Sürtünerek Seksten Hamile Olur mu ? Zevk Suyundan Hamile Kalınır mı ?

Sürtünerek Seksten Hamile Olur mu ? Zevk Suyundan Hamile Kalınır mı ?

sürterek yapılan ilişki malesef hamile bırakabiliyor :(


Türkiyede, bekarken aşırı cesaret gösteren gençlerin bir kısmı evlenmeden önce yada karşı cinsi tanımak için Cinsel organlarını sürterek tatmin olmasına halk arasındaki adı  ‘Fırça Badana ‘ yapmak denir. Tabi bugünkü gençler buna  sürtüyoruz diyorlar açık açık. . Sadece bu döneme ait değil daha önceki dönemlerde de yapılmıştır.  Çünkü bekareti korumak esastır. Fırça badana herkes anlamasın diye kullanılan ,ama bilinen bir terimdir,eskiden beri vardır. Bu toplumda ilk değildir.
Birbirine sürterek tatmin olmak aslında bir cinsel ilişki sayılmaz, Bu işi yapan genç insanları kısmen rahatlatmaktadır. Bekarete zarar da vermez. Ancak   Hamile kalma riski taşır . Daha önce yazılarımda da okuduysanız  kızlık zarı-bekaretinizin olması sizi hamile kalmaktan koruyacak bir yapı değildir. O sadece doğal olarak sizi mikropların girmesini azaltmaya faydası vardır.,
İşte uzmanlar da bu konuyu istatistiklerle yazmışlar



BAKİRELER HAMİLE KALABİLİR Mİ ?

North Carolina Üniversitesi’nden bilim insanları, 15-28 yaş arası 7 bin 870 ABD’li kadın üzerinde yaptıkları üreme sağlığı araştırması sırasında, tam 45 kadının cinsel ilişkiye girmeden ve tüp bebek tedavisi görmeden hamile kaldığını iddia ettiğini söyledi.
Çoğu muhafazakar ailelerden geliyor

Bulgularını British Medical Journal dergisinde yayınlayan araştırmacılar “cinsel ilişki yaşanmadan gerçekleşen doğumların bakire Meryem nedeniyle Hristiyanlık dininin bir parçası olduğunu ve günümüzde de popüler kültürde sık sık gündeme geldiğini” söyledi. “Bakire anneler” üzerine kapsamlı bir inceleme yapan araştırmacılar, cinsel ilişkiye girmeden hamile kaldığını iddia eden kadınların %31’inin dini nedenlerle bekaret yemini etmiş kadınlar olduğunu ve çoğunun cinsellikten bahsetmeyen muhafazakar ailelerden geldiğini söyledi.
Uzmanlar, insanların bilgisizliğinden şikayetçi.



Bilim insanları “bakire anneler”in anne babalarıyla yaptıkları görüşmelerde bu kişilerin de kızlarının iddialarının imkansızlığını göremeyecek kadar bilgisiz olduğunu ve çoğunlukla “cinsel ilişkiye girmeden hamile kalmanın mümkün olduğunu” düşündüğünü gözlemlediklerini söyledi.
Uzmanlar, bu araştırmanın insanların “inançlar, dilekler ve zayıf hafızalar nedeniyle nasıl imkansız şeylere inanıp, deney ve incelemeleri yanlış yönlendirebileceğini” açıkça gösterdiğini ve bilim insanlarına “kişisel ifadelere dayalı araştırmalarda ne denli dikkatli olmaları gerektiğini hatırlattığını” söyledi.

Sürtünmeden Hamile Kalma Oranları ve Örnekleri ?

Çocuk yapmak hamile bırakmak sanıldığı kadar kolay değil çiftler bunu bazen defalarca deneyebiliyor. Bir nevi şans işi veya şanssızlık. Çünkü sevgilinizin hamile kalmamasına özen gösterip sırf bunun için vajinasına sokmuyorsanız bile üzerine dökülen bir kaç sperm damlası içine kaçabilir ve çok zayıfta olsa bi ihtimalle hamile kalabilir. Bu hamilelik yüzdesini söyleyecek olursak %1'e tekabül ediyor.


Zevk Suyundan Hamile Kalınır mı ?

Zevk suyu erkeklerde neredeyse suya benzer olan bir sıvı akıntısıdır. Genellikle ergenliğe yeni girerken sperm meni değilde zevk suyu gelir. bazende boşalma öncesi ağırdan aldığınız zaman zevk suyu gelir. Maalesef zevk suyundan da çok çok düşük bir ihtimal olsa bile hamile kalınma şansı var. Bunun nedeni zevk suyunda da az da olsa meni bulunmasından kaynaklanıyor.



sürtünme yoluyla ham ile kalanlar sürtünme yoluyla hamile kalınır mı haydar dümen sürtünme yoluyla hamile kalma riski yüzde kaç kıyafetle sürtünme ile hamile kalınır mı zevk suyu ile hamile kalınır mı sürtünme yoluyla ilişki nedircinsel birleşme olmadan hamile kalınırmın zevk suyundan hamile kalınırmı haydar dümen hamilemiyim nasıl anlarım hamilemiyim bilmiyorum hamilemiyim hamile kaldım snaırımö  sanırım korkuyorum acaba hamile miyim içime boşalı tek seferde hamile kalınırmı 





4 Ağustos 2017

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Sideki Tum Sayfalar Site ici Linkler Sitemap

DAHA FAZLA RESİM İÇİN AŞAĞIDAKİ RESİMLERİ TIKLAYABİLİRSİNİZ  JARTİYERLİ KADIN RESİMLERİ LATEX ve DERİ ELBİSE GİYEN BAYANLA...

DAHA FAZLA RESİM İÇİN AŞAĞIDAKİ RESİMLERİ TIKLAYABİLİRSİNİZ


JARTİYERLİ KADIN RESİMLERİ


LATEX ve DERİ ELBİSE GİYEN BAYANLAR



KISA ŞORTLU SEKSİ KIZLAR


GİZLİ ÇEKİM RESİMLER İFŞA FOTO



























GENİŞ BASENLİ KADINLAR









SARIŞIN KEDİCİKLERİN RESİM GALERİSİ





HAMİLE KADIN RESİMLERİ



KORELİ TATLI KIZ FOTOLARI




HİNTLİ KIZ FOTOLARI