi erkekten daha fazladır. saçları uzun oldugundan sansınlar.Ne yaptığını az çok biliyoruz. daha çok temizlendiği için diyelim.

sulanma ile hamile kalinirmi ? Hayır. sulanma bir kızın artık yetişkin olduğunun kanıtıdır.

tayt giyince vajinanın belli olması ? Gayet estetik normal bi durum. kadın vücudunu teşhir etmesini her zaman bilir,kapansa bile bunu becerir. olmayan olur. Tabiatta ona doğurma üreme görevi verilmiş. Hiçbir kural kadını durduramaz.

vajinadan et sarkması olan kadın çocuk sahibi olabilirmi ? Olabilir tabiki, birçok kadında et beni miyomlar vardır. Doğurmak için engel değildir

vajinaya icme suyu doldurmak hamile bırakır mı ? Hyal gücünüz çok yüksek ama, mastürbasyonu banyo duşuyla basınçlı su ile yaptıysanız ,hamile kalma ve kızlık zarınızın bozulma olasılığı yoktur.

vajinada daralma olurmu iliskiye girmeyince ? Evet olur, kız gibi acı çekilir bir miktar. düzenli yaparsanız her zaman daha sağlıklı olunur. 3 ay kadar yapmazssanız eski haline döner.

vajinamda çatlamalar oldugu zaman kızlık zarım bozuk mu demektir ?iç dudak çevresinde kenarında perinede ıslak bir organ oldugundan çatlak olması gayet doğaldır. kızlık zarınız işediğiniz deliğin hemen altındaki açıklıktır. kenar çatlaklıklarıyla onun yırtılması farklı bir dururmdur. vakina sadece delik geğil komple çevresi olan kas yıgınıdır.

vajinaya ilk giriş nasıl olmalı ?
vajinaya nasıl penis sokulur ? : Bunu erkek yapamaz, sadece bir kadın ,kız eliyle mümkündür. ilk girişi de kadın kendi eliyle alır erkeğe sadece bastırmak kalır ki bunu da kadın kendisi ister. Cinsel ilişki tek kişilik değildir. Ve başlangıç her zaman kadının elindedir. Erkek hiçbir zaman tam direk yerini ilk defada bulamaz. 1 kere girdikten sonrası kolaydır. ilk girişi bu yüzden erkek değil kadın kendisi yapar . başını doğrultup tam yerine oturtur. penisin gözü yoktur. yanlış yere kaçar.

vajinayı yalamakla vajina büyür mü ? : Hayır bişey olmaz, her zaman eski haline geri döner orgazmdan sonra

vajina sarkmasi bakire kizlarda olurmu ? Olur tabikide, iç dudaklar büyüyerek dışarı sarkabilir ve buruşabilir. kullanılmışlık hissi verebilir. bu genç kızlarn büyük takıntısı haline gelebilir.

vajinanin hemen sulanmasi normal mi ? Bu kadının o andaki durumuna bağlı birşydir, çok istekli veya az istekli kadınlar vardır. doğuştan ve yapısıyla alakalı bir durum. herkesin normali kendinedir. dolayısılyla  cinsel ilişkiye hemen hazırlanabilenler vardır. bazı kızlar kurudur hiçbişey olmaz acı çekerler. Bu iyi birşey sayılır cinsellik için. millet kayganlaştırıcı yağ satın alırken kadının kendi ıslanması tasarruf sağlar.

10 yasinda kiz orgazm olabilir mi ?  Cinsel yönden bazı kızlar 5-6 yaşında uyanıp orgazmı resmen keşfedebilmekteler . bunun sebebi kadının birşey boşalmak zorunda olmamasıdır. ama erken yaştaki orgazmlar çocuksu sayılır. yani cinsel birleşme hayali değil daha çok rahatlama maksatlı ,yine de orgazmı yaşarlar.



 ağdayla vajina sarkar mı ?  Hayır

adetin ilk günü sinirli olunur mu ?  Kadınlar adet gününe yakın bir huzursuzluk sinirlilik içgüdüsüne maruz kalır adetin 2nci günü süt dökmüş kediye dönüşür

adetken mastürbasyon yapılırmı ?  Evet genelde adetken çok kız bunu yapar. hormonların en deli dönemdir

adet olurken  günahlara göre mi ağrı oluyor ? günahla adetin alakası yoktur her kadın az yada çok ağrı çeker.

banyo yapınca adet kanaması kesilir mi ?  hayır . adet bittikten sonra kızlar banyo yapar temizlenmek için

bacak sıkıştırmak kızlığı bozar mı ?  Hayır.  bazı kızlar bu şekilde işyerlerinde bile orgazm olabilir yalnız kaldıklarında. herkes için geçerli değil. evet kızlar sadece bacak sıkışştırarak hiç dokunmadan orgazm olabilir. ve kızlık zarı böyle bir durumda zarar görmez.

bağırmak kızlığı bozar mı ?  Bağrınız ,çığırınız  birşey olmaz. ultrasonik ses bile bozmaz,zurna sesi bile.

bakire kızdan zevk suyu gelir mi ?  Zevk suyu ,ıslanma olur ama erkekler gibi kızlar boşalmazlar.bakire de olsa evli de olsa farketmez.

bir erkeğin bir kadını hamile bırakması için kaç cm penisi olmalı ?  uzunluk-kalınlık değil zamanında ilişki gebe bırakır.

bebeklerin pipisi neden kalkar ? gayet doğal bir reflekstir.  5 yaşında kızlardada mastürbasyon ve orgazm görülebilirken. pipi de doğal bir organdır. doğar doğmaz kalkmaya hazırdır.

bir erkeğin penisini yalarsam onunla evlenmek zorunda mıyım ?  Yok böyle saçmalık, şu an dünyada birçok kız bunu yapıyor ve evlenmiyorlardır. Bu kadar kısıtlı düşünmeyin . hayata geniş bakın.

bir kiz kendi kendine hamile olurmu ?  olmaz.Böyle bir olasılık yok.

elim klitorisimi çizdi bişey olurmu ?  Biraz acı çekersiniz ama bu sızı şeklinde  kaşıntıyla karışık olur 3 günde düzelir

erkeğin karşısında mastürbasyon yapıp çıldırtmak ?  Yapın bekliyoruz,  bu güzel fikir.  ama helalinizle,denginizle. bol çocuğunuz olucak bu düşünceyle.

erkek arkadaşın mastürbasyon yaparken seni düşünmesi ?  Gayet doğal . ilgi duyuyorsa erotik filmdeki bir artisti düşünmesi mantıksız olurdu. sen canlısın. hem bu kötü değil doğanın kanunu. erkeklik dişiliğe saygısıdır.

erkek kendi penisine dokunulunca ne hisseder ? Gıdıklnma,hoşnutluk. dolululu ,var olma ,el doldurma hissi

erkeklerin meme emme merakı ?  vardır

erkekler ruj süren kadını öpmek istermi ? Daha çok öpmek ister,kadınsı bulur, ilgi çekicidir. fakat dindarlık duygusu fazla olarak eğitilmiş olanlar bunu bastırır.Tersine konuşur.

erkeler cinsellikte neden soğukta istekli olurlar ? Soguk erkekleri olumlu etkiler. kadınlar en çok kışın hamile kalırlar.

erkek boşaldıktan sonra sıvı gelmesı normal mi ?  Normal

erkek cinsel organına dokununca ne hisseder ? Gıdıklanma,haz keyif. hoşluk,zevk

erkekler neden memeye dokunmak ister ?  kendisinde olmadığı için, merak ettiği için, annesinden gelen çocukluk içgüdüsü,kadınlık birçok sebep vardır. meme ise sizdedir hergün onu görürsünüz. erkekte ise aynı boyutta yoktur.Tabii ki ilgisini çekecektir.

evlendikten hemen sonra çocuk yapmayınca sonrasinda çocuk olmuyor mu ?  Oluyor ama yaşı da geçirmemek gerek. Çocuk sahibi olma yaşı 22-30 lu yaşlar arası idealdir

dindar kadın kaçamak yaparmı ?  Bu kişilikle ilgili birşeydir, dindar görünmek ile yaşamak farklı şeyler. Hiç ummadığınız kişilik çok dindar çıkabilirken. Görünen çok ceviz kırmış olabilir. Görünenle insanın gizli dünyası çook farklıdır. Bu erkek için de geçerlidir.

doyumsuz kadın hasta mıdır  ?  Hayır değildir . Kadının yapısına baglı bazısı çok sever bazısı az. Erkekler sanki mükemmel mi , onlarda da çoktur. ama kadının azgını erkeği de kadını da korkutur.

dışarı çıkan sperm ölür mü ?  Son süratle ısı kaybından ölür.

çok istekli kız olmak kötü mü ? Cinsel manada ise değil ama erkeler yetişemeyeceği korkusu duyar. toplum erkeğin azgınlıgınuı kabul eder ama kadınınkini algılayamaz.

gebelikte mastürbasyon yapmak zararlı mı ? Hayır  . bazı dönemde aşırı istek olacaktır. hormon hücumuna uğrar vücut. gayet normaldir bazen eş yanında olmadığı durumda neden olmasın . Bebege bir zararı olmaz.  Gebeliğin sonuna doğru zaten iştah kalmayacaktır. En tehlikeli dönemde yapmayacağınıza göre . en rahat istekli döneminizi yaşayın. çünkü 1 sene belkide isteğiniz hiç olmayacak bundan sonra.

Gebe kalmak için kadınla erkeğin aynı anda mı boşalması gerekir ?  Hayır bu zaten kolay birşey değil aynı saniyelere getirmek.  Kadınla erkeğin organizma farkı vardır tempo farkı vardır. Hamile kalmak için kadının yumurtlama gününde ,erkeğin de sadece vajinaya boşalması gerekir.

hamileyim ve ters ilişki yaşadım doğumda anlaşılırmı ?   Hayır anlaşılmaz,

hergün ilişki olur mu ?  Bu çok orjinal bir soru olmuş, insan doğasına aykırı , gençken belki denense bile 1 ay sonra bıkılır. aşınmalar olacaktır. canınız yanmaya başlar hergün hergün. cinsel organlarda deforme başlar ve bir gün partneriniz yap dese yapamazssınız. Tadında bırakmak ihtiyaca göre yapmak en güzelidir. ortak düşünmek gerek evlilikte.

ilk ilişkide vajina deliğini bulamamak?  Bu gayet normaldir. kadın penisi doğrultur. penisin gözü kör. kadın kendi eliyle erkege yardımcı olur. erkek nerden bilsin yerini.

ilişkiye girince göğüsler sarkar mı ? Hayır ,bilimsel hiçbir kanıt yok.Yok böyle bir durum.

ilişki sonrası boşalma kokar mı ?   Kadın cinsel organı erkek boşaldıktan sonra kokar  ,sperm kokusu 1-2  gün sürer. Bu doğal bir durumdur.  erkekliğin izi içinizde kalıyor. meni yapışkan bir sıvıdır. hepsi bir anda çıkmaz.

insan vücudu sıcak olduğu halde yumurtalıklar neden soğuk kalır ?  Erkek olmalısın , erkeklik yumurtaları soğukta sperm üretirler. yoksa kızlar gibi içinde olacaktı onların yumurtası içeride.

ilişkiye girmeyince vajina daralır mı ? Evet, uzun süre yapmazssanız yine benzer zahmeti çekersiniz. 2-3 ay cinsel perhiz toparlar.

hayvanla ilişkiye giren kadın hamile kalırmı ?  böyle bir ilişkide ne hayvan nede insan hamile kalır

kadınlarda orgazm sonrası ağrı olur mu ? evet aşırı kasılmadan dolayı orgazmın güçlülüğüne göre bazılarında olur.

kegel egzersizi kızlık zarına zarar verir mi ? Hayır ,sadece kaslarınızı sıkıp bırakmaksa kastınız

kızlık zarı bozulurken zevk alınır mı ?  mazohist ise  ,acı çekmekten keyif alan yapısı varsa elbette ki

kızlığı bozulan kişi kaç kişiyle seks yaptığı ortaya  çıkarmı ?  Hayır çıkmaz,takometre veya elektrik saati yok orda. buruşmadan ,iç dudaklardan anlarım diyenler palavra atıyordur. Bakire kızlarda da uzun iç dudak oluyor. Bu doğuştan kişinin yapısıyla alakalı.

kadınlarda orgazm günah mı ?  islamda Böyle bir günah yoktur, ama 17nci yüzyılda hristiyan alemi mastürbasyonu yasaklamış günah saymıştır, aynı korkuların hurafelerin islamda olan bizler tarafından  kullanılması çok şaşırtıcı.

BSG www.evdeyalnizim.com .
kadınlarda adet kanı ve akıntıyı akıtmak için kaç delik var ?  1 tane  , sadece çiş idrar deliği farklı yerdedir.

kadın ve çocuk pedlerindeki jel nedir ?  Kimyasal bir madde ,bulaşık süngeri gibi ama katıdır suyu geri vermesi uzun sürdüğü için içine hapseder. üst kısmı kuru hissederler.

kadın orgazm olurken titreyerek ağlaması ?  Her kadının orgazm tepkisi farklıdır ,kimi sesini içine çeker. ağzı birşeyi dişleyebilir. herkesin tepkisi farklıdır.

kızların anal ilişkiye bakış açısı ?  Hiç iyi değil. Acı verici . ama bazı erkeklerin aklından çıkmıyor,

kızlığın bozulunca adet iken nasil anlarsın ?  anlayamazssın ama kimse adetken kızlıgını bozmaz. en fazla mastürbasyon yapar.En çok ta bozdum mu acaba korkusu yaşar.

kızlık zarıyla idrar deliğinin karışma olasılığı ilk ilişkiye girerken ?  Olmaz idarar deliğine giremezssin.  o kadar geniş değildir

kendi kendine yapınca boşalma olunca hamile kalınır mı ?  Hayır. erkek yok ,erkek yoksa hamilelik te olmaz.
kızların vajinasına dokanınca neden tepkime veriyorlar ?  Taş değil ki en kıymetli organ, ve bir o kadar hassas sen olsan ayıya penisini dokundurur musun.

klitorise basınçlı su ?  Evet bu yöntem yaygın kız mastürbasyonudur. İstanbulun suyu neden bitiyormuş artık biliyoruz. Kızların saçları uzun olduğu için banyoda uzun kalmalarını algılamak mümkün. Banyoda hem gusül abdesti alınır temizlenir. bu erkekler için de geçerli aslında. Tamamen temizlenilir.

mastürbasyonda mı yoksa sekste mi daha güçlü orgazm olurum ? : Bu soru mükemmeldi, her iki orgazmın tadı farklıdır. erkek için mastürbasyon vazgeçilmez sıradan bir olaydır.

normal doğum sonrası sekste erkek memnun kalırmı ?  Neden kalmasın,hem eşidir hem sevgilisidir. değişen birşey yoktur. kadın cinsel organı toparlar kendini.

ördek yumurtasının cinsel güçle alakası varmı ?  Enerji protein bakımından faydalıdır, ama en büyük fayda beynin içindedir.

önden ilişki olmadan sadece arkadan ilişki kizlığı bozar mı ? bozmazssın ama,bir çuval inciri berbat etmekten öte değil. O kadar önden arkaya sildin mikrop kapmadın yıllarca. Erkek istiyor diye dinin bile lanetlediği bir şeyi yapmak hoş olmaz.

penis vajinaya girmekten neden zorlanır ?   Kolay değildir. refleks ile kapanır. siz gözünüze parmagınızı soksanız kapanır vajina ağzı da hemen büzülür. kolay bozulmaz . zorlanır bunu yenmesi epey zaman alır evlilerde bile.

penis nasıl kalkar ?  Heyecan duyulursa dokunulursa,bazen bir düşünceyle bile

penis her yere boşla bilir mi ?  Evet ama ulaşabildiği yerlere. sadece cinsel organa dokanması gerekmez yani

pornocu kadınların vajinaları neden parlak olur ?  nereden biliyorsun ? sprey sıkıyor olmasınlar kayganlaştırıcı, o kadar kamera varken tabiikide öyle görünecek.  hepsi aynıdır.  kadının pornocu olması farkettirmez

penis içindeyken uyumak  mümkün mü ?  Malesef o olmaz büzülür ve çıkar

pornoya bakmakla kızlık zarı bozulurmu?  Hayır , böyle birşey imkansız

regl olan biri lezbiyen gibi oynarsa hamile kalır mı ?  Hayır. kız kıza hamile kalan hiç bir ilişki yoktur

sünnetsiz penis kalkar mı ?  : elbette ki , öyle olmasaydı almanlar çocuk sahibi olamazdı , hindistan  2 milyarlık çin ,avrupanın çoğu.

tanga bakireligi bozar mı ?  Hayır, tangayı üzerinize normal giyerseniz birşey olmaz ama yanlış yere komple sokulursa bozar tabiki. burası Türkiye sokan çıkar. o yüzden bu soru çok çetrefilli.

tahrik olunca kızlık bozulur mu ? Hayır. Böyle birşey mümkün değil.  tahrik olmak çok doğal bir tepkidir.

titreşim aletiyle orgazm olmak zararlımı  ? Hayır değil . Normal şartlarda değilse tesadüfen birçok kız pilli elektrikli  titreşim yayan bir boyun sırt masaj aletiyle keşfeder ve böyle devam edenler vardır. Daha önce bir okuyucum böyle keşfettiğini itiraf etmişti. Bu gayet doğal.  orgazm olmanın tek yolu yok. sadece insanlar pratik yolu tercih ederler. yoksa erkekler de farklı şekilde yollar bulur. kolaya kaçıldıgı için mastürbasyon şekli çogunun aynı. ama kızlar daha şanslı o yönden. çünkü haz noktaları dağınık

vajinaya boşaldıktan sonra ne zaman banyo yapılmalı ?  Hemen de olabilir, bir müdet dinlendikten sonra da. Genellikle o iş bitince gece yarısı ise sabaha kalınır ,alta peçete veya ped koyulur akar çünkü.

vajina orgazmı mastürbasyondan farklı mıdır ?  Evet biraz farklıdır . içindeki vajinal boşluk doldugu için doluluk hissi ile mastürbasyon yapmak gibi bir his. erkekle olmuş kızlar bu orgazmı ögrenince vajinasına parmak sokarak boşluk hissini kapatarak bu orgazmı bulmaya çalışırlar. gerçek ilişki yorucudur. mastürbasyon kolaydır.

yastıkla sevişmek ?  birçok kızın  genç kızın ilk masumca mastürbasyon yaptığı nesne ve uykuya daldığı. sanki yapmamış gibi suçluluk duyduğu nesnedir.siz ilk değilsiniz.

yumurtalik çalışırsa kuruluk olurmu ?  Kadınlık organı üretimi durunca ıslanma azalır , menapozda böyledir.  normal üretim devam ederse ıslanma yoksa heyecan yoktur.yada o yaşa gelmemişsinizdir.

zevk alinca dudaklar şişer mi ? =Hangileri  ,evet şişer



bir kız bir erkekle öpüşünce  niye sol ayak yukarı kalkar?   Bu kıza göre değişir , her kızın kendinden geçerken yada sevinç hissini belittiği bir hareket vardır ,bunu vücudunun kendi öz dili oluşturur. Belkide seyrettiği bir filmin etkisinden kaynaklı estetik geldiğini sandığı hareket olabilir.


erkekler şeyine ağda yaparmı ? Hayır genellikle ağda yapmazlar, ama etek tıraşı olurlar çoğunlukla, yani jiletle alırlar. fakat bu her toplumda aynı değil bazı toplumlarda jiletle dahi almazlar. Yeni yeni bazı metroseksüel erkeklerde epilasyon modası oluşmaya başlamıştır.




Sadece bir kez öpüştük hamile kalır mıyım ?  Öpüşmekle hamile kalmazssınız,En içgüdüsel tatminidir öpüşme,insan dünyayı ilkönce ağzıyla tanır sonra gözüyle. Dünyada milyonlarca insan öpüşüyordur şu anda ama hiçbiri hamile kalmamıştır. Sizin seyrettiğiniz filmlerde öpüşerek hamile kaldılarsa, gösterilmeyen bir bölüm yada maksalanmış bir sahne vardır mutlaka. Ama çocukken bizde böyle sanırdık.


Peniste sperm hangi delikten gelir ? Soruyu soran bir kız olmalısın, erkeklerde penis ucunda sadece 1 delik -açıklık vardır. Bu tek delikten hem sperm çıkar hemde idrar(çiş) yapar. Erkeklerin yapısı kız gibi değil ,erkekler de kızları kendileri gibi sanırlar.Bu herkesin doğal yanılgısıdır.


perine delikmidir ? : Hayır perine cinsel organların boşluk dışında kalan bölgedir. Anüsle(makat)  cinsel organ arasında kalan boş bölge, mesela vajina ile anüs arasında kalan bölge deridir, erkekte ise cinsel organın altı anüse kadar perine sayılır. Erkeklerin perinesi kadınlara göre daha fazladır. Perine iç ve dış olarak 2 ye ayrılır ama bu tıbbi bir konu. Perine ile ilgili sorunlar daha çok  doğum esnasında kadınlara yapılan kesik bu bölgeye genişleme oluşturularak dikilir. Kadın cinselliği daha yayvan olduğu için perine boşluğu daha azdır.

Kızların cinsel organı neden çirkin olur ? Kim demiş çirkin olur diye. Size ögretilen ayıp,pislik kelimeri yüzünden cinsel organınız asla çirkin olamaz. C.C. Allahın yarattığı herşey güzeldir. Size öğretilen korkuların çirkiliklerin ayıp ve günahların çoğu sizin küçükken kendinize zarar vermemeniz ve cinsel organınızı kurcalamamanız  için büyüklerin uydurmasıdır. Eğer anormal hissettiğiniz bir eksikliğiniz varsa büyüklerinize danışın. Her insan güzeldir.


Vücudunda tüylenme olanın çocuğu olur mu ?  Erkekler için sorun değil , ama kızlarda aşırı tüylenme kıllanma erkeklik hormonun yüksek olması ve  östrojenin az olması dolayısıyla adet görmesini engelleyebilir .Bu erken yaşta olursa tedavi edilmezsse kızlarda erkekleşme belirtileri gösterir. Halbuki basit hormon haplarıyla çoğu kız normal kadın gibi gelişebilir, problemsiz evlilikler yapabilir. Tandığım birkaç kız bu şekilde hormon takviyesi ile  sorunsuz evlilik yapmıştır. Adet düzenleri normale dönmüştür.Eğer hormon eksikse düzensiz adetler görülür.mesela 2ayda-3 ayda bir zamansız.Aşırı kıllanma olup olmadığına ,hormon eksikliği olup olmadığına bakmak gerekir. Kıllanma eğer ailede varsa sorun oluşturmuyorsa çocuk sahibi zaten olursunuz.  Erkeklerdeki kıllanma çocuk sahibi olmamaya yada olmaya engel oluşturmaz. Ben hekim değilim sadece tecrübelerimden yazdım bunları. BU yazdığım site tıbbi değil tecrübe üstüne yazılmıştır. Doğrusunu hekimler bulur.


Sperm yumurtalığa girdiğinde kadın hisseder mi ? Hayır bu çok mikro dünyada oluşur çok büyük mikroskoplarda görülebilir bir olaydır , insan gözüyle veya hissetmesiyle oluşan bir durum değil. Erkek salgısı içinde milyonlarca sperm vardır bunun bir tanesinin yumurtaya vardığını hissetmek mümkün değildir. Yoksa hiçkimse hamilelik testi yapmazdı.


seks beyni küçültür mü ? Bunu söyleyen kişi  insanları cinsellikten uzaklaştırmak için kendi uydurduğu yada başkasından duyduğu saçmalığı savunuyor demektir. Bilimsel olarak incelememiş sadece laf salatası yapıyordur. karga kadar küçük beynin olsun sağlam seks yap ,


Üşütünce akıntı olur mu ? Elbette akıntı artar. bu kendiliğinden geçer ama çok üşüttüysen belini o zaman akıntı devam eder seni rahatsız etmeye başlarsa. Doktora gidersin ve sana ilaç ve fitil yazar 2-3 günde kesilir. Her kızın bir şekilde bu başına gelir bunu ögrenir anneleriniz de üşüttü ecza dolabında antibiyotik ve fitil bulundurmuşlardır bir dönem.

Vajina dudakları ilişkiye girmekten dolayı mı sarkar ? Hayır birçok kızın doğuştan uzundur ama erkekler böyle hatalı düşünür. O kızlar da amelyat olmak isterler sırf erkek düşüncesi yüzünden.

Vajina iç yapısı nasıldır ?  Kat kat kadınlık organları kat kattır iç içe sanki deliğin içinde bir delik vardır,onun iöinde de bir delik. Vajina deliği pürüzssüz değildir. bazı kızların yapısna göre pütürlü veya et parçası şeklinde yapılar görülebilir. Kadınların güncel hayatı da kat kattır yastık üstüne yastıklar vardır. Vajina belki de bütün hayatlarına kumanda eder ama farkında değiller.


Boşalırken yumurtanın kalkması ? Eğer boşalabiliyorsanız sorun yoktur. Spermi dışarı atabiliyorsanız,bugüne normal kadar gelişmişsiniz demektir. Boşalırken elbette ki penis kasları yumurtalar harket halindedir sıkışıp bırakır kaslar istemdışı harketler olması doğaldır. Kendinizden emin olmak isterseniz bevliye-erkek ürolojisi doktoruna görünün. İnternette bulacağınız bilgiler sadece tahmin olabilir.

Adet kanı yerimiz ile işediğimiz yer aynı delikten mi geliyor ? Hayır . ayna ile kendinize bakın 2 delik ayrı ayrıdır.Adet kanı alttan idrar üstteki küçük sarmal şişlik içincen çıkar. Bu sadece erkeklerde aynı . günah ayıp ahlaksızlıkmış gibi korkular verildiğinden kendi cinelliğimizden korkuyoruz. İnsana kendi organına bakmak günah değildir. Kendinize bakın ki bir gün sorununuz olursa probleminizi anlatabilesiniz. Kendini başkalarına elletmem diyerek birçok kadın basit yumurtalık kistinden kanser olup ölmüştür Sırf günah zannederek doktora göstermekten korkmuştur. Kendinize bakmaktan korkmayın.Bunu anne babanıza söylemek zorunda değilsiniz. Ayıp değildir. Ama anormallik varsa erken hisseder ve ailenize o zaman danışırsınız. Gözlem tıbbın en önemli öğretisidir.

Cinsellikte kadın acı çeker mi ? Hayır keyif alır. Cinsellik acı çektirmek için değil bütünleşme,çiftleşme ihtiyaçtır. Sadece çocuk yapmak için yapılmaz. Kadının acı çekiyormuş gibi çıkardığı sesler içgüdüseldir. Daha fazla haz aldığını belirtir ve erkeğe devam etmesi orgazm olmasına bilgi verebilmek için tempo tutar. Cinsel ilişki mastürbasyon kadar kolay değildir karşıtcins çıkardığı sesle size sinyal verir boşalıyorum. rahatlıyorum şimdi gelmek üzere devam et daha hızlı gibi. Ama bunu beyin söyleyemez işaretler yollar.Bu işaretler de kadının ve erkeğin çıkardığı seslerdir. Japon ve uzakdoğu filmlerinde kadınalr daha ince ses çıkarırlar bu ağlamaya benzer ama ağama değildir. Ağlama üzülme olsa hiçkimse çoğalamazdı. Oldukça dramatik olurdu. Kadınlarda cinsellik birazcık acı biberli turşu suyu içmek gibi . turşu suyu ilk ağzınıza değdiğinde acı verir ama sonra içmek keyif verir

Cinsel organlar birbirine değince hamile kalınır mı ? Sadece değerse hamile kalınmaz elbette ki. Sümük gibi suları Sagıları ıslaklıkları karışırsa hamile kalınır ama yumurtlama gününe denk gelirse. Erkeğin kadının içinde sıvısını boşaltması gerekir o sıcaklıkta kadın vücudu içinde kalır. Sadece değdirerek hamile kalmak zordur. Bir kız hergün hamile kalamaz sadece ayda 1-2 gün yumurtlama gününe denk düşürürse hamile kalır. Hergün ilişkiye girsen hamile kalmak istesen de kalamazssın ama özellikle yumurtlama gününe denk düşürürsen olur.HKadınlar hergün yaptıkları zaman başarırlar hamile kalma olasılığını arttırır


Döllenme olduğunda kadın hisseder mi ? Hayır hissetmez . ancak döllenme olmuşsa aybaşı-adet-regl gelmez. İlk farkedeceği şey aşırı koku hissetme ve mide bulantsıdır. Saçmasapan yerde dahi Mide bulantısı çekilir. O an bil ki hamilesindir.



Elle cinsel hastalık geçer mi ? Hastalık geçmesinden ziyade vajinanıza yabancı bir parmağı sokturursanız mikrop kapma riski vardır. Mantar kapma az görünür ama cinsel hastalık riski yoktur. sadece enfeksiyon kapılır bu da genelde akıntı ile sonuçlanır. Eğer parmakla ellenme huyu varsa ellerin temiz olması sabunla yıkanması en güzel tedbirdir. Temiz elle aşırıya gidilmediği takdirde hastalık kapılmaz.



Kerhanede ne kadar süre kalınır ? Ne yaparlar ? : Kerhanede parasının ödenmesiyle bu işi yapan kadın olayın hemen bitmesini ister, Para bir-kere ödenmiştir. Erkeğin biran önce işini bitirip kurtulmak ister en fazla 5-10 dakika sürer , eğer uzun sürerse rencide edici kelimeler söylenerek müşteriden kurtulmaya çalışılır. Çünkü sizden sonra bir başkası için uğraşacaktır. Kerhaneler genelevler cinsel ilişkiden ziyade heves kırmak için kullanılır. Oradaki kadınla sevgili olma olasılığı daha iyi muamele olasılığı yoktur. Sadece para için çok şey yapılabilir.

Kızlar evlenecekleri zaman cinsel organını nasıl temizler ? Üzerine duş telefonu ile yada maşrapa ile temizler , bakireyken yapılan temizlik aynı şekilde devam eder. Vajinanın aşırı içinin temizlenmesi hoş bir durum değildir zaten. Kadının küçük akıntıları mikrop pislik değildir, onu bilhassa mikroplardan korur. Çok aşırı şekilde içini de yıkarlarsa mikrop kapmaya açık olurlar. O yüzden normal bir yıkama idealdir.

Kızlar penis görse hoşuna gider mi ? Alenen gösterilirse. Şaşırırlar,Korkarlar, Şok olurlar oradan kaçarlar ve gösteren kişi sapıktır. Kız çocukları erkeklere göre daha ahlaklı disiplinli korkularla yetişir. Bırakın karşıtcinsin organını görmeyi kendi cinsellikleri bile yasaktır. Cinsel anlamdaki bir erkeklik tehdit edicidir. Kız gözüyle erkekler kategorizedir. 1nci Gurup Baba Agabey erkek kardeş kuşağı erkeklerde tehdit edici unsur yoktur. 2nci grup amca-dayı gibi erkek kuşağında tehdit oluşturmaz ama mahrem alanlarına giremezler. Güvendikleri okul arkadaşları da bur guruba dahildir . Okul arkadaşları da 2nci guruba dahildir. 3ncü grup erkekler hiç tanımadıkları,otobüste heryerde görünen erkeklerdir. 4ncü grup ise sapıklardır saldırganlar katiller hırsızlar kötülerdir.

Bebekler ise nötr guruptur , savunmasız erkek çekici gurup. Kız çocuklarının içgüdüsünde annelik ve bebek bakımı olduğundan. Görecekleri çıplak erkek bebekler için korku duymazlar. Yani kızlar sadece erkek bebek yakından gördüklerinde irkilmezler.Hatta erkek bebek çok şirin görünür gözlerne çünkü onlarda bu organ yoktur. Bunun dışındakiler sapıkça gelir ancak evlilikte normal gelebilir.

Klitoris içine pislik girebilir mi ? Klitoris bir delik değil , penis gibi başı olan ve derisi altına saklanan küçük tığ başı kadar küçük bir yerdir, genellikle ıslaktır, Cinsel organın en üstünde başlangıcında yer alır. Kızlar orayı okşar mastürbasyon yaparken parmak oradadır. İçine çöp veya toz girmesi imkanı yok yıkayarak çıkar. Klitoris delik değildir.Klitoris derisi altında pislik girse de yıkasanız çıkar. Kendi vajina sıvısı o pisliği atar. Vajina deilğindeki bütün bakteriler de kadınlık beyaz sümüksü sıvıyla dışarı atılır. Kızlar bu yüzden günlük ped kullanır. Kadınlık organı daima kendini yeniler,içinde pislik tutmaz.

Klitoris küçüklüğü orgazma engel midir ? Hayır çoğu kızın klitorisi küçük tığ başı kadardır. daha az veya daha fazla yada az orgazm olmasını etkilemez. derinin altını geri çekince görürsünüz klitorisinizin büyüklüğünü. büyüğü de küçüğü de aynı keyifi verir. Büyük klitorisli kızlar sadece hormon olarak daha fazla erkeklik hormonu yemiştir. Muhtemelen geç doğumlarda klitoris büyük doğar kız çocukları.

Klitoris zedelenmesi ? Klitoris zedelenebilir mi ? Evet olabilir aşırı şekilde savunmasız sert bir cisime heyecan anında sürtülürse derisi hasarlanabilir ama çok korunmuştur. tığ başı kadar küçük bölge. Sıkışmış iç çamaşırı ile uyurken de zedelenebilir. Uyurken farkedilemeyebilir. Genellikle kendi kendine düzelir. Sadece biraz acı verebilir.

Kısırken penisten birşey akar mı ? Kısırlığın durumuna bağlı prostat çalışıyorsa elbette ki meni gelir, fışkırma boşalma yaşar erkek ancak içindeki spermler ölüdür. yada bir kadını hamile edemeyecek düzeydedir. Kısır olabilir ama hamile bırakamaz normalde erkek olarak bütün işlevlerini görür. Bazı erkekler ileri yaşlarda kısırlaşır spermleri hareketsizleşir ama cinsel hayatı normaldir. Ancak ,Kısırlık küçük yaşta hormonlardan ve a bir aksilikten oluştuysa vücut gelişini tamalayamayacak erkeklik organı olsa bile sadece işemeye yarayacaktır. Bu tarz kısırlıklarda fonksiyonel değildir. Çocuksu kalır.


Külotlu çorap nasıl tamir edilir ? Eğer çorap değiştiremeyecek bir yere gidiyorsanız en pratiği. çantanızda oje varsa kaçan yere oje sürmektir. Oje de bulamazssanız kırtasiyeden uhu veya 404 gibi bir yapıştırıcı kaçan yere dürülür ve kaçması engellenir. Pek farkedilmez. Eğer ekonomik bir kız iseniz. maksadınız birşeyler kurtarmak ise, aynı renkte kaçmış 2 çorabın kaçık yerini kesip sağlam olanlara 2 dikiş atarak sonuna kadar kullanabilirsiniz.. Eskiden çorapları ilmek atarak kurtarma makineleri işportalarda satılırdı. Hemen hemen kaçmamış hale getirmek mümkündü.

Külotlu çorabın ağı ne işe yarar ? Külotlu çorap her tarafı ince bir yapıdır.Kaçar ve bozulur, Kaçma olasılığı en fazla olan yer ağlarıdır. Bir kadın çiş yaparken yada wc ye gidince ilk tuttukları yer ağ çevresidir ve burası en kolay kaçar..Külotlu çorabın Külot kısmı daha kalın bacak kısmı daha incedir. Tam ortada bulunan küçük ağ ise ,bütün ilmeklerin bitişim noktası, bu bölge kuvvetli olmalı ki çorap kaçmasın. Ağ olmasaydı çoraplar daha kolay kaçardı. Ev kadınlarının,kızların hergüne kullandığı çoraplar genelde ağlıdır. Fantastik veya pahalı çok ince lüks kaliteli çoraplar ise ağsızdır ancak sadece podyumlarda gösterilerde giyilir,daha kolay kaçarlar. Sadece bacak güzelliğini göstermek,gösteri içindir. Normal günlük kullanılanların içinde bazı maddeler yoktur, yani yapımları ucuz olsun diye de ağ koyarlar.


Mastürbasyondan kısır kalır mıyım ? Hayır , onu söyleyen bir cahil. Orta çağdan kalma kilise bilgisidir bu. İslamda böyle bir yalan yoktur. 1800 lü yıllarda mastürbasyon yapanları kilise cezalandırırdı. hapise atardı. Kilise insanların cinselliğini köreltmek ve kendisine inandırmak için mahkemelerde etkili rol oynadı. kısır kalırsın,sakatlanırsın gibi kelimleri yaydılar. Hatta cinsel organı ile oynamasın mastürbasyon yapmasın diye demirden bekaret malzemelir ,penis kafesi bile ürettiler. Kesinlikle böyle bir şey kabul edilemez.


Orgazm olurken bacaklarda titreme normal mi ? Ürperme normaldir. Birçok kadında yüksek gerilme ve sallanımla oluşur diğer çoğunda da ayakların zangır zangır titremesi ile oluşur. Ağzından çığlık atabilir. Genelde böyle olur zaten. Tepkisiz orgazm olmaz. Vücudun deşarj olması kendini bedensel ve ruhsal olarak yenilemesidir orgazm.



Öpüşmede sakal batmasından oluşan yaralar ? Erkekle öpüşmek bazı kızlarda batmadan oluşan yaralar oluşturur. Bunlar basit allerjik yaralardır. çok çabuk geçer. Sakal batmasından etkilenen kızların çoğu zaten allerjiktir. Bir metale, plastiğe,ilaca allerjisi vardır birde adet dönemine yaklaşınca bazı kızlar hassaslaşabilir. Sakal batmasından allerji olmayan kızlar çoğunluktur. Erkek arkadaşa partnere bıyığını sakalını kesmesi söylenebilir. Erkeklere medeniyeti öğreten kadındır. Sakalını bıyığını kestiren kadındır. En dindar erkek dahi sakalına düşkün olsa bile belki ancak bir kadın yada idda uğruna keser sakalını. Sakal ise erkeğin karizmasıdır yani güncel maskesi.


Kadınlar boşalırken işeyebilir mi ? Sadece korkunç bir kasılmada idrar kaslarını kontrol edemeyen kadınlarda görülebilir bu, mesela yeni doğum yapmış,yada yaşı büyük,altına kaçırma sorunları olan,ve bazı doğuştan böyle olan kadınlar. Peki neden ? Çünkü kadın cinselliği erekte olduğu zaman , kadının organı kalktığı sertleştiği zaman idrar deliği,şişmeden dolayı kapanır. Penisi çok sert bir erkek işeyemez. işese de rahatsızlık duyar. Kadın da aynıdır. Cinsel organlar şişip uyarıldıysa işeyemezler. Ancak orgazmın etkisiyle kontrol edilemeyen kaslar bir miktar idrar kaçırabilir. Filmlerde gördüğünüz kadınlar uyarılmadan işiyorlar. Yani kalkmamış şişmemiş organları bu sizi aldatmak için yapılmış. Erkek olup ta soruyorsanız bunu meninizi-sperminizi boşalırken işeyin bakalım oluyor mu ? olmaz. Kadın vücudunu bilmeyen erkekleri aldatıyorlar bu filmlerle. Kız arkadaşlarımız,kadınlarımız o filmlerdeki gibi attırarak göstere göstere boşalmıyorlar.

Kadın orgazm olurken erkek ne hisseder ? Penis girip çıkarken , girişi zorlanır, orgazm olurken pompalamaya devam ederse orgazmı daha kuvvetlendirebilir. Vajina duvarları girişi kasılarak penisi zorlar. Buna ragmen girip çıkmaya devam ederse orgazmınız kuvvetlenir. Peniste sıkışma hissi olur erkek rahat girip çıkarken zor giriş çıkış yaşar orgazm esnasında. Sonra titreme nöbetleri geçirilir. Bu penis ve erkek vücudunu da sarar.


Kadınlar ne kadar süre ped kullanır ? Kirlenmeye bağlı , adet pediyse 3-5 saate 1 değiştirir , genellikle çiş yaparken yada çok ıslak oldugunu hissettiği zaman wc ye gidip pedini kontrol eder bakar ne kadar kan akmış dolu . Günlük ped ise kirlenince atılır , o ayrıdır iç çamaşırı kirlenmesin diye kullanılır ve tamamen ıslanınca yada bozulunca yenisiyle değiştirilir, o da 5-6 saat yada 8 saatte 1 değişir ancak çok vıcık vıcık olursa 2-3 saatte 1 değişebilir. duruma bağlı.



cinsel sorular erkek cinsel ilişki soruları cinsel organlar resimli cinsellik sohbet sevgiliye sorulacak cinsel sorular cinsellikle ilgili sorular kadınlar kulübü kadın cinsel organı resmi gerçek kadınlar kulübü cinsellik+18 sorulan cinsel sorular sor sormak sorum var erkeklere sormak istiyorum uzman cinsel konular hakkında utanıyorum çekiniyorum anneme babam söyleyemiyorum söylemekten korkuyorum nasıl söylerim evdekilere söyleyemem çok ayıp


4 Ağustos 2017  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Sideki Tum Sayfalar Site ici Linkler Sitemap

DAHA FAZLA RESİM İÇİN AŞAĞIDAKİ RESİMLERİ TIKLAYABİLİRSİNİZ  JARTİYERLİ KADIN RESİMLERİ LATEX ve DERİ ELBİSE GİYEN BAYANLA...

DAHA FAZLA RESİM İÇİN AŞAĞIDAKİ RESİMLERİ TIKLAYABİLİRSİNİZ


JARTİYERLİ KADIN RESİMLERİ


LATEX ve DERİ ELBİSE GİYEN BAYANLAR



KISA ŞORTLU SEKSİ KIZLAR


GİZLİ ÇEKİM RESİMLER İFŞA FOTO



























GENİŞ BASENLİ KADINLAR









SARIŞIN KEDİCİKLERİN RESİM GALERİSİ





HAMİLE KADIN RESİMLERİ



KORELİ TATLI KIZ FOTOLARI




HİNTLİ KIZ FOTOLARI